Scandic Vierumäki

Scandic Vierumäki

Hotelli Scandic Vierumäki on erinomainen vaihtoehto niin lomailevalle perheelle kuin työmatkailijallekin. Vapaa-ajan vietto-, virkistys- ja urheilumahdollisuudet ovat rajattomat tässä uudessa hotellissa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Vierumäellä.

Scandic Vierumäki -hotellin ilmapiiri on moderni ja raikas, ja hotelli onkin luonnollinen lisä Vierumäen tarjontaan Suomen johtavana vapaa-ajankeskuksena. Vierumäki sijaitsee upean luonnon keskellä kumpuilevissa harjumaisemissa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Vierumäellä voit muun muassa rentoutua Spa-hoidoissa, uida, keilata, ratsastaa, hiihtää, pelata tennistä ja golfia tai osallistua ohjatuille sisäliikuntatunneille.

Palvelut

Scandic Vierumäki -hotelli tarjoaa elämyksiä jokaiselle. Hemmottele itseäsi hoidoissa, nosta hiki pintaan tai hurvittele keilaradalla. Hotellissa on moderni kuntohuone, sauna, hohtokeilarata, Day Spa ja viihdekeskus. Ravintolamaailman eriteemaiset ravintolat tarjoavat vieraille jännittäviä vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Hotellissa on 11 täysin varusteltua modernia kokoushuonetta sekä ballroom jopa 500 hengen tilaisuuksiin.

» Kaikki Scandic Hotellit hotellit
» Kaikki Vierumäki hotellit
Hinta alk. 67€

Scandic Vierumäki sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä