Uusi Scandic Helsinki Airport on täydellinen lentokenttähotelli


Uusi Scandic Helsinki Airport on täydellinen lentokenttähotelli

27.03.2018

Helsinki-Vantaan lentokentälle on juuri avattu uusi Scandic Helsinki Airport hotelli remontoituihin toimistotiloihin. Uusi hotelli sijaitsee vain reilun sadan metrin päässä Terminaali 2:sta ja yhteys sinne on katettua käytävää. Myös juna-asema on ihan vieressä. Uusi hotelli nostaakin olennaisesti Helsinki-Vantaan lentokentän majoitus- ja palvelutasoa.

Uudessa hotellissa modernit ja tasokkaat huoneet palvelevat kaikenlaisia matkustajia, niin ulkomaisia kuin suomalaisiakin. Hotellin 150 huoneen suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa perheet, sillä osa huoneista on 4 hengen perhehuoneita, sekä aasialaiset, jotka usein haluavat kylpyammeen. Osassa huoneita on kylpyamme. Saunaosasto ja kuntosali taas rentouttavat ja virkistävät esimerkiksi välilaskulla olevia matkustajia. Hotellin alla on suuri parkkihalli ja kaikkialla on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton nettiyhteys. Aamiaista tarjotaan jo neljältä aamulla, ja ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella asiakkaat saavat mukaansa aamiaispaketin.

Hotellin suuri ja valoisa piazzamainen vastaanottoaula on tarkoituksella suunniteltu aktiiviseksi monitoimitilaksi. Siellä ovat kahvilat ja ravintolat sekä hotellin vastaanotto. Siellä on myös sohvia ja tiloja, joissa voi viettää aikaa ja tavata ihmisiä esimerkiksi ennen lentoa. Katumaista vilskettä tuo myös se, että osa rakennuksen vanhoista toimistotiloista on edelleen alkuperäisessä käytössä. Rakennuksen omistaa Finavian tytäryhtiö LAK Real Estate Oyj, jolta Scandic vuokraa tiloja. Tilat on remontoitu yhdessä tuumin.

Scandic on pohjoismaisen suurin hotelliketju, ja Helsinki-Vantaan hotelli oli sen seitsemäs lentokenttähotelli pohjoismaissa. Hotellin arvellaan nostavan koko lentokentän kiinnostavuutta ja käyttöä, sillä se nostaa olennaisesti lentokentän majoitustasoa. Helsinki-Vantaa on noussut viime vuosina Aasian lentojen yhteyskenttänä. Scandic Helsinki Airport on lentokenttähotelleista nyt toistaiseksi lähimpänä ulkomaanterminaalia ja helpoimmin tavoitettavissa.

Lue lisää ja katso voimassaolevat alennuskoodit: Scandic


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä