Tampereelle ennennäkemätön hotelli: osa huoneista peliaitioita


Tampereelle ennennäkemätön hotelli: osa huoneista peliaitioita

03.10.2017

Tampereella kilisteltiin tänään historiallisen päätöksen puolesta: jo kymmenen vuotta suunniteltu hanke suurareenakonseptista aloitetaan jo nyt lokakuussa. Areenan päälle rakennetaan Suomessa ennennäkemätön hotelli, jota alkaa loutsata Lapland Hotels.

Jo vuonna 2021 kiekkofaneilla on mahdollisuus kokea ihan uudenlainen kiekkoelämys: Tampereen uudella areenalla voi katsoa pelejä myös suoraan omasta hotellihuoneesta. Sama elämys on toki tiedossa myös kulttuurin ystävillä: Tampereelle rakennettavalle areenalle tulee 13 000 katsojapaikkaa, tila palvelee siis upeasti myös erilaisia konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.

Tampereen areena rakennetaan etelään johtavan junaradan päälle, aivan Tampereen keskustaan. Hanketta alkaa vetää rakennusyhtiö SRV, 300 huoneen hotellin operoija on Lapland Hotels ja ravintola tulee Restamaxilta. Lisäksi viihdekokonaisuuteen rakennetaan Suomen toinen kasino.

Lapland Hotels hotelliketju on alun perin lähtöisin tietysti Lapista, mutta kokemukset kaupunkihotelleista Oulusta ja Tampereelta kahden vuoden ajalta ovat niin hyviä, että ketju päätti jatkaa etelän kaupungeissa laajenemista. Ensi kesänä ketju avaa kokonaan uuden hotellin Helsingissä. Tampereen areenalle avattava hotelli tulee myös olemaan Lappiaiheinen, mutta modernilla ilmeellä, mitä sitten tarkoittaakaan.

 


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä