Yhteensä: 17 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Vuokatti
Ivalo
Rantasalmi
Rauha
Kuusamo
Ylläsjärvi
Tampere
Rovaniemi
Helsinki
Salla
Turku
Oulu
Hotelliketju
Päällä
Holiday Inn
Muut
Palvelut
Päällä
Uima-allas
Kokoustilat
Kuntosali
Konferenssitilat
Teemat
Päällä
Hiihtomahdollisuus
Rannan lähellä sijaitseva
Romanttinen
Seikkailu
Kylpylähotelli
Liikemies
Perheystävällinen
Kylpylä
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
Esteettömät kulkureitit
Kuurojen tukilaitteet
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
 • Holiday Club Katinkulta
  Holiday Club Spa Katinkulta on täyden palvelun kylpylähotelli luonnonkauniissa Vuokatissa. Hotellista löytyy sekä ravintola että kahvila. Allasbaari ja baari / aulabaari ovat auki ja niistä voi tilata juomia. Vapaa-aikapalveluihin..
  Hinta alk. 157
 • Holiday Club Saariselkä
  Holiday Club Saariselkä on suosittu ympärivuotinen kylpylähotelli ja samalla myös Euroopan pohjoisin hotelli. Hotellissa on 139 huonetta.
  Hinta alk. 136
 • Holiday Resort Järvisydän
  Holiday Resort Järvisydän sijaitsee rannalla kaupungissa Rantasalmi, lähellä kohdetta Pirunportti. Muita kiinnostavia kohteita ovat Rantasalmen museo ja Rantasalmen kirkko. Kohteen palvelut. Hotellissa Holiday Resort Järvisydän on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari..
  Hinta alk. 78
 • Holiday Club Saimaa
  Holiday Club Saimaa sijaitsee lähellä rantaa kaupungissa Rauha, lähellä kohteita Kauppakeskus Capri, Angry Birds Activity Park ja Cultural Center. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Imatrankoski ja Vuoksenniskan kirkko. Hotellin palvelut. Hotellin..
  Hinta alk. 89
 • Holiday Club Katinkulta
  Holiday Club Katinkulta on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Vuokatti, lähellä kohteita Katinkulta Golf, Vuokatinrinteet ja Angry Birds Activity Park. Yksi alueen kiinnostavista kohteista on Hiukan hiekkaranta. Hotellin palvelut..
  Hinta alk. 98
 • Holiday Club Kuusamon Tropiikki
  Holiday Club Kuusamon Tropiikki on trooppinen paratiisi kaikille Kuusamon kävijöille. Hotelli tarjoaa vierailleen niin upean kylpyläelämyksen kuin miellyttävän hotellimajoituksen. Allasbaari, tenniskentät ja viihtyisät..
  Hinta alk. 127
 • Holiday Club Ylläs Saaga
  Kaupungissa Ylläsjärvi sijaitseva Holiday Club Ylläs Saaga on kansallispuistossa ja lähellä kohdetta Ylläs. Hotellin palvelut. Hotellin Holiday Club Ylläs Saaga ravintolassa on tarjolla lounas ja illallinen. 2 baaria ja allasbaari ovat auki ja niistä..
  Hinta alk. 68
 • Holiday Club Tampereen Kylpylähotelli
  Holiday Club Tampereen Kylpylä on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampereen tuomiokirkko, Kalevan kirkko ja Näsinneula. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat..
  Hinta alk. 80
 • Santa Claus Holiday Village Rovaniemi
  Santa Claus Holiday Village on upouusi, vuonna 2011 avattu lomakylä Rovaniemellä. Paritalomökeissä on olohuone, 2 vuodetta, minikeittiö tarvikkeineen, wc, kylpyhuone sekä tietysti sauna. Lomakylässä on kaikkiaan..
  Ei hintatietoa
 • Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center
  Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center on toimiva liikematkaajien ja lomailijoiden hotelli Helsingin Pasilan kaupunginosassa. Hotellista on suora yhteys Helsingin messukeskukseen. Se tarjoaa ilmaisen saunan ja kuntosalin sekä huoneet..
  Hinta alk. 74
 • Holiday Club Salla Hotel Revontuli
  Holiday Club Salla Hotel Revontuli sijaitsee kaupungissa Salla ja paikallisia nähtävyyksiä ovat Sallan kirkko ja Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo. Hotellin palvelut. Hotellin Holiday Club Salla Hotel Revontuli ravintolassa on tarjolla aamiainen..
  Hinta alk. 71
 • Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti
  Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti on viihtyisä hotelli bisnesmatkailijoille ja vapaa-ajan vieraille. Hotelli on avattu vuoden elokuussa 2005  Ruoholahden kaupunginosaan, keskustan lähettyville. Täysin uusi hotelli, viihtyisä..
  Hinta alk. 78
 • Holiday Inn Helsinki City Centre
  Holiday Inn Helsinki City Centren sijainti on erinomainen: hotelli sijaitsee Helsingin päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellin upeista pohjoismaiseen tyyliin sisustetuista huoneista on näkymä..
  Hinta alk. 112
 • Holiday Inn Turku
  Holiday Inn Turku sijoittuu mukavasti Turun paraatipaikalle: vehreä jokiranta lähistöllä ja vain muutama korttelinväli torille ja vilkkaille ostoskaduille. Tämä keskustahotelli tarjoaa vierailleen maksuttoman Hotel..
  Hinta alk. 59
 • Holiday Inn Tampere
  Holiday Inn Tampere keskustan ytimessä on korkeatasoinen business-hotelli. Hotellista pääset sujuvasti esimerkiksi kongressipaikkanakin tunnettuun Tampere-taloon. Vieressä myös vapaa-ajan matkustajan suosikkikohteet. Kaikissa..
  Hinta alk. 66
 • Holiday Inn Oulu
  Holiday Inn Oulu on matkailijan unelmahotelli. Keskeisellä paikalla tuomiokirkon vieressä ja kauniin Ainolan puiston laidalla sijaitsevasta hotellista kävelet muutamassa minuutissa kaupungin keskustaan. Yksilöllisesti suunnitellut..
  Hinta alk. 71
 • Holiday Inn Tampere
  Hotelli Cumulus Rautatienkatu tilalla toimii nykyisin Holiday Inn Tampere. Hotelli on Tampereen uusin ja keskeisin hotelli. Hotelli sijaitsee käytännössä rautatieasemalla - sisäänpääsy kätevästi laiturilta..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä