Vinkit hotellihuoneen varaamiseen

  1. Vinkki hotellin varaamiseen Matkan tarkoitus. Mitä aiot matkalla tehdä? Minkälaista lomaa suunnittelet? Oletko menossa löhö-, kaupunki-, shoppailu- vai rantalomalle? Matkan tarkoitus vaikuttaa olennaisesti vaatimuksiisi hotellin palvelu- ja varustelutasosta sekä sijainnista.

  2. Hinta. Vertailusivustoilla on helppo vertailla eri hotelliketjujen hintoja ja palveluita. Kannattaa katsoa, mitä hinta pitää sisällään: palvelua karsimalla voit saada aikaan tuntuvat säästöt.

  3. Sijainti. Listaa paikkoja ja nähtävyyksiä, joissa haluat käydä. Varaa hotelli mahdollisimman läheltä näitä. Näin et välttämättä saa halvinta hotellia, mutta säästät sillä omaa aikaasi ja hermojasi, kun matkustamista ja siirtymisiä tulee vähemmän.

  4. Vertaile sivustoja. Kun olet valinnut muutaman hotelliehdokkaan, etsi parhaat tarjoukset. Koska varaahotelli.fi kerää tarjouksia kaikilta suurimmilta hotellieja välittäviltä sivustoilta ei eri sivuilla kiertäminen ole tarpeen. Samalla voit voit myös hyödyntää sivulta löytyviä alennuksia ja alennuskoodeja. Lisää alennuksia ja alennuskoodeja matkailuun ja muuhun elämiseen löytyy alennuksiin erikoistuneilta sivuilta kuten www.alennuskoodeja.fi.

  5. Tutustu peruutusehtoihin. Monilla hotelliketjuilla maksaa enemmän huone, joka on mahdollista peruuttaa täydellä hinnalla. Jos matkasi on epävarma, peruutusvaihtoehtoa kannattaa silti harkita.

  6. Tee varaus. Hotellien varauspalvelut ovat nettipalvelun aatelistoa: palvelut ovat yleensä yksinkertaisia, selkeitä, kattavia ja turvallisia. Varaus on helppo saattaa loppuun ilman ainuttakaan puhelinsoittoa hotelliin. Varaus maksetaan Visalla ja siitä lähetetään varausvahvistus sähköpostiisi. Kirjautuessasi hotelliin tarvitset mukaasi vain passin tai muun henkilötodistuksen.

 

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä