Kaikki Omenahotellit

Yhteensä: 8 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Kaupungit
Päällä
Seinäjoki
Vaasa
Turku
Tampere
Jyväskylä
Helsinki
Pori
 • Omenahotelli Seinäjoki
  Omenahotelli Seinäjoki sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä rautatieasemasta. Seinäjoen kaupat, ravintolat, yökerhot ja muut palvelut sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellissa..
  Omenahotellit Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 60
 • Omenahotelli Vaasa
  Omenahotelli sijaitsee keskellä Vaasaa, rautatieaseman vieressä Hovioikeudenpuistikolla. Keskustan kaikki palvelut, kuten parhaimmat kaupat, kahvilat, pikaruokapaikat, ravintolat ja yökerhot, sijaitsevat hotellin välittömässä..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 66
 • Omenahotelli Turku
  Omenahotelli Turku tarjoaa majoitusta mutkattoman omenakonseptin mukaisesti. Hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia kävelykadun läheisyydessä, mutta silti rauhallisella paikalla upeassa Lounais-Suomen Maalaistentalossa. Hotellin välittömästä..
  Omenahotellit Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 66
 • Omenahotelli Tampere
  Omenahotelli Tampere sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee Hämeenkatu 7:ssa, johon on helppo palata shoppailun ja syönnin jälkeen. Lähiympäristöstä löydät kaikki..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 75
 • Omenahotelli Jyväskylä
  Omenahotelli Jyväskylän asiakkaana nautit Omena-aamiaisen näppärästi hotellin läheisyydessä sijaitsevassa Café Picnicissä (Hannikaisenkatu 20, Jyväskylän matkakeskus) 5,10 euron hintaan. Aamiaisen..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 70
 • Omenahotelli Helsinki Yrjönkatu
  Omenahotelli Helsinki Yrjönkatuun on helppo majoittua. Sijainti on erinomainen Forumin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Forumin sisäpihalla sijaitsee Cafe Picnic, jossa Omenan asiakkaat voivat nauttia..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 90
 • Omenahotelli Helsinki Lönnrotinkatu
  Omenahotelli Lönnrotinkatu tarjoaa vierailleen mutkatonta majoitusta loistavalla paikalla Helsingin ytimessä. Osoitteessa Lönnrotinkatu 13 sijaitseva hotelli on keskellä kaikkea: kauppoja, tavarataloja, ravintoloita, yökerhoja..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 70
 • Omenahotelli Pori
  Porin Omenahotelli sijaitsee Porin keskustassa Itäpuiston ja Isolinnankadun kulmassa, kävelykadun varrella. Hotellin välittömästä läheisyydestä löydät kaikki palvelut: kauppoja, ravintoloita ym. Hotellissa..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 60

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tietoa Omenahotellista

OmenahotellitOmenahotellit on suomalainen hotelliketju, joka toimii nykyään Suomen eri kaupunkien lisäksi myös Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. Omenahotellien perusidea on tarjota laadukasta hotellimajoitusta kaupunkien keskustoissa. Omenahotellien hintataso on edullinen, sillä asiakas ei esimerkiksi maksa palveluista joita ei halua. Varaukset tehdään Internetissä eikä kaikissa hotelleissa ole edes vastaanottopalvelua.

Kaikki Omenahotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa eri palveluiden ja kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Hotellista puuttuvat palvelut ovat siis asiakkaan tavoitettavissa. Esimerkiksi aamiaista ei tarjoilla, sillä sen voi syödä kulman takana sijaitsevassa kahvilassa. Omenahotellit myös muistuttavat toisiaan sisustukseltaan, suunnittelultaan ja varustetasoltaan, joten varatessaan huoneen mistä tahansa Omenahotellista asiakas tietää, mitä saa vastineeksi rahoilleen.

Omenahotelleilla ei ole kanta-asiakasohjelmaa, eikä niillä ole erillistä kiintiötä esimerkiksi matkatoimistoille. Huoneiden varaustilanne on nähtävissä reaaliajassa Omenahotellien kotisivuilta. Nettivaraus on helppoa ja mutkatonta, hinnat ovat kaikille samat ja huonevaihtoehdot rajalliset mutta käytännölliset. Lisäksi Omenahotellit panostaa vahvasti turvallisuuteen. Rekisteröimättömillä vierailla ei ole asiaa Omenahotelliin. Tiloja valvotaan valvontakameroin ja koodilukoin. Vartijapalvelu on hälytettävissä ja saapuu nopeasti paikalle.

Kun olet varannut ja maksanut huoneesi, annetaan sinulle ovikoodi, jonka voit itse valita . Tämä koodi käy sekä ulko-oveen että huoneen oveen hotellissa majoittumisen ajan. Ovikoodi lähetetään myös neljä tuntia ennen varauksen alkamista tekstiviestillä matkapuhelimeen. Useimmissa Omenahotelleissa ei siis ole erillistä sisäänkirjautumista, vaan voit mennä suoraan huoneeseesi.

Omenahotellit ei tarjoa asiakkailleen turhia lisäpalveluita. Internetiä hyödyntäen Omenahotellit toimii mahdollisimman kustannustehokkaasti. Huoneen varaaminen ja maksaminen tapahtuu ainoastaan Internetissä, joten Omenahotellien ei tarvitse maksaa myyntipalkkioita tai palkkaa myyntihenkilöstölle. Tämän vuoksi asiakkaalle pystytään tarjoamaan edulliset ja kilpailukykyiset hinnat.

Asiakkaille ei tarjota alennuksia, vaan hinnat ovat samat kaikille kunakin varaushetkenä. Huoneen hinta riippuu varauksen ajankohdasta ja hotellin käyttöasteesta. Kysyntä määrää hinnan, joten huone kannattaa varata ajoissa. Omenahotelleja ei myöskään ylibookata.

Huoneissa on toisiaan muistuttava varustus. Tähän kuuluvat mukava parivuode ja kaksi vuodetuolia. Huoneeseen sisältää peitteet, lakanat ja pyyhkeet neljälle hengelle. Huoneissa on myös jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, vaatekaappi ja ruokapöytä. WC:ssä on suihku. Huoneen televisiolla saat yhteyden etävastaanottoon sekä muuta tietoa. Ilmainen Internetyhteys sisältyy huoneen hintaan.

Omenahotellien huoneissa saa yöpyä enintään neljä henkeä. Poikkeuksena viisihenkiset lapsiperheet, joista nuorimman on oltava alle kuusivuotias. Kaikkien yöpyjien tiedot tulee ilmoittaa ennen majoittumista.

Jokaisessa Omenahotellissa on puhelin, jolla voi soittaa 24h aukiolevalle help deskille.

Omenahotellit ovat savuttomia eikä niihin saa tuoda lemmikkieläimiä.

Huoneen varaaminen Omenahotellissa

Omenahotellien kotisivulta löydät selkeän ja yksinkertaisen varauskoneen. Hotellien varaustilanne näytetään reaaliajassa. Asetettuasi varauskoneeseen haluamasi hotellin, huoneiden määrän ja ajankohdan, kone näyttää senhetkisen varaustilanteen. Mikäli haluat huoneen, niin täytät yöpyjien henkilötiedot, yhteyshenkilön ja maksutavan. Omenahotellin voi maksaa luotto- tai pankkikortilla, kupongeilla tai verkkomaksulla. Maksettuasi huoneen tai huoneet sinulle lähetetään varausvahvistus ja ovikoodi. Ovikoodilla pääset huoneeseesi saapumispäivänä milloin tahansa kello 16.00 jälkeen. Huoneet on luovutettava lähtöpäivänä kello 12.00 jälkeen.

Mikäli asiakas peruu tai muuttaa varauksen, lähetetään hänelle elektroninen lahjakortti. Lahjakortti on voimassa vuoden. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä tehdessä varausta Omenahotellien kotisivuilla.

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä