Hotels.com alennuskoodilla saat hotellit edullisemmin

Hotels.com
Alennuskoodi: AFGENFI1017
Klikkaa. Alennuskoodi kopioituu leikepöydälle ja siirryt sivustolle
Hotels.com alennuskoodilla 10% alennus hotels.com varauksista. Alekoodi voimassa 15.10.2017 asti.

Generic 980x120

Hotels.comissa on yli 145000 hotellia

Hotels.com hotellitHotels.com on kansainvälinen hotellien varaukseen tarkoitettu sivusto. Toimintansa hotels.com on aloittanut 1991 ja netin kautta se siirtyi tarjoamaan hotelleja vuonna 1996. Palvelua voi käyttää monella eri kielellä ja hinnat saa näkyviin useilla eri valuutoilla. Verkostoon kuuluu yli 145 000 hotellia ympäri maailmaa ja sivustolta on luettavissa miljoonia asiakasarvioita hotelleista. Hotels.com tarjoaa asiakkailleen myös hintavastuutakuun. Hotels.comin avulla varaat huoneen nopeasti ja kätevästi mistä päin maailmaa tahansa.

Internetistä löytyy tänä päivänä huomattavat määrät erilaisia sivustoja, joiden kautta voi varata majoitusta ympäri maapalloa. Tarjonta kasvaa jatkuvasti ja välillä voi olla hankala valita, mitä monista sivustoista tulisi käyttää ja mikä niistä on täysin luotettava ja asiakasystävällinen. Hotels.com on yksi suurimmista ja vakiintuneimmista varaussivustoista, joka takaa luotettavan ja kätevän hotellin varaustavan.

Hotels.com mahdollistaa helpon vertailun eri hotellien välillä. Sivustolta näet helposti huoneiden hinnat ja niiden ominaisuudet. Kartalta näet kätevästi hotellien sijainnin ja voit helpommin päättää, mikä hotelli sopii tarkoituksiisi. Hotellien kuvaukset ovat kattavat ja hotellien tarjoamat palvelut on tarkasti eritelty.

Hotels.com on tehnyt useiden hotellien kanssa erikoissopimuksia, mikä useissa tapauksissa takaa Hotels.comin käyttäjille edullisimmat hinnat, niin sanotut Internet-erikoishinnat. Mikäli vastaasi tulee edullisempi hinta kuin varaamasi Internet-erikoishintainen huone, ota yhteyttä Hotels.comiin 24 tunnin sisällä. He joko palauttavat erotuksen tai peruuttavat varauksesi ilman peruutusmaksua.

Hotels.comin sivustolta voit lukea myös aikaisemmin hotelleissa majoittuneiden asiakkaiden arvioita ja kommentteja. Näistä saa arvokasta tietoa, mikä auttaa tekemään päätöksen hotellia varattaessa.

Varausprosessi on hyvin yksinkertainen. Valitset haluamasi kaupungin, tulo- ja lähtöpäivämäärät sekä yöpyjien lukumäärän. Hae-painiketta napsauttamalla sivusto hakee kaikki varattavissa olevat huoneet valituille päivämäärille. Voit hakea hotelleja myös hintaan, tähtiluokitukseen tai asiakasarvionteihin perustuen. Voit rajata haun hotellin sijainnin, tyypin ja palveluiden mukaan. Hotelliluettelosta voit klikata kunkin hotellin linkkiä, niin saat lisätietoja hotellista ja sen tarjoamista palveluista. Eri huonetyypit ja hinnat ovat nähtävissä ja voit valita niistä mieleisen. Varaa-painiketta napsauttamalla näet varauksen tiedot ja voit täyttää asiakastiedot. Jos varaamasi hotelli ottaa vastaan erityistoiveita, voit liittää ne varaukseen tässä vaiheessa. Tämän tehtyäsi painat Varaus-painiketta ja varauksesi lähtee hotellille. Samalla ruudulle ilmestyy varausnumerosi, joka sinun tulee säilyttää. Varausvahvistus myös lähetetään sähköpostiisi 2-4 tunnin kuluessa varauksesta. Varausnumeroa tarvitaan kaikessa asioinnissa Hotels.comin kanssa.

Varaukseen liittyy aina veroja ja maksuja. Verot ovat arvioituja veroja, jotka Hotels.comin tulee maksaa hotelleille varauksista. Maksut ovat palvelumaksuja, jotka kattavat Hotels.comin varauksien käsittelystä koituvia kuluja.

Varaukset voidaan perua Hotels.comin sivuston ’’tarkastele varausta/peruuta’’-linkistä. Varaukseen liittyvät ehdot tulee aina lukea huolellisesti, sillä ne vaihtelevat huomattavastikin eri hotellien välillä. Peruutusmaksua ei yleensä, peritä mikäli varaus perutaan ajoissa. Jotkin hotellit eivät hyväksy peruutuksia varauksen jälkeen, eivätkä näin ollen hyvitä peruutusta. Tarkemmat varauksiin liittyvät ehdot löytyvät hotellien sivuilta sekä varaukseen liittyvistä sähköposteista.

Hotels.comilla on myös oma asiakasetuisuusohjelmansa. Vietettyäsi 10 yötä joissakin Hotels.comin kautta varatuissa hotelleissa, lahjoitetaan sinulle palkintoyö jossakin Hotels.comin verkoston hotellissa. Palkintoyön hinta ei saa ylittää kymmenen yöpymisesi keskihintaa. Asiakasetuisuusohjelma palkitsee nopeasti, sillä kaikki varaukset otetaan huomioon hotellien tyypistä, sijainnista tai luokituksesta huolimatta.

Hotels.comin sivuilta löytyy aina kausikohtaisia erikoistarjouksia. Voit myös tilata tarjouksia sähköpostiisi. Hotels.comin asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri. Voit siis helposti hoitaa asioitasi puhelimitse, juuri silloin kun haluat. Hotels.comista voit varata juuri sinulle sopivat kaupunkilomat, perhematkat, liikematkat tai äkkilähdöt. Hotels.com on erittäin helppo, turvallinen ja kätevä tapa etsiä, verrata ja varata hotelleja yli 60 maasta ympäri maailman.

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä