Naantali Kylpylä

Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä on täydellinen paikka rentoutumiseen ja irtiottoon arjesta. Kylpylä sijaitsee idyllisellä paikalla meren äärellä, jossa voit nauttia ilmapiiristä, tunnelmasta ja makuelämyksistä. Naantalin kylpylällä on jo pitkät perinteet ja se on valittu maailman sadan parhaan kylpylän joukkoon. Kylpylä on ainoa pohjoismaalainen kylpylä, joka kuuluu arvostettuun Royal Spas of Europe -ketjuun. Ensimmäinen Naantalin kylpylä avattiin jo vuonna 1863.

Kylpylään voit mennä hemmottelemaan itseäsi päiväksi tai varata viikon rentoutus- ja virkistysloman, jossa nautit kauneus- ja vartalohoidoista, rentouttavista saunoista ja kylvyistä. Kylpylästä löytyy neljän suomalaisen saunan lisäksi aromaattinen turkkilainen höyrysauna. Lisäksi kylpylässä on viisi erilaista allasta, joissa kylpeä ja nauttia erilaisilla tavoilla. Ulkoaltaassa voi uida vaikka talvipakkasilla, sillä se on aina lämmitetty 30 asteeseen. Toiminta-altaan vesisuihkut hierovat lihaksiasi rentouttaen ja jännitystä lievittäen. Roomalaisen altaan lempeästi hyväilevät poreilevat kuplat työntävät arjen kauas pois.

Naantalin kylpylä tarjoaa erilaisia virkistäviä ja rentouttavia hoitoja. Hoitoihin kuuluvat mm. aromaterapia, kasvohoidot sekä savi- ja turvehoidot. Voit myös nauttia rentouttavasta hieronnasta, joka saa veren kiertämään entistä paremmin. Uudella vesihoito-osastolla voit nauttia vaikkapa hunaja-maitokylvystä tai klassisesta ruusukylvystä. Savi- ja turvehoito-osastolla käytetään perinteikkäitä ja luonnonmukaisia tuotteita ihon kuorintaan, puhdistukseen, elvyttämiseen ja kosteutukseen.

Naantalin kylpylästä löytyy myös kauneuskeskus Belleza, jossa voit nauttia hieronnasta ja kasvo- ja vartalohoidosta. Bellezasta saat myös ihon hoito-ohjeita, jotka ovat varta vasten sinua varten suunniteltuja. Kauneuskeskus käyttää ainoastaan kaikkein laadukkaimpia tuotteita, joita asiakkaat voivat myös ostaa mukaan. Kylpylässä on myös hyvin varustettu hiussalonki, jossa voit nauttia laajasta kampaamopalveluvalikoimasta.

Naantalin kylpylässä on mahdollista nauttia loisteliaista ravintoloista. Voit valita aidoista thai-herkuista aina klassiseen ranskalaiseen keittiöön. Huomiota kiinnitetään erityisesti korkealuokkaisiin, tuoreisiin raaka-aineisiin ja loistavaan palveluun. Ravintola Le Soleil on palkittu arvostetuilla Rôtisseurs-kilvillä.

Kylpylässä majoittaudut ylellisesti. Voit valita huoneen joko klassisesta kylpylähotellista, rannan Spa Residencestä, Sviittihotellista tai Sunborn Yacht -laivahotellista. Mittavasta tarjonnasta voit valita juuri sellaisen huoneen kuin sinua miellyttää.

Naantalin kylpylässä voit valita erilaisista aktiviteeteistä mieleisesi. Kylpylästä löytyy hyvin varusteltu kuntosali sekä monia ulkonaliikkumismahdollisuuksia. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Voit pelata tennistä, golfia, ottaa osaa ryhmäkuntoiluun tai lähteä vaikkapa veneretkelle. Naantalin kylpylässä ei aika todellakaan tule pitkäksi. Kylpylä tarjoaa paljon ajanvietettä myös lapsille. Ympäröivä kaunis luonto suorastaan kutsuu seikkailemaan. Kylpylässä järjestetään myös työhyvinvointi-päiviä.

Kylpylä on myös mitä mainioin paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia. Naantalin kylpylä tarjoaa oivat puitteet häiden, perhejuhlien ja yritysjuhlien viettämiseen. Yritykset voivat myös varata tiloja vaikkapa rentouttavaa kokousviikonloppua varten. Kylpylässä on nykyaikainen kokoustekniikka ja tilat isompiakin seminaareja varten.

Varaukset ja hinnat

Naantalin kylpylän kotisivuilta löydät monia erilaisia tarjouksia ja paketteja. Varauksen voi hoitaa suoraan sivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla. Kylpylä tarjoaa päivähintoja, valmiita lomapaketteja, ryhmähintoja ja lahjakortteja. Tiedusteluja varten voit ottaa yhteyttä Naantalin kylpylän myyntipalveluun puhelimella tai sähköpostitse.

Naantalin kylpylän yhteystiedot

Matkailijantie 2
21100 Naantali

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä