Sokos Hotels

Yhteensä: 49 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Joensuu
Tampere
Jyväskylä
Turku
Vaasa
Kotka
Vantaa
Helsinki
Kajaani
Iisalmi
Lappeenranta
Mikkeli
Kokkola
St Petersburg
Salo
Lahti
Pori
Kuopio
Hämeenlinna
Seinäjoki
Oulu
Tallinna
Leppävirta
Nurmes
Nilsia
Peterburi
Espoo
Vuokatti
Kouvola
Rovaniemi
Kuusamo
Levi
Koli
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Ravintola
Uima-allas
Kuntosali
Konferenssitilat
Yökerho
Teemat
Päällä
Romanttinen
Kylpylähotelli
Perheystävällinen
Liikemies
Luksus
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Kuurojen tukilaitteet
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunasta saavutat nopeasti kaupungin parhaat ravintolat ja ostoskeskukset. Ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa on 63 huonetta, viihtyivät saunatilat, ravintola sekä yökerho.
  Hinta alk. 141
 • Sokos Hotel Tammer
  Sokos Hotel Tammer on Tampereen keskustassa toimiva hotelli, joka palvelee mielellään niin vapaa-ajan kuin liike-elämänkin matkailijoita. Hotelli on liiketoimintaan sopiva ja sijaitsee kaupungin Tampere keskustassa, lähellä..
  Hinta alk. 121
 • Sokos Hotel Jyväshovi
  Sokos Hotel Jyväshovi on ensiluokkainen hotelli Jyväskylän sydämessä, kävelykadulla. Majoitu yhdessä 149 huoneesta tai sviitissä. Ravintola, kahvila, baari ja kokoustilat ovat vain ensimakua hotellin tarjonnasta.
  Hinta alk. 100
 • Sokos Hotel Caribia
  Sokos Hotel Caribia sijaitsee 1,5 km päässä Turun keskustasta, mutta silti lähellä Turun nähtävyyksiä. Turun tuomiokirkko, Sibeliusmuseo sekä Turun yliopisto ovat kaikki lähietäisyydellä hotellista..
  Hinta alk. 95
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunan ikkunasta voit kurkata ihmisvilinää Vaasan keskustorilla. Hotelli on erinomainen valinta shoppailun ystäville: kauas ei tarvitse lähteä etsimään ostoksia, koska hotelli on osa Rewell Centreä..
  Hinta alk. 114
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuoneessa voit nauttia esimerkiksi asiakassaunan pehmeistä löylyistä, puhumattakaan erilaisista illallisvaihtoehdoista tai yöelämän huvituksista. Hotelli sijaitsee Kotkan keskustassa, vain 1 kilometrin..
  Hinta alk. 131
 • Sokos Hotel Flamingo
  Sokos Hotel Flamingo vastaa tarpeisiisi, etsitpä niin rentouttavaa hetkeä kiireisenä liikematkapäivänä tai viihdettä ja vauhtia vapaa-aikaasi. Hotelli sijaitsee viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon yhteydessä..
  Hinta alk. 118
 • Sokos Hotel Aleksanteri
  Sokos Hotel Aleksanteri on toinen Sokos-hotellien Albertinkadun hotelleista. Aleksanterin teatterin vieressä sijaitsevan hotellin huoneissa on ainutlaatuinen tunnelma. Huoneet on sisustettu kunnioittaen vanhojen rakennusten edustamaa rakennustyyliä..
  Hinta alk. 96
 • Sokos Hotel Valjus
  Sokos Hotel Valjus tarjoaa majoittumista keskellä kaupunkia. Rautatie- ja linja-autoasema ovat molemmat helposti tavoitettavissa hotellista käsin. Lentokentälle on matkaa vain 9 km. Hotelli tarjoaa loistavat puitteet muun muassa bisnessmatkailuun..
  Hinta alk. 119
 • Sokos Hotel Koljonvirta
  Sokos Hotel Koljonvirrassa pääset nauttimaan kahden eri ravintolan, baarin, pubin tai yökerhon antimista. Hotellista löytyy myös kokoushuoneita sekä saunatilat. Hotelli sijaitsee Savonkadulla Iisalmen keskustassa. Hotellissa..
  Hinta alk. 82
 • Sokos Hotel Presidentti
  Sokos Hotel Presidentti tuo kulttuurin ja shoppailun lähelle sinua. Kampin ostoskeskuksen vieressä sijaitseva hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön useita erilaisia kokous- ja juhlatiloja, jotka mahdollistavat suurtenkin..
  Hinta alk. 108
 • Sokos Hotel Lappee
  Sokos Hotel Lappee on täyden palvelun ja neljän tähden hotelli Lappeenrannan keskustassa, 0,5 km:n päässä kauniista Saimaasta. Hotellissa voit käyttää maksutonta Wi-Fiä, parkkeerata auton veloituksetta..
  Hinta alk. 120
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuone majoittaa mukavasti niin vapaa-ajan kuin liike-elämän matkailijat. Hotelli sijaitsee lähelläe Forumin ja Hansan ostoskeskuksia Turun keskustassa. Hotellissa on 131 huonetta, joista yksi on sviitti. Lisäksi..
  Hinta alk. 107
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunaa lähemmäksi keskustaa et Mikkelissä pääse. Ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa on oman ravintolan ja baarin lisäksi myös yökerho. Hotellissa on 105 huonetta sekä kuudennesta kerroksesta..
  Hinta alk. 103
 • Sokos Hotel Kaarle
  Sokos Hotel Kaarle on miellyttävä kohtaamispaikka Kokkolan keskustassa. Hotelli tarjoaa vierailleen monta eri tapaa viihtyä esimerkiksi ravintolassa, yökerhossa tai vaikka saunassa ja sisäuima-altaan äärellä..
  Hinta alk. 144
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee mukavalla paikalla Kajaanin keskustan lähituntumassa. Rautatieasemalle kävelet hotellista noin viidessä minuutissa. Hotellin jokaisessa huoneessa ilmainen internetyhteys ja LCD-TV.
  Hinta alk. 130
 • Sokos Hotel Vasilievsky
  Sokos Hotel Vasilievsky
  Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee kaupungin Pietari Vasilinsaari -osassa, lähellä kohteita Pietarin keisarillinen kuvataideakatemia, Iisakin kirkko ja Mariinnsk-teatteri. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Valtion Eremitaa?i-museo ja Talvipalatsi..
  Hinta alk. 96
 • Sokos Hotel Rikala
  Sokos Hotel Rikala sijaitsee keskeisellä paikalla Salonjoen välittömässä läheisyydessä. Hotelli on tunnettu Salon viihde-elämän mekka. Hotelli tarjontaan kuuluu 69 huonetta, ravintola, baari, yökerho..
  Hinta alk. 155
 • Sokos Lahden Seurahuone
  Sokos Hotel Lahden Seurahuone on viihtyisä, skandinaavinen hotelli kaupungin sykkivässä keskustassa. Hotellin kaikissa huoneissa on veloton Wi-Fi-yhteys sekä kaapeli-tv. Trio-ostoskeskus on 200 metrin päässä. Kaikissa..
  Hinta alk. 86
 • Sokos Hotel Albert
  Sokos Hotel Albert on tunnelmallinen, intiimi hotelli Helsingin Punavuoressa, Albertinkadulla. Hotelli panostaa erityisesti ystävälliseen henkilökuntaan ja raikkaaseen ilmapiiriin. Sokos Hotel Albert sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan..
  Hinta alk. 98
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee siellä missä on elämää - Porin ydinkeskustassa. Lähellä toria on mukava majoittua! Hotellista kävelet sujuvasti niin rautatie- kuin linja-autoasemallekin. Hotellissa on 205 huonetta..
  Hinta alk. 144
 • Sokos Hotelli Puijonsarvi
  Sokos Hotelli Puijonsarvi on erinomainen hotelli niin vapaa-ajan matkaajille kuin kokousvieraille. Korkeatasoinen hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia, mutta silti vain kävelyetäisyydellä Kallaveren rannasta ja Kuopion satamasta..
  Hinta alk. 99
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunan löydät helposti Hämeenlinnan keskustasta. Hotellista pääset vaivattomasti tutustumaan esimerkiksi Sibeliuksen syntymäkotiin, kuuluisaan Hämeen linnaan tai kiinnostavaan Hattulan Kirkkoon. Hotellin..
  Hinta alk. 116
 • Sokos Hotel Torni
  Sokos Hotel Torni on maineikas, suosittu hotelli Helsingin ytimessä. Tämä Yrjönkadulla sijaitseva hotelli on klassikko niin paikallisten kuin muualta tulevienkin mielestä. Maineikkaan arkkitehtitoimiston vuonna 1928 suunnittelema..
  Hinta alk. 122
 • Sokos Hotel Ilves
  Sokos Hotel Ilves on tunnettu hyvästä palvelustaan ja erinomaisesta sijainnista. Tasokas 4 tähden hotelli sijaitsee kauniissa rantamaisemassa Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli on lähellä kohteita Tampereen yliopisto , Tampere-talo..
  Hinta alk. 120
 • Sokos Hotel Kimmel
  Sokos Hotel Kimmelissä on toimintaa: kaksi ravintolaa, yökerho, baari ja kokoushuoneet niitä kaipaaville, 230 huonetta ja 3 sviittä sekä sauna ulko-altaineen. Hotelli sijaitsee Pielisjoen rannalla, Sirkkalan puiston vieressä.
  Hinta alk. 87
 • Sokos Hotel Lakeus
  Sokos Hotel Lakeus on kotoisa hotelli Seinäjoen keskustassa Alvar Aalto keskuksen vieressä. Hotellissa on 111 huonetta, espanjalaistyylinen pihviravintola, baari, pubi sekä lounge-alue puhumattakaan kokoushuoneista ja saunoista.
  Hinta alk. 129
 • Sokos Hotel Eden
  Sokos Hotel Eden on tunnelmallinen kylpylähotelli luonnonkauniin Nallikarin uimarannan edustalla. Hotellin erinomainen kylpylä vetää vierailijoita puoleensa aina Norjasta asti. 
  Hinta alk. 93
 • Sokos Hotel Viru
    Tallinnan keskustassa sijaitseva Sokos Hotel Viru tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut konferenssi-tiloineen ja rentouttavine saunoineen. Isossa hotellissa on 516 kylpyhuoneellista huonetta, 3 sviittiä, ravintola, baari ja yökerho.  
  Hinta alk. 96
 • Sokos Hotel Vesileppis
  Sokos Hotel Vesileppis upeassa järvimaisemassa Leppäjärvellä tarjoaa vieraidensa käyttöön niin ravintoloita, kokoushuoneita kuin kylpylän palvelut. Hotellissa on maailman ensimmäinen maanalainen hiihto-..
  Hinta alk. 110
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakuna on niin lomailijan kuin työmatkailijankin hotelli. Kokoushuoneiden lisäksi hotellissa on 144 huonetta, joista 2 sviittiä, aulabaari, ravintola sekä kahvila.
  Hinta alk. 100
 • Sokos Hotel Arina
  Sokos Hotel Arina sijaitsee aivan Oulun keskustassa kävelykatu Rotuaarin varrella. Arinasta on suorat kulkuyhteydet niin lentokentälle, yliopistolle, kuin teknologiakylään. Hotellissa on myös hyvät kokous- ja saunatilat..
  Hinta alk. 104
 • Sokos Hotel Bomba
  Nurmeksessa sijaitseva kylpylähotelli Sokos Hotel Bomba on ihastuttava matkakohde Bomban alueella Pielisen rannalla. Sokos Hotel Bombasta löydät svittejä, neuvottelutiloja, hotellihuoneita ja loma-asuntoja. Bombassa voit tutusta..
  Hinta alk. 112
 • SOKOS HOTEL TAHKOVUORI
  The Sokos Hotel Tahkovuori is a well appointed holiday hotel located right in the middle of Tahko Sports and Tourism Centre. Perfect for the whole family. Ski slopes, ski tracks, golf course and other amenities are all within walking distance from the hotel..
  Hinta alk. 76
 • Sokos Hotel Vasilievsky
  Sokos Hotel Vasilievsky
  Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee kaupungin Pietari Vasilinsaari -osassa, lähellä kohteita Pietarin keisarillinen kuvataideakatemia, Iisakinkirkko ja Mariinnsk-teatteri. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Valtion Eremitaa?i-museo ja Talvipalatsi..
  Hinta alk. 89
 • Sokos Hotel Tapiola Garden
  Hyvät kulkuyhteydet johdattavat vieraat neljän tähden Sokos Hotel Tapiola Gardeniin Espoon Tapiolaan. Rauhallinen ja hurmaava puutarhakaupunginosa kutsuu viihtymään. Hotellin läheltä löytyvät ostoskeskus..
  Hinta alk. 77
 • Sokos Hotel Palace Bridge
  Sokos Hotel Palace Bridge
  Sokos Hotel Palace Bridge sijaitsee kaupungin Pietari Vasilinsaari -osassa, lähellä kohteita Laivastomuseo vanhassa pörssirakennuksessa, Valtion Eremitaa?i-museo ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Iisakin..
  Hinta alk. 147
 • Sokos Hotel Olympia Garden
  Sokos Hotel Olympia Garden
  Sokos Hotel Olympia Garden on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Pietari, lähellä kohteita Kolminaisuuden katedraali, Mariinnsk-teatteri ja Kazanin Jumalanäidin katedraali. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Iisakin kirkko ja Venäjän..
  Hinta alk. 91
 • Sokos Hotel Palace Bridge
  Sokos Hotel Palace Bridge
  Sokos Hotel Palace Bridge on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungin Pietari Vasilinsaari -osassa, lähellä kohteita Laivastomuseo vanhassa pörssirakennuksessa, Valtion Eremitaa?i-museo ja Talvipalatsi ja Palatsiaukio. Muihin kiinnostaviin..
  Hinta alk. 126
 • Sokos Hotel Olympia Garden
  Sokos Hotel Olympia Garden
  Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee kaupungissa Pietari, lähellä kohteita Pyhän kolminaisuuden katedraali, Mariinnsk-teatteri ja Kazanin Jumalanäidin katedraali.Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Iisakinkirkko ja Venäjän valtionmuseo..
  Hinta alk. 86
 • Sokos Hotel Hamburger Börs & City Börs
  Sokos Hotel Hamburger Börs & City Börs on Turun viihde-elämän sydän keskellä kaupunkia, kauppatorin laidalla. Tämän tasokkaan ja tyylikkään hotellin ravintolamaailma tarjoaa jokaiselle asiakkaalle..
  Hinta alk. 85
 • Sokos Hotel SnowPolis Vuokatti
  Sokos Hotelli Vuokatti sijaitsee vain 2,5 km:n päässä Vuokatin keskustasta. Vuonna 2007 rakennetun hotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla. Veloton pysäköinti Snowpolis-teknologiapuistossa sekä veloton..
  Hinta alk. 142
 • Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
  Sokos Hotel Vaakuna on ensiluokkainen hotelli Kouvolan keskustassa. Vaaleanpunainen hotelli on ainutlaatuinen näky Suomen katukuvassa. Hotellissa voit valita vietätkö aikaasi mukavassa huoneessa tai vaikkapa saunaosastolla. Ruokaa ja juomaa..
  Hinta alk. 121
 • Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
  Sokos Hotel Vaakuna saa vieraat viihtymään Rovaniemellä. Tämä 4 tähden tasokas hotelli viihdyttää vieraitansa kahden ravintolan, pubin, baarin sekä yökerhon voimin. Hotellissa on erittäin tasokkaat..
  Hinta alk. 132
 • Sokos Hotel Kuusamo
  Sokos Hotel Kuusamo majoittaa viihtyisästi niin vapaa-ajan vieraat kuin bisnesmatkailijatkin Kuusamon keskustassa. Hotellissa on a la carte ravintola, buffetti sekä oma karaokebaari. Hotellissa on 180 huonetta ja yksi sviitti.
  Hinta alk. 119
 • Sokos Villa Tampere
  Tampereen Sokos Villa -hotellin sijainti on erinomainen. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ja vain kivenheiton päässä hotellista on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, mm. Tampere-talo, Tampereen yliopisto ja Lenin-museo..
  Hinta alk. 158
 • Sokos Hotel Levi
  Sokos Hotelli Levi on nautiskelijan ihannehotelli. Lapin lumo ja neljä eri vuodenaikaa hurmaavat hotellin sisustuksessa. Hotelli on sisustettu niin puulla kuin luonnonkivellä, tarjoten vierailleen mahdollisuuden kokea kesän kirkkautta..
  Hinta alk. 105
 • Sokos Hotel Vantaa
  Sokos Hotel Vantaa on suosittu kohtaamispaikka Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan välittömässä läheisyydessä. Sokos Hotel Vantaan 5 ravintolan ravintolamaailma tarjoaa puitteet viihtymiselle ja hotellin..
  Hinta alk. 107
 • Sokos Hotel Koli
  Sokos Hotel Koli itäisessä Suomessa on keskellä Kolin kansallismaisemia. Karjalainen vieraanvaraisuus takaa vieraiden viihtyvyyden, puhumattakaan erinomaisista aktiviteettimahdollisuuksista hotellin lähiympäristössä.
  Hinta alk. 148

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Sokos hotellit - hotelleja kaikenlaisiin lomiin

Sokos hotellit on todella laaja ja monipuolinen S-Ryhmän omistama hotelliketju, joka toimii Suomessa yli kymmenessä kaupungissa sekä Tallinassa ja Pietarissa. Asiakasomistajat pääsevät hyötymään omistajuudestaan myös edullisina hotelliöinä, sillä asiakasomistajat saavat erityisiä tarjouksia ja alennuksia S-etukortilla aika ajoin. Sokos hotelleissa yövyttäessä saat hotellin edullisemmin juuri S-etukortilla, muista käyttää sitä!

Sokos hotelliketjussa on kolmenlaisia hotelleja: Sokos Hotel Original, Break Sokos Hotel ja Solo Sokos Hotel. Hotelleja löytyy Helsingistä viisi, Espoosta, Vantaalta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Joensuusta, Iisalmesta, Jyväskylästä, Kolilta, Kajaanista, Kokkolasta, Kotkasta, Kuopiosta, Kouvolasta, Kuusamosta, Lappeenrannasta, Lahdesta, Leviltä, Nurmeksesta, Mikkelistä, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä, Savonlinnasta, Seinäjoelta, Salosta, Tampereelta, Turusta, Tahkolta, Vantaalta, Vuokatista ja Vaasasta. Lisäksi Sokos Hotelleja on kaksi Tallinnassa Virossa sekä kolme Pietarissa Venäjällä.

Original Sokos hotellit

Suurin osa Sokos hotelleista on Original hotelleja, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman perushotelleja. Original Sokos hotelleja löytyy ympäri Suomen 30 hotellia, pohjoisin hotelli Rovaniemeltä. Original hotellit sopivat niin kaupunkilomailuun, liikematkailuun kuin perhelomailuunkin. Original hotelleissa on hyvä, laadukas ja monipuolinen aamupala, monipuoliset kokoustilat sekä paljon tekemistä ympäri vuoden. Original hotellit ovat tiiviisti mukana paikkakunnan elämänmenossa, hotelleissa järjestetään muun muassa ohjelmaa senioreille.

Original Sokos hotelleihin on todella paljon erilaisia alennuksia ja tarjouksia. On esimerkiksi aamiaistarjouksia, kokouspakettitarjouksia, hotelliyötarjouksia jne. Kannattaa seurata alehintoja säännöllisesti kun tietää olevansa lähdössä matkalle ja tarvitsevansa hotellimajoitusta.

Katso video Original Sokos hotelleista:

 

Solo by Sokos Hotels hotellit

Solo by Sokos hotellit ovat uniikkeja, ainutlaatuisia hotelleja, joissa on jokaisessa jotain erityistä. Solo hotelli on taidetta, kulttuuria, historiaa, arkkitehtuuria, designia, uniikkeja yksityiskohtia. Se on ainutlaatuisen hyvää palvelua, paras unikokemus, uniikki aamiainen. Ennen kaikkea Solo hotellit ovat klassikkoja - tai tulossa sellaisiksi. Solo hotelleissa on lupa nauttia, nauttia luksuksesta, hyvästä pedistä, hyvästä seurasta, kauniista ja tasokkaasta ympäristöstä sekä hyvästä ruuasta!

Hyvä esimerkki Solo By Sokos hotelleista on uusi ja ainutlaatuisen upea Hotelli Torni Tampereen Tullintorilla, vanhassa veturitallimiljöössä. Torni on Tampereen korkein rakennus, mikäli Näsinneulaa ei lasketa, kertakaikkisen upea moderni ja uniikki hotelli Suomessa mahtavine avoimine kattoterasseineen. Tornin katolta näkee koko Tampereen kaupungin.

Muita upeita Solo by Sokos hotelleja ovat hotelli Torni Helsingissä, Jyväskylän Paviljonki, Lahden Seurahuone sekä hotelli Estoria Tallinnassa ja hotellit Palace Bridge ja Vasilievsky Pietarissa.

Katso videoesittely Solo by Sokos hotelleista:

Break by Sokos hotellit

Break by Sokos hotellit ovat nimenomaan lomailuun ja vapaa-aikaan tiiviisti linkittyviä hotelleja, sillä nämä hotellit ovat joko lähellä aktiviteetteja tai upeita rentoutumismahdollisuuksia. Break by Sokos ketjuun kuuluu seitsemään ihanaa ja ainutlaatuista hotellia eri puolilla Suomea: hotelli Bomba Nurmeksessa, kylpylähotelli Eden Oulussa, kylpylähotelli Flamingo Vantaalla, hotelli Koli Lieksassa, hotelli Levi Kittilässä, hotelli Tahko Kuopiossa sekä hotelli Vuokatti Sotkamossa. Useimmissa näistä on kylpylä ja muita ihania rentoutumismahdollisuuksia, todella hyvät wellness palvelut hierontoineen, uima-altaat, saunaosastot...

Monet Break by Sokos hotellit sijaitsevat ainutlaatuisten urheilumahdollisuuksien vieressä. Erityisesti hotelli Vuokatti, Levi ja Tahko, jotka tarjoavat upeat laskettelurinteet ja hiihtoladut ihan vieressä.

Katso video Break by Sokos hotelleista

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä