Scandic Luosto

Scandic Luosto


Scandic Luosto sijaitsee kaupungissa Luosto ja alueen nähtävyyksiin kuuluu Pyhä-Luoston kansallispuisto. Hotellin palvelut.
Hotellissa Scandic Luosto on tarjolla ravintola ja baari / aulabaari. Hotelli -hotellissa on tarjolla ilmainen aamiainen.Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat uima-allas sisällä, kuntokeskus ja sauna. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille, kokoushuone ja AV-laitteet. Asiakaspysäköinti sisältyy hintaan. Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kattoterassi, hiihtämällä pääsee sisään ja pois ja grillausmahdollisuus. Vierashuoneet.
Kaikissa majoitusliikkeen Scandic Luosto huoneissa on takka ja kahvin-/teenkeitin. Tämä hotelli on 3.0-tähden hotelli ja sen huoneissa on keittonurkkaus, jossa on mikroaaltouuni. Vierashuoneissa on faksi sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. Televisiopalveluihin sisältyvät satelliittikanavat, TV-internet-yhteys (sisältyy hintaan) ja maksulliset elokuvat. Käytettävissä ovat myös hiustenkuivaaja ja silitysrauta / -lauta. Siivouspalveluita (päivittäin) on saatavilla ja pyynnöstä myös hieronnat huoneessa.Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset:

» Kaikki Scandic Hotellit hotellit
» Kaikki Luosto hotellit
Hinta alk. 121€

Scandic Luosto sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä