Rantasipi hotellit & kylpylähotellit

Yhteensä: 8 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Kuusamo
Rovaniemi
Jyväskylä
Imatra
Hämeenlinna
Nokia
Vaasa
Siuntio
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Rinnehotelli
Perheystävällinen
Liikemies
Romanttinen
Kylpylähotelli
Koko perheelle sopiva
Kylpylä
Rannan lähellä sijaitseva
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus Resort Rukahovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Rukahovi (ent. Rantasipi Rukahovi) on niin talvi- kuin kesäliikkujankin suosikkimajoituskohde. Hotelli sijaitsee Rukan keskustassa, rinteiden juurella. Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi lähellä kaikkea, hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 65
 • Cumulus Resort Pohjanhovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Pohjanhovi on tunnettu & pidetty hotelli Rovaniemen keskustassa. Tämä Napapiirin helmi tarjoaa mukavat yöpymispuitteet niin virkistys- kuin työmatkailijallekin. Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa runsaat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 73
 • Cumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Laajavuori on monipuolinen vaihtoehto kylpylä- tai kokouspaikkaa etsivälle. Hotellin fitness- ja wellness-palvelut sekä 6 radan keilahalli tarjoavat mukavia tapoja viettää aikaa. Maineikkaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 117
 • Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli (ent. Rantasipi) on tasokas hotelli keskellä keskustaa. Maankuulu linnahotelli ja sen yhteydessä oleva kylpylähotelli kutsuvat vieraat viihtymään Vuoksen kulttuurimaisemiin. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 108
 • Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Aulanko (ent. Rantasipi Aulanko) on perinteikäs, huolellisesti uusittu hotelli, joka sijaitsee keskellä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuista Aulangon luonnonpuistoa. Rantasipi Aulanko tarjoaa majoittumisen lisäksi hienot..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 116
 • Cumulus Resort Eden kylpylähotelli Nokia ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Spa Hotel Eden on paratiisi Nokian maaperällä. Etelä-Suomen keskeisellä paikalla sijaitseva trooppinen kylpylähotelli palvelee miellyttävästi niin lomailijat kuin kokousmatkaajatkin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 111
 • Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa kylpylähotellissa (ent. Rantasipi Tropiclandia) ei tarvitse huolehtia säästä. Täällä pääset viettämään ikuista kesää! Tasokkaat hotellihuoneet ja kokoustilat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 143
 • Cumulus Resort Siuntio Rantasipi kylpylähotelli
  Aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, mutta ruuhkien ja kiireen ulottumattomissa sijaitseva Siuntio on tunnettu idyllisistä kulttuurimaisemistaan. Täällä hallitsevat kansallisesti arvokkaat viljely- ja luontoalueet..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 71

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Rantasipi hotellitRantasipi-hotellit ovat luonnonläheinen loma- ja kokousasiakkaita palveleva hotelliketju. Rantasipi-hotellit pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen elämyksellistä hotellimajoitusta puhtaan luonnon keskellä. Olitpa vapaa-ajan matkalla tai työmatkalla, voit nauttia hotellissa oleskellessasi kauneimmasta suomalaisesta maisemasta. Rantasipi-hotellien luonnonläheinen sijainti sekä monipuolinen ja elämyksellinen oheistarjonta tekevät majoittumisesta unohtumattoman. Monet Rantasipi-hotellit ovat kylpylähotelleja, joissa voi yhdistää kokousmatkan rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun.

Monet Suomen tunnetuimmista hotelleista kuuluvat Rantasipiketjuun. Ensimmäiset Rantasipi-hotellit olivat luontohotelleja, mutta pian ketju avasi myös kokoushotelleja. Rantasipi onkin kokoushotellien edelläkävijä Suomessa. Tänä päivänä ketjun tarjonta on monipuolista. Voit valita trooppisista kylpylöistä lentokenttä- tai tunturihotelliin. Pääasiana on kuitenkin aina tarjota asiakkaalle unohtumattomia elämyksiä.

Rantasipin kylpylähotellit keskittyvät hyvään oloon ja sen luomiseen. Kylpylöiden altaat, monipuoliset hoidot, ravintoloiden herkut sekä levollinen uni antavat loistavan mahdollisuuden irtoutua arjesta. Rentoutumisesta ja virkistäytymisestä voivat nauttia niin lapsiperheet, pariskunnat, seniorit kuin kokousvieraatkin. Rantasipi-kylpylähotellit tarjoavat vierailleen monipuolista tekemistä ja aktiviteettejä.

Rantasipi-kylpylähotellien allasosastoilta löytyvät niin kuntouintialtaat, porealtaat, kylmävesialtaat, lämminvesilaguunit kuin ulkoaltaatkin. Kaikenikäiset löytävät mieleistä tekemistä monipuolisesta tarjonnasta. Perheen pienimmille löytyy vesiliukumäkiä ja aikuisille hierovia kylpyjä. Uimisen jälkeen voi mennä lämmittelemään ja rentoutumaan saunaan, vaikkapa itämaiseen laventelisaunaan. Monipuolisten aktiviteettien jälkeen on mukava nauttia ravintoloiden tarjoamista suussasulavista herkuista tai mennä vaikkapa kylpylän keilaradalle. Kylpylät sijaitsevat kauniin suomalaisen luonnon helmassa, joten harrastusmahdollisuuksia riittää. Kuntoaan voi kohottaa kuntosalilla tai harjoittaa tarkkuuttaan jousiammunnalla.

Rantasipi-kylpylähotellit tarjoavat monipuolista hoitoa sekä ruumiille että mielelle. Kylpylähoidot ja kehon puhdistuskuurit vievät mielen pois arjen askareista ja auttavat kehoa virkistymään. Erilaiset hemmottelu- ja virkistyspaketit rentouttavat pitkän viikonloppuseminaarin jälkeen. Wellness- ja fitnesspalvelut saavat väsyneen ruumiin täyteen virtaa ja eloa. Rantasipi-kylpylähotellien paketeista löytää jokainen itselleen sopivan kokonaispaketin.

Hotelli Rantasipi Rukahovi sijaitsee aivan tunturin juurella, joten sekä lomamatkalaiset että kokousvieraat pääsevät helposti nauttimaan liikunnan iloista.

Tarkemmat tiedot jokaisesta Rantasipi-hotellista ja niiden tarjoamista palveluista löytyvät Rantasipi-hotellien kotisivulta.

Rantasipi on Suomen johtava kokoushotelliketju. Rantasipi-hotellien kanssa yritys kuin yritys voi räätälöidä juuri itselleen sopivan kokouspaketin. Kokouspaketit sisältävät kaikki tarvittavat palvelut. Kokousten järjestäminen Rantasipissä on vaivatonta, sillä hotelli huolehtii kaikista yksityiskohdista. Kokousvieraat voivat keskittyä tapaamiseen rauhassa. Hotellien kokoustiloista löytyvät nykyaikaiset ja korkealuokkaiset kokousvälineet. Kokoustiloja on valittavana pienistä tapaamishuoneista isoihin kokoussaleihin.

Rantasipi järjestää tarvittaessa tilaisuuteen osallistujille monipuolista oheisohjelmaa. Ohjelma voi olla kuntoilua, itsepuolustusharjoittelua tai muuta terveyteen ja hyvinvointiin tähtäävää tekemistä.

Rantasipi-hotellit sopivat mitä parhaiten erilaisten juhlien järjestämiseen. Monipuoliset juhlatilat sekä erinomainen palvelu takaavat. että juhlista tulee ikimuistoiset ja vieraat viihtyvät. Juhlien suunnittelu on helppo aloittaa ottamalla yhteyttä Rantasipin myyntipalveluun. Juhlien järjestäjä päättää, Rantasipi toteuttaa.

Rantasipi-ravintolat tarjoavat monipuolisia herkkuja ympäri maailmaa. Kattavat ruokalistat sisältävät annoksia suussasulavista klassikoista modernin keittiön kokeileviin herkkuihin. Erilaisia ravintoloita on jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Ravintoloissa järjestetään myös ohjelmaa, esimerkiksi konsertteja ja tansseja. Rantasipi-hotellien eri ravintoloihin voi helposti tutustua tarkemmin Rantasipi-hotellien kotisivulla.

Lomapaketit Rantasipiin

Rantasipi tekee kaikkensa asiakkaan viihtyvyyden varmistamiseksi. Rantasipin monipuoliset hotellit ja kylpylät takaavat, että sekä lomamatkalaiset että yritys- ja kokousvieraat löytävät mieleisensä paketin rantasipin valikoimasta. Oli kyse sitten viikonlopusta tai viikoksi majoittumisesta, auttaa Rantasipi räätälöimään paketin juuri asiakkaan toivomalla tavalla.

Rantasipi-hotellien kotisivuilta löydät tarjouksia erilaisista paketeista. Valikoimasta löytyy mm. kylpylälomia, lumilomia, aktiivilomia, teatterilomia ja äkkilähtöjä. Rantasipin tarjoamat kokouspaketit ovat Suomen korkeatasoisimpia. Yksilölliset ja viihtyisät hotellit tarjoavat puitteet onnistuneille kokouksille. Rantasipin kokouspaketit tarjoavat kaiken tarpeellisen kokouksien ja seminaarien järjestämiseen.

Kotisivuilta löytyy tarkat tiedot kunkin Rantasipi-hotellin tarjoamista palveluista, majoituksesta ja kokoustiloista.

Rantasipi-hotellien kotisivulta löydät myös kätevän varauskoneen, jolla voit tarkistaa varaustilanteen haluamillesi päivämäärille ja varata loman. Tiedusteluja ja varauksia varten voi myös soittaa Rantasipin asiakaspalveluun. 

Rantasipi hotellit

[[hotellit:1:Rantasipi]]

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä