Tänä kesänä äkkilähtöjä ei ole, myytiin loppuun jo alkukesästä


Tänä kesänä äkkilähtöjä ei ole, myytiin loppuun jo alkukesästä

25.07.2017

Tänä kesänä on turha enää katsella matkatoimistojen äkkilähtöjä, hotelli- ja lentotarjouksia, sillä niitä ei yksinkertaisesti ole! Kesän matkat nimittäin myytiin loppuun jo alkukesästä. Suuri kysyntä nostaa äkkilähtöjenkin hinnat normaalien pakettimatkojen tasolle.

Jälleen uusi kylmä ja epävakainen kesä on saanut suomalaiset ilmeisesti pelaamaan varman päälle, sillä yhä useampi viettää ainakin osan kesälomastaan ulkomailla kuumemman auringonpaisteen alla. Matkatoimistojen mukaan iso osa tämän kesän matkoista myytiin itse asiassa jo viime kesänä, kun tämän kesän matkat tulivat myyntiin!

Sekä Tjäreborgin, Aurinkomatkojen että TUIn kokemusten mukaan uusi selkeä trendi Suomessa on varata kesän ja syksyn lomamatka selkeästi etukäteen, jopa vuotta aiemmin. Tähän on varmasti monta syytä, joista yksi on todennäköisesti Suomen epävakainen sää. Takana on kolme todella epävakaista kesää, joissa on ollut todella kylmiä ja sateisia jaksoja. Suomalaiset haluavat matkavarauksellaan varmistaa, että saavat lomallaan aurinkoa ja lämpöä. Toinen syy voi olla se, että pakettimatkatarjonta on hieman kutistunut aiemmista vuosista.

Halpojen äkkilähtöjen aika on siis ohi, ainakin tältä kesältä. Aurinkomatkojen viestinnän mukaan loppukesästä voi vielä tulla joitakin äkkilähtöjä, jopa hieman listahintaa edullisemmalla hinnalla, mutta pääsääntöisesti kaikki matkat on myyty jo loppuun, normaalihinnalla. Kysyntä on tänä kesänä ollut poikkeuksellisen korkea.

Tänä vuonna heinäkuun äkkilähdöt ovat olleet hinnoiltaan noin 700-1200 euroa per viikko Välimerellä kaikilla matkatoimistoilla. Niitä tosin ei ole enää saatavilla lainkaan.


Takaisin
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä