Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan


Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan

17.10.2014

Tampereen maamerkiksi suunniteltu tornihotelli on viimein vihitty käyttöön tämän viikon keskiviikkona. 88 metriä korkea musta vapaasti aukoitettu rakennus viestii yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta ja haluaa tarjota myös sellaista palvelua asiakkailleen.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere avattin keskiviikkona juhlassa, jonne tuli 700 vierasta. Vaikka avajaisissa sattui pieni häiriö turhaan hälyyttäneen palohätyksen vuoksi, tunnelma oli rento ja hyvä ainakin hotellinjohtaja Mikko Kankaanpään mukaan.

25-kerroksinen hotelli on ainoa laatuaan Suomessa ja varsinkin Tampereella. Tarkoitus onkin olla Tampereella maamerkkinä ja tarjota yksilöllistä ja persoonallista yöpymistä aivan keskustan tuntumassa. Hotelli sijaitsee Tullintorilla aivan rautatieaseman vieressä vanhojen punatiilisten veturitallien vieressä. 

Hotellihuoneita oli hyvin buukattu jo avajaisviikolle, sillä rakennus todella saatiin hyvissä ajoin valmiiksi. Toisaalta vapaita huoneita löytyi ainakin vielä torstaina. Hotelli on suunniteltu ajatellen Tampereen kasvavaa matkailua sekä suuria kansainvälisiä tapahtumia ajatellen. Hotellissa on 13 muunneltavaa ja muokattavaa kokoustilaa.

Hotelli Tornissa on kolme ravintolaa, sauna- ja kuntosalitilat sekä pysäköinti viereisessä Tullintorin parkkialueella ja -hallissa. Pysäköinti on maskullista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotelli Tornin ylemmistä kerroksista on upeat näköalat Tampereelle.


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä