Trivago tarjoaa hotellimajoitusta kaikkialla maailmassa

Trivago tarjoaa hotelleja netistä ympäri maailmaa

Saksalainen Trivago on vuonna 2005 perustettu maailman laajin hotellien hakuun erikoistunut sivusto. Trivago auttaa käyttäjiään löytämään itselleen sopivimman hotellin ja varaamaan sen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tämän tekee mahdolliseksi se, että Trivago vertaa hotellien hintoja yli 200 eri varaussivustolta. Näin voit olla varma, että etsimällä hotellin Trivagon kautta, löydät aina edullisimman tarjolla olevan hinnan valitsemillesi päiville.

 

 

 

 

 

Trivago on hakukone, joka näyttää asiakkailleen eri varaussivustoilta löytämänsä tulokset edullisuusjärjestyksessä. Asiakas ei varaa mitään Trivagon kautta, vaan Trivago tarjoaa asiakkaidensa käyttöön löytämänsä hakutulokset. Asiakas varaa hotellin itse valitsemansa varaussivuston kautta löydettyään itselleen parhaan vaihtoehdo Trivagon avulla.

Hotellien hintavertailu

Trivago on helpottanut ja nopeuttanut ratkaisevasti hotellien hintavertailua. Aikaisemmin jouduit etsimään itse hotellien hintoja eri varaussivustoilta: se vei paljon aikaa, etkä koskaan voinut olla varma oliko löytämäsi ja varaamasi hinta kuitenkaan se kaikkein edullisin. Tänä päivänä Trivago hoitaa tuon rasittavan ja aikaa vievän työn puolestasi nopeasti, ja vertaa hotellien hinnat huomattavasti useammalta sivustolta kuin itse koskaan pystyisit. Hintahaun tuloksia tarkastellessasi voit itse päättää minkä sivuston kautta varaat hotellisi. Hinnat vaihtelevat sivustojen mukaan, ja esimerkiksi varaus- ja peruutusehdot tai maksetaanko hotelli etukäteen vai vasta hotellissa vaikuttavat yleensä hotellin hintaan. Useimmiten halvin hinta veloitetaan kokonaan etukäteen eikä hotellia voi peruuttaa, ainakaan ilman lisämaksua.

Trivagon kasvu on ollut todella nopeaa: vuoden 2005 toiminnan aloittamisen jälkeen Trivagon henkilökunta on lisääntynyt noin kahteensataan, ja joka kuukausi Trivagon kautta hotellien hintoja vertailee noin 80 miljoonaa käyttäjää. Trivago vertailee nyt hintoja yli 270 varaussivustolta ja yli 700 000 hotellin joukosta. Tästä määrästä sinäkin löydät luultavasti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, mihin ikinä sitten oletkaan matkustamassa, tai mistä sinun tarvitsee varata hotellihuoneen.

Kasvun on mahdollistanut toimiva konsepti, josta on asiakkaalle todellista hyötyä. Trivagon hakupalvelu on asiakkaalle maksuton: tulonsa Trivago saa varaussivustojen Trivagolle maksamista näkyvyyspalkkioista. Asiakkaan ohjautuessa Trivagon kautta hotellinvaraussivustolle tämä maksaa Trivagolle palkkion mahdollisen maksavan asiakkaan välittämisestä palveluun riippumatta siitä varaako asiakas hotellin juuri siltä sivustolta vai ei.

Varaa hotelli netistä

Nykyisenä nettiaikana ja omatoimimatkailun lisääntyessä koko ajan on Trivagon tyyppinen palvelu todella tarpeellinen asiakkaille. Eri sivustoilla samankin hotellin hinta saattaa vaihdella jopa kymmenillä euroilla saman päivän varauksille, joten asiakkaan intressi on tietenkin löytää se edullisin hinta. Tämän tarpeen Trivago täyttää loistavasti, kuten sen miljoonat tyytyväiset käyttäjät ovat todenneet.

Pitempi loma tai lyhytkin pyrähdys poissa kotiympyröistä virkistää kummasti mieltä ja auttaa taas jaksamaan arjen pyörityksessä. Hotellin valinta on loman onnistumisen kannalta usein merkittävässä asemassa. Mielessäsi on varmaan montakin seikkaa, joita toivoisit hotellin tai hotellihuoneen sisältävän. Trivagon hotellihaussa voit asettaa useita erilaisia suodattimia rajaamaan hotellihakua vastaamaan toiveitasi. Hotellin tähtiluokituksen, hinnan ja sijainnin lisäksi voit valita lukemattomista eri vaihtoehdoista mitä mukavuuksia haluaisit huoneen tai hotellin tarjoavan. Voit hakea myös hotellissa yöpyneiden asiakkaiden arvostelujen perusteella, tietyn hotelliketjun tai vaikkapa hotellin koon mukaan. Kaikki nämä vaihtoehdot nopeuttavat ja tarkentavat hakuasi juuri sellaisesta hotellista jossa haluaisit yöpyä. Ja mikä parasta, tämä loistava palvelu ei maksa sinulle asiakkaana mitään. Päinvastoin, todennäköisesti säästät Trivagon hotellihakua käyttämällä sievoisen summan, koska voit valita mieleisesi hotellin siltä varaussivustolta jonka hinta on halvin. Näet jokaisen hotellin kohdalla eri hotellinvaraussivuston tarjoaman hinnan kyseiseen hotelliin ja voit itse vapaasti valita miltä sivustolta haluat varata hotellin.

Trivago lyhyesti

  • Maailman laajin hotellien hakuun erikoistunut sivusto
  • Vertaa hotellien hinnat yli 270 varaussivustolta
  • Asiakas voi varata hotellin haluamaltaan hotellinvaraussivustolta tarkistettuaan tarjonnan Trivagon avulla

 

 

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä