Scandic Järvenpää

Scandic Järvenpää


Scandic Järvenpää on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungin Jarvenpaa keskustassa, lähellä kohteita Ainola ja Halosenniemen museo. Hotellin palvelut.
Hotellin Scandic Järvenpää päivällisvaihtoehtoja ovat ravintola ja kahvila. Baari / aulabaari on auki ja sieltä voi tilata juomia.Huonepalvelu on käytettävissä. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä). Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat uima-allas sisällä, sauna, kuntokeskus tai -sali ja ilmaiset polkupyörät. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille, kokoushuone ja AV-laitteet. Langaton internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä yleisillä alueilla. Tässä Jarvenpaa -hotellissa on kokoustiloja, joihin kuuluvat kokoushuoneet ja juhlasali. Hotellissa on tarjolla lentokenttäkuljetus - menopaluu (maksullinen palvelu). Tarjolla ovat liiketoimintapalvelut, hääpalvelut ja matkajärjestelyt/lippupalvelu. Asiakaspysäköinti sisältyy hintaan. Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kattoterassi, kielitaitoinen henkilökunta ja suksivarasto. Hotellissa on tupakointialueet. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Scandic Järvenpää 106 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja ilmainen sanomalehti. Kalusteisiin kuuluvat työpöydät ja sohva. Kylpyhuoneissa on suihku/amme-yhdistelmä, joissa on käsisuihku sekä hiustenkuivaaja. Langaton Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.Vierashuoneissa on faksi sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. Televisiopalveluihin sisältyvät kaapelikanavat ja maksulliset elokuvat. Huoneissa on myös ikkunat voi avata ja pimennysverhot. Siivouspalveluita (päivittäin) on saatavilla ja pyynnöstä myös allergiatestatut vuoteet.Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset:

» Kaikki Scandic Hotellit hotellit
» Kaikki Järvenpää hotellit
Hinta alk. 73€

Scandic Järvenpää sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä