Levi on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä


Levi on suomalaisten ykköskohde pääsiäisenä

27.03.2015

Pääsiäisenä Lapissa alkaa olla talven ja kevään parhaat kelit. Tämän tietävät useimmat suomalaiset, sillä nettihakujen perusteella Levi on suomalaisten ykkössuosikkikohde pääsiäisenä.

Trivagon tekemässä hotellihakujen kartoituksessa selvisi suomalaisten pääsiäisen suosikkikohteet Suomessa ja Euroopassa. Vaikka kärjessä pyöri useita eurooppalaisia pääkaupunkeja, kuten Pariisi ja Budapest, yllättäin yhtä kärkisijaa piti Levi. Levin edelle kiirivät Pietari ja Tallinna. Muita suosittuja suomalaiskohteita oli muun muassa Helsinki, Tampere ja Kuusamo.

Ei ole mikään ihme, että suomalaiset haluavat matkustaa keväällä Lappiin: aurinkoiset ja lämpimät kevätsäät esimerkiksi Levin lumisilla rinteillä ovat koko vuoden parhaat Lapissa. Päivällä lämpötila saattaa olla reilusti plussan puolella ja aurinko paistaa myöhään iltaan. Pääsiäinen onkin Levin kuumimpia sesonkeja.

Tänä vuonna luonnon lunta riittää Levillä: 80 senttiä lunta joka puolella takaa laadukkaat rinteet. Hiihtoladut, hissit ja rinteet ovat kaikki auki ja käytössä. Levillä järjestetään tapahtumia aina Vapulle asti ja senkin jälkeen. Sirkan kylässä sijaitseva Levi on yksi Suomen suurimmista laskettelukeskuksista. Toinen suuri, Ylläs, sijaitsee viidenkymmenen kilometrin päässä.


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä