Sokos Villa Tampere

Sokos Villa Tampere

Tampereen Sokos Villa -hotellin sijainti on erinomainen. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ja vain kivenheiton päässä hotellista on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, mm. Tampere-talo, Tampereen yliopisto ja Lenin-museo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Muumimuseo ja Hiekan taidemuseo. Hotellin palvelut.
Hotellissa Sokos Villa Tampere on tarjolla ravintola ja baari / aulabaari. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä (myös lämpimiä ruokalajeja)). Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluu kokoushuoneet pienille ryhmille. Langaton internet-yhteys (maksullinen) on käytettävissä yleisillä alueilla. Hotellin lisäpalveluihin kuuluu hissi. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Sokos Villa Tampere 99 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja faksi. Kylpyhuoneissa on suihku/amme-yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Langaton Internet-yhteys on saatavissa maksua vastaan.Vierashuoneissa on työpöydät sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. Televisiopalveluihin sisältyvät satelliittikanavat ja maksulliset elokuvat. Pyynnöstä herätyssoitto, huoneen kunnostuspalvelu on tarjolla iltaisin. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset:

  • Tässä hotellissa ei ole pysäköintimahdollisuutta.
» Kaikki Sokos Hotellit hotellit
» Kaikki Tampere hotellit
Hinta alk. 158€

Sokos Villa Tampere sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä