Sokos Hotel Tammer

Sokos Hotel Tammer

Sokos Hotel Tammer on Tampereen keskustassa toimiva hotelli, joka palvelee mielellään niin vapaa-ajan kuin liike-elämänkin matkailijoita. Hotelli on liiketoimintaan sopiva ja sijaitsee kaupungin Tampere keskustassa, lähellä kohteita Muumimuseo, Lenin-museo ja Hiekan taidemuseo. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Tampereen yliopisto ja Tampere-talo. Hotellin palvelut.
Hotellin Sokos Hotel Tammer illallisvaihtoehtoihin kuuluu 3 ravintolaa. Baari / aulabaari on auki ja sieltä voi tilata juomia.Huonepalvelu on käytettävissä. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytäaamiainen (myös lämpimiä ruokalajeja)). Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus auki aina ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille ja kokoushuone. Langaton internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä yleisillä alueilla. Tässä Tampere -hotellissa on 4 kokoushuonetta. Maksullinen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä.Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kattoterassi, kirjasto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli on savuton hotelli. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Sokos Hotel Tammer 87 huoneessa on minibaari. Parvekkeet tarjoaa toisen seuraavista näköaloista: kaupunki tai vesi. Kaikissa huoneissa on erillinen oleskelualue along with työpöydät ja sohva. Kylpyhuoneissa on meikkaus-/parranajopeilit, kylpytakit, tohvelit ja hygieniatuotteet (sisältyvät hintaan). Nopea langallinen Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.Vierashuoneissa on faksi ja ilmainen sanomalehti sekä lisäksi puhelin. LCD-televisio -palveluihin sisältyvät TV-internet-yhteys (maksullinen) ja maksulliset elokuvat. Huoneissa on myös pesukoneet/kuivausrummut ja kahvin-/teenkeitin. Siivouspalveluita (päivittäin) on saatavilla ja pyynnöstä myös allergiatestatut vuoteet.Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset ja maksut:
Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamise

» Kaikki Sokos Hotellit hotellit
» Kaikki Tampere hotellit
Hinta alk. 121€

Sokos Hotel Tammer sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä