Helka

Helka

Hotelli Helka on tunnelmallinen, ensiluokkainen hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Hotellin lähietäisyydellä on kauppojen ja ravintoloiden lisäksi useita nähtävyyksiä, kuten Sibelius-akatemia, Parlamenttirakennus ja Finlandia-talo. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Presidentinlinna ja Kiasma.

Hotellin palvelut

Hotellissa on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä rajoitetusti. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä (myös lämpimiä ruokalajeja)). Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille ja kokoushuone. Ilmainen nopea langaton ja langallinen Internet-yhteys on käytettävissä yleisillä alueilla.Tässä Helsinki -hotellissa on kokoustiloja, joihin kuuluvat bankettitilat ja kokoushuoneet. Maksullinen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä.Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kirjasto, kielitaitoinen henkilökunta ja pesulapalvelut. Hotellissa on tupakointialueet. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Helka 150 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja tallelokerot. Kylpyhuoneissa on suihkut, jossa on poreallasta ja käsisuihku. Langaton Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.Vierashuoneissa on työpöydät ja faksi sekä lisäksi puhelin. Televisiopalveluihin sisältyvät satelliittikanavat ja maksulliset elokuvat. Huoneissa on myös ilmainen sanomalehti ja ikkunat voi avata. Asiakkaat voivat pyytää seuraavia palveluita: silitysrauta / -lauta ja herätyssoitto. Siivouspalvelu (päivittäin) on käytettävissä.

Ilmoitukset ja maksut:

  • Lomakeskusmaksu veloitetaan varausta tehtäessä.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Itsepysäköinti: EUR 10 / päivä

Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät väl


» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 80€

Helka sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä