Omenahotelli Helsinki Lönnrotinkatu

Omenahotelli Helsinki Lönnrotinkatu

Omenahotelli Lönnrotinkatu tarjoaa vierailleen mutkatonta majoitusta loistavalla paikalla Helsingin ytimessä. Osoitteessa Lönnrotinkatu 13 sijaitseva hotelli on keskellä kaikkea: kauppoja, tavarataloja, ravintoloita, yökerhoja, jne on hotellin vieressä runsaasti. Mm. Stockmannin tavaratalo, Kampin keskus ja Forumin kauppakeskus sijaitsevat kivenheiton päässä hotellista.

Aamiainen
Kotipizza & Cafe Darwin myymälä tarjoaa uutuutena edullisen aamiaisen Lönnrotinkadun Omenahotellin alakerrassa! Sisäänkäynti aamiaiselle tapahtuu hotellin ala-aulasta. Aamiaisen voi nauttia Kotipizzassa tai noutaa huoneeseen/ottaa mukaan lähtiessä. Tilaus suoritetaan huonevarauksen yhteydessä. Asiakkaat ovat tervetulleita aamiaiselle myös ilman ennakkovarausta. Aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7:00-10:30 ja la klo 8:00-11:00. Aamiaiseen sisältyy kahvi tai tee, sämpylä (juusto tai kinkku), tuoremehu ja A+luonnonjogurtti marjamyslillä, hinta 6,00€/henkilö.

PysäköintiHotellin läheisyydessä sijaitsevat Kampin keskuksen sekä Stockmannin pysäköintihallit, jotka ovat avoinna 24 h/vrk.

» Kaikki Omenahotellit hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 70€

Omenahotelli Helsinki Lönnrotinkatu sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä