Omenahotelli Helsinki Yrjönkatu

Omenahotelli Helsinki Yrjönkatu

Omenahotelli Helsinki Yrjönkatuun on helppo majoittua. Sijainti on erinomainen Forumin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Forumin sisäpihalla sijaitsee Cafe Picnic, jossa Omenan asiakkaat voivat nauttia hotelliaamiaisen hintaan 5,90 € / hlö. Aamiainen sisältää kahvin tai teen, täytetyn sämpylän (juusto / kinkku), jogurtin ja tuoremehun. Aamiainen on tarjolla ma-pe klo 7:45-10:00 ja la 10:00-12:00 (ei sunnuntaisin / juhlapyhinä). Ota varausvahvistuksesi mukaan ravintolaan. Mikäli et ole varannut aamiaista huonevarauksen yhteydessä, voi mennä ravintolaan myös ilman ennakkovarausta.

Aamiainen
Hotellia vastapäätä kauppakeskus Forumin sisäpihalla sijaitsee Cafe Picnic, jossa Omenan asiakkaat voivat nauttia hotelliaamiaisen hintaan 5,90 € / hlö. Aamiainen sisältää kahvin tai teen, täytetyn sämpylän (juusto / kinkku), jogurtin ja tuoremehun. Aamiainen on tarjolla ma-pe klo 7:45-10:00 ja la 10:00-12:00 (ei sunnuntaisin / juhlapyhinä). Ota varausvahvistuksesi mukaan ravintolaan. Mikäli et ole varannut aamiaista huonevarauksen yhteydessä, voi mennä ravintolaan myös ilman ennakkovarausta

PysäköintiHotellilla ei ole omia pysäköintitiloja, mutta hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy 24 h / vrk käytössä olevia pysäköintitaloja. Hotellin vieressä 50 m päässä sijaitsee P-Forumin ja 50 m päässä P-Stockmann.

Palvelut, nähtävyydet ja etäisyydet
- Linja-autoasema ja Kampin kauppakeskus 200 m
- Rautatieasema 300 m
- Tavaratalo Stockmann 100 m
- Kauppakeskus Forum 50 m
- Lähin ruokakauppa 50 m

» Kaikki Omenahotellit hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 90€

Omenahotelli Helsinki Yrjönkatu sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä