Hotellimaailma alennuskoodit

Alta löydät tämän hetkiset hotellimaailman alennuskoodit. Kopioi koodi hiiren oikealla ja klikkaa Siirry-sivulle buttonia aktivoidaksesi sen.

Kaikki Hotellimaailman Cumulus hotellit

Yhteensä: 33 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Vantaa
Kuusamo
Rovaniemi
Jyväskylä
Imatra
Hämeenlinna
Nokia
Kuopio
Vaasa
Helsinki
Siuntio
Turku
Tampere
Salo
Seinäjoki
Rauma
Pori
Oulu
Mikkeli
Lappeenranta
Lahti
Kouvola
Kotka
Kemi
Joensuu
Hyvinkää
Palvelut
Päällä
Ravintola
Kokoustilat
 Konferenssitilat
Kuntosali
Uima-allas
Yökerho
Teemat
Päällä
Lentokenttähotelli
Liikemies
Rinnehotelli
Perheystävällinen
Romanttinen
Kylpylähotelli
Koko perheelle sopiva
Kylpylä
Rannan lähellä sijaitseva
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus Airport Congress Center
  Rantasipi Airport on tehokas ja täsmällinen lentokenttähotelli. Hotelli on savuton. Korkeatasoinen keittiö ja erilaiset huoneratkaisut takaavat vieraiden viihtyvyyden. Erinomaiset kokousmahdollisuudet hotellin yhteydessä toimivassa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 81
 • Cumulus Resort Rukahovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Rukahovi (ent. Rantasipi Rukahovi) on niin talvi- kuin kesäliikkujankin suosikkimajoituskohde. Hotelli sijaitsee Rukan keskustassa, rinteiden juurella. Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi lähellä kaikkea, hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 65
 • Cumulus Resort Pohjanhovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Pohjanhovi on tunnettu & pidetty hotelli Rovaniemen keskustassa. Tämä Napapiirin helmi tarjoaa mukavat yöpymispuitteet niin virkistys- kuin työmatkailijallekin. Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa runsaat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 73
 • Cumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Laajavuori on monipuolinen vaihtoehto kylpylä- tai kokouspaikkaa etsivälle. Hotellin fitness- ja wellness-palvelut sekä 6 radan keilahalli tarjoavat mukavia tapoja viettää aikaa. Maineikkaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 117
 • Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli (ent. Rantasipi) on tasokas hotelli keskellä keskustaa. Maankuulu linnahotelli ja sen yhteydessä oleva kylpylähotelli kutsuvat vieraat viihtymään Vuoksen kulttuurimaisemiin. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 108
 • Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Aulanko (ent. Rantasipi Aulanko) on perinteikäs, huolellisesti uusittu hotelli, joka sijaitsee keskellä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuista Aulangon luonnonpuistoa. Rantasipi Aulanko tarjoaa majoittumisen lisäksi hienot..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 116
 • Cumulus Resort Eden kylpylähotelli Nokia ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Spa Hotel Eden on paratiisi Nokian maaperällä. Etelä-Suomen keskeisellä paikalla sijaitseva trooppinen kylpylähotelli palvelee miellyttävästi niin lomailijat kuin kokousmatkaajatkin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 111
 • Cumulus City Centre Hotel Atlas Kuopio
  Cumulus City Centre Hotel Atlas sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin reunalla. Kun astut hotellista ulos, olet keskellä kauppoja ja ravintoloita ja satamaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vuonna 1930 rakennettu hotelli avataan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 86
 • Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa kylpylähotellissa (ent. Rantasipi Tropiclandia) ei tarvitse huolehtia säästä. Täällä pääset viettämään ikuista kesää! Tasokkaat hotellihuoneet ja kokoustilat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 143
 • Cumulus City Kallio ent. Olympia Helsinki
  Cumulus City Kallio (entinen Cumulus Olympia) tarjoaa miellyttävän majoituksen niin vapaa-ajan matkustajille kuin liikematkustuksen vuoksi yöpyville. Saman katon alta löytyy uima-, keila- ja urheiluhallit. Linnanmäen huvipuisto..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Cumulus Resort Siuntio Rantasipi kylpylähotelli
  Aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, mutta ruuhkien ja kiireen ulottumattomissa sijaitseva Siuntio on tunnettu idyllisistä kulttuurimaisemistaan. Täällä hallitsevat kansallisesti arvokkaat viljely- ja luontoalueet..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 71
 • Cumulus City Airport Vantaa
  Cumulus City Airport on miellyttävä, kodikas hotelli lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Hotellissa on runsaasti paikoitustilaa, tasokkaat huoneet ja saunaosasto kera virkistävän kuntosalin. Tarjoamme majoittuville..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Turku Hotel
  Cumulus City Turku on vasta avattu hotelli, joka panostaa erityisesti ystävälliseen palveluun sekä viihtyisään ympäristöön. Hotellihuoneet ovat miellyttäviä, aamiaisravintola avara ja aula kutsuu vieraat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Koskikatu Tampere
  Hotelli Cumulus City Koskikatu on oiva majapaikka, kun haluat yöpyä Tampereen ytimessä. Ravintolat Huviretki ja Hemingway's tarjoavat palveluitaan niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin. Hotellissa on uudenaikaiset ja viihtyisät..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus City Hämeenpuisto on valintasi, mikäli haluat majoittua Tampereella lähelle teatteria ja stadionia. Olipa tarkoitus viettää kulttuuripitoista tai sporttista vapaa-aikaa, tarjoaa Cumulus Hämeenpuisto tähän..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Salo Hotelli
  Cumulus City Salo on laadukas, tunnelmallinen hotelli, joka ystävällisesti vastaanottaa jokaisen matkaajan nauttimaan hotellin palveluista. Jokirannassa sijaitsevassa hotellissa nautit raikkaista unista savuttomassa huoneessa. Hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 87
 • Cumulus City Station Kuopio
  Cumulus City Station Kuopio on keskustahotelli vailla vertaansa. Hotelli sijaitsee lähietäisyydellä kaupungin torista ja kaupoista. Kuopio on vireä kulttuuri- ja urheilukaupunki keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Halutessasi..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 72
 • Cumulus City Kaisaniemi Helsinki
  Cumulus City Kaisaniemi on valintasi, kun etsit tasokasta hotellia, joka sijaitsee kätevästi keskustassa. Metroasema hotellin alapuolella sekä rautatieasema pienen kävelymatkan päässä takaavat vaivattomat yhteydet..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki
  Cumulus City Hakaniemi on yksi Helsingin uusimmista hotelleista. Hakaniemessä sijaitsevaan hotelliin on helppo saapua, sillä sitä ympäröi loistavat kulkuyhteydet. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu lobby bar..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 80
 • Cumulus City Seinäjoki
  Cumulus City Seinäjoki Pohjanmaan lakeuksilla on tunnettu villkkaasta viihde-elämästään. Tangokaupunki Seinäjoen keskustassa sijaitseva hotelli tanssittaa hotellivieraita ja lähiseudun asukkaita ympäri vuoden. Etäisyys..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 71
 • Cumulus City Rauma
  Kaupungin keskusta ja mainiot ravintolapalvelut houkuttelevat yöpymään hotelli Cumulus City Raumaan kanaalin rannalle, keskelle kaupunkia. Tutustu samalla Rauman vanhaan keskustaan, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Saat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Pori
  Cumulus City Pori panostaa vieraiden viihtymiseen ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelullaan. Olipa tarkoituksenasi viihtyä niin maissa, merellä kuin rannalla, on Cumulus Pori erinomainen vaihtoehto tukikohdaksi. Kaikissa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 83
 • Cumulus City Oulu
  Cumulus City Oulu sijaitsee keskellä elinvoimaista Oulua. Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään. Oulu on vireä kulttuuri-, tiede- ja urheilukaupunki. Viihtyisät huoneemme..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Mikkeli
  Cumulus City Mikkeli -hotelli keskellä kaunista järviseutua panostaa niin hyvään palveluun kuin erinomaisiin majoitustiloihin. Hotellin tasokkaat ja tunnelmalliset huoneet, hyvät kokoustilat ja maineikas keittiö tarjoavat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Lappeenranta
  Cumulus City Lappeenranta sijaitsee mukavasti keskellä kaupungin sykettä, Lappeenrannan keskustassa. Päivän saa kulumaan helposti esimerkiksi risteilemällä Saimaalla. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 3,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Lahti
  Cumulus City Lahti on koko perheen viihtyisä hotelli urheilustaan ja kulttuuristaan tunnetussa Lahden kaupungissa. Ydinkeskustasta sijaitsevasta Cumulus Lahdesta lähdet helposti ostoksille hotellin yhteydessä olevaan liikekeskukseen. Keskustaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 90
 • Cumulus City Kouvola
  Cumulus City Kouvola palvelee niin kesä- kuin talvimatkailijoitakin. Keskellä kaupunkia olevasta hotellista tavoitat helposti niin Tykkimäen huvipuiston kuin talviurheilumahdollisuudet tai vaikka teatterin. Hotellissa pääset..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Kotka
  Cumulus City Kotka on rauhallinen ja kodikas hotelli Karhulassa, vain 7 kilometrin päässä merikaupunki Kotkan keskustasta. Kotkassa voit nauttia meren lisäksi myös ainutlaatuisista kalastusmahdollisuuksista. Hotellista lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 78
 • Cumulus City Kemi
  Cumulus Kemi tarjoaa kävijoille mahdollisuuden kokea elämyksiä ja Pohjolan eksotiikkaa Perämeren pohjukassa. Saman katon alta löytyvät myös kaupungin parhaat huvittelupaikat. Lentokentälle Cumulus Kemistä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 107
 • Cumulus City Jyväskylä
  Viihtyisän hotelli Cumulus City Jyväskylän ravintolassa onnistuneet herkutteluhetket ovat taatut, onhan ravintola kaupungin suosituin. Ydinkeskustassa sijaitseva hotelli on savuton. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 25,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 69
 • Cumulus City Joensuu
  Cumulus Joensuu on uudenaikainen, vuonna 2009 avattu kaupunkihotelli keskellä Joensuun keskustaa. Vieraat voivat valita yhden tai kahden hengen huoneen sijasta myös yhden hotellin kymmenestä Superior-tason huoneesta. Kaikissa huoneissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Hämeenlinna
  Cumulus City Hämeenlinna majoittaa niin työ- kuin vapaa-ajan matkalaiset modernisti keskellä Hämeenlinnaa. Cumulus Hämeenlinnasta pääset 15 minuutissa ihastelemaan keskiaikaista Hämeen linnaa. Cumuluksesta löydät..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 76
 • Cumulus City Hyvinkää
  Cumulus City Hyvinkään kotoisa ja perinteikäs tunnelma tuo ihmiset niin läheltä kuin kaukaa nauttimaan hotellin ja sen ravintoloiden antimista. Cumulus Hyvinkää on pidetty hotelli hyvien liikenneyhteyksien varrella.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Hotellimaailma on halpa ja nopea hotellivaraamo

Hotellimaailma

Hotellimaailma on suomalainen hotellien varaussivusto ja hakukone, jolla löydät helposti juuri sinun tarpeitasi vastaavat hotellit Suomessa. Hotellimaailmasta löydät Cumulus hotellit, Rantasipi hotellit ja kylpylähotellit, Holiday Inn hotellit sekä Ikaalisten Kylpylän, Hotelli Seurahuone Helsingin ja Crowne Plaza Helsingin palvelut. Etsitpä edullista majoitusta Lapin hiihtokeskuksessa tai kylpylälomaa meren äärellä, Hotellimaailma auttaa sinua löytämään sopivan hotellin. Hotellimaailman avulla on helppo varata perhelomat, harrastelomat tai kaupunkilomat. Sivulta löydät aina myös ajankohtaisia tarjouksia ja vaikka äkkilähtöhintoja. Hotellimaailma kuuluu Restel Hotel Groupiin.

Hotellimaailmaa on erittäin helppo käyttää. Valitset haluamasi kaupungin, hotellin tai hotelliketjun. Voit valita myös kaikki varattavissa olevat hotellit. Tämän jälkeen valitset päivämäärät ja yöpyjien lukumäärän. Mikäli haluat joitain lisäominaisuuksia, kuten lisävuoteen tai pinnasängyn, voit merkitä myös ne. Myös mahdollisesta lemmikistä tulee ilmoittaa tässä vaiheessa. Seuraavaksi valitset huoneiden lukumäärän ja painat Jatka-painiketta, jolloin Hotellimaailma näyttää sinulle varattavissa olevat hotellit.

Jokaisesta hotellista on lyhyet esittelyt. Hotellin linkkiä klikkaamalla saat tarkemmat tiedot hotellista ja sen tarjoamista palveluista. Mikäli hotellissa on varattavissa haluamaasi huonetyyppiä, voit jatkaa varausta täyttämällä majoittujien tiedot. Tässä yhteydessä voit ilmoittaa mahdolliset toiveet huonetta koskien. Seuraavaksi täytyy valita maksutapa. Varauksen voi myös maksaa ennakkoon, joko luottokortilla tai verkkopankissa. Tässä vaiheessa näet varauksen kaikki tiedot ja voit vielä muuttaa varausta. Varaa-painiketta painamalla varaus lähtee hotellille ja sähköpostiisi lähetetään varausvahvistus. Hotellisi on varattu.

Varauksen peruminen on myös helppoa Hotellimaailman avulla. Sivulta löytyy painike, joka ohjaa sinut varauksen peruutussivulle. Täyttämällä henkilötietosi ja varausnumerosi voit kätevästi perua varauksen. Varausta ei voi muuttaa Hotellimaailman sivuilla, vaan siinä tapauksessa on otettava yhteys suoraan hotelliin tai Restelin myyntikeskukseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Hotellin varauksen ehdot

Hotellimaailman halvat hotellitEnnen hotellin varaamista on hyvä tutustua tarkasti varausehtoihin. Hotelliin saapumisaika on yleensä aikaisintaan kello 14.00 – 15.00. Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä. Myöhäisestä saapumisesta tulee aina etukäteen ilmoittaa tai saattaa menettää huoneensa. Myöhäiset saapumiset tulee yleensä taata luottokortilla. Mikäli maksua ei ole suoritettu etukäteen, tulee se maksaa saapuessa joko luottokortilla tai käteisellä. Osa hotelleista vaatii aina etukäteismaksua. Tämä on ilmoitettu hotellin tietojen yhteydessä. Hotellivaraus on peruttava viimeistään saapumispäivänä ennen kello 16.00 tai 18.00 hotelliin mukaan. Tiettyjä ennakkomaksettuja varauksia ei makseta takaisin. Tarkemmat ehdot löytyvät varauksen yhteydessä.

Hotellimaailmasta saat bonusta kortilla tai säästöä alennuskoodilla

Yritysten ja matkatoimistojen on mahdollista sopia sopimushinnat palvelun kanssa. Hotellimaailmalla majoitusta varatessasi voit käyttää hyödyksesi Ykkösbonus- ja K-Plussa-pisteitä. Korteilla saa aina 10 % tai vähintään 9 euron alennuksen huoneesta. Kaikki ostokset myös kartuttavat kortin pistetiliä.

Hotellimaailmalla on aika ajoin alennuskoodeja, jotka syötetään tilausvaiheessa sille varattuun kenttään. Hotellimaailman alennuskoodien avulla voit helposti säästää useita kymppejä hotellihuoneen hinnassa.

 Cumulus hotellit, Rantasipi, Holiday Inn ja Ikaalisten Kylpylä

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä