Hotellien hintavertailu

 

Hintavertailu hotellivarauksissaNykyään on helppo löytää hotelli Internetin avulla, mutta parhaimpien hintojen ja tarjousten löytämiseksi kannattaa suorittaa hotellien hintavertailu. Internetistä löytyy erityisiä hintavertailusivustoja, jotka keräävät tietonsa hakukoneilta ja varaussivustoilta. Tämän jälkeen ne esittävät hotellit kootussa muodossa, josta käyttäjän on helppo valita itselleen sopivin tai edullisin vaihtoehto.

Internetissä on nykyisin helppo kilpailuttaa kaikki mitä onkaan hankkimassa tai etsimässä. Myös hotelleja on helppo vertailla ja kilpailuttaa. Suorittamalla hotellien hintavertailu saattaa säästää huomattaviakin summia. Halpa hotelli ei olekaan välttämättä pelkkä unelma. Valitsemalla hotellin oikein ja oikeasta paikasta saattaa lompakkoon jäädä useita satoja euroja ylimääräistä. Lisäksi vertailemalla saatat huomata, että pieninkin lisäys hotellin hintaan saattaa nostaa sen tähtiluokitusta. Hotelleja voi etsiä ja verrata Suomesta tai mistä päin maailmaa tahansa.

Hotellien vertailusivustoilla hotelleja on helppo vertailla, suodattaa ja järjestää huoneiden ominaisuuksien mukaan. Haetpa edullista majataloa tai viiden tähden ylellistä lomaparatiisia, vertailusivustot takaavat, että löydät juuri sinulle sopivan huoneen etsimilläsi ominaisuuksilla. Sivustot hakevat hotellit jopa sadoilta eri varaussivustoilta ja hakukoneilta, minkä jälkeen ne näyttävät parhaat tarjoukset hakemallesi hotellityypille. Vertailusivustot ovat puolueettomia.
 

Hotellivarauksessa on hyvä pitää mielessä

Hintavertailusivut hakevat tietonsa varaussivustoilta ja hotellien hakukoneista. Kuten kaikkea vertailua suorittaessa, kannattaa olla tarkkana eri sivustojen ja hotellien vaihtelevista ehdoista ja käytännöistä. Ennen varaamista tulee tutkia, mitä huoneiden hintoihin kuuluu. Esimerkiksi aamiainen kuuluu hintaan useimmissa hotelleissa, mutta kaikkein halvimmissa majoituspaikoissa näin ei välttämättä aina ole. Sama saattaa koskea myös liinavaatteita. Joissakin hotelleissa laskutetaan lisäpalveluina palveluista, jotka muissa hotelleissa ovat ilmaisia. Ehdoista kannattaa myös aina tarkistaa hotellin peruutuskäytäntö, jotta vältyttäisiin mahdollisilta yllätyksiltä. On hotelleja ja varaussivustoja, jotka eivät veloita varausmaksua, mutta yleensä varausmaksu on 10 prosenttia. Useimmissa tapauksissa tätä maksua ei saa takaisin, jos peruu varauksen. On myös hotelleja, jotka vaativat maksamaan koko huoneen hinnan etukäteen.

Hotellin vertaileminen kannattaaHotellien hintavertailu Internetissä on huomattavasti vaivattomampaa kuin eri hotelleihin erikseen soittaminen, varsinkin jos kyse on ulkomailla sijaitsevista hotelleista. Hotelleilla saattaa olla erikoistarjouksia, joista vain he ovat tietoisia, mutta varaussivustoilla on usein myös erikoissopimuksia hotelleiden kanssa. Siksi hintavertailusivustoilta saattaakin löytää hyvin edullisia majoitusvaihtoehtoja.

Hotellin sijainti ja varustetaso määrittää eniten hotellin hintassa.

Hotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Edullinen hinta saattaa tarkoittaa joissain tapauksissa syrjäistä tai muuten huonoa sijaintia.

Useat hintavertailusivustot hakevat tietonsa vain kaikkein luotettavimmilta ja hyviksi todetuilta varaussivustoilta. Internet on täynnä erilaisia hotellien varaukseen tarkoitettuja sivustoja, eikä niiden tasosta ja luotettavuudesta voi aina olla täysin varma. Kokeneempien sivustojen asiakaspalvelu on yleensä toimivaa ja luotettavaa, joten mahdollisten ongelmien sattuessa tietää saavansa asiantuntevaa palvelua. Lisäksi kokeneet sivustot yleensä tekevät yhteistyötä tasokkaiksi ja luotettaviksi havaittujen hotellien kanssa.

Hotellien hintavertailu Internetissä ennen varaamista kannattaa aina. Se on nopea ja vaivattomin tapa löytää juuri sinulle sopiva hotelli ja mahdollisesti säästää samalla mukava summa rahaa. Hintavertailusivustoja löytyy niin suomeksi kuin muillakin kielillä.

Vinkkejä hotellivertailuun

  • Tutustu hintatasoon
  • Katso sinulle sopiva sijainti
  • Etsi hakukriteereihisi sopiva hotelli kyseiseltä alueelta
  • Varaa hotelli ajoissa

 

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä