Kesällä hotellit täyttyivät jälleen ulkomaisista turisteista


Kesällä hotellit täyttyivät jälleen ulkomaisista turisteista

11.09.2017

Kulunut kesä on jälleen ollut edellisiä vilkkaampi: hotellien täyttöaste on ollut korkea ja ulkomaiset turistit ovat löytäneet uusia tuttavuuksia eri puolilta Suomea. Venäläiset turistit ovat palanneet rajan tuntumaan ja myös muualle Suomeen. Suomalaisen matkailun tulevaisuus näyttää todella valoisalta!

Kuluneen kesän matkailu-uutisointi on todella vaikuttava: Lapissa heinä-elokuun turistimäärä lähentelee jo ruska-ajan lukemia ja Holiday Club Saimaalla hotellin täyttöaste on ollut lähes sata prosenttia kesäloma-aikaan! Saimaalla iloitaan ennen kaikkea venäläisistä, jotka ovat vuosien tauon jälkeen alkaneet jälleen reissata Suomessa. Myös Aasian vieraat ovat löytäneet Saimaan alueen.

Lapissa taas matkailijoita on ollut enemmän kuin koskaan kesäaikaan. Ylläksellä puhutaankin jo varovasti kesäsesongista, sillä väkimäärät ovat heinä-elokuussa tavoitelleet jo ruska-ajan lukemia. Alueella on liikkunut paljon suomalaisia, mutta ennen kaikkea turisteja Keski-Euroopasta ja Aasiasta. Useimmat tulevat patikoimaan ja nauttimaan Lapin valoisista kesäöistä ja puhtaasta luonnosta. Suomalaisia matkailijoita ovat houkutelleet uudet maastopyöräilyreitit tuntureilla.

Lapin matkailualan toimijat kokevat, että harva lentoliikenne voi olla kesän matkailua rajoittava tekijä. Kittilään lentää etelästä vain yksi kone päivässä, kun talviaikaan niitä tulee kahdeksan.

 

Katso lisää: Levin hotellit


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä