Radisson Blu Hotel Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo

Espoon keskustassa, mutta silti rauhallisella Laajalahden alueella sijaitseva Radisson Blu Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön ilmaisen netin, uima-altaan sekä nykyaikaiset kokoustilat. Tyylikkäässä hotellissa on italialainen ravintola ja saunaosasto ylimmässä kerroksessa. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen Wi-Fi ja pääsy uima-altaalle. Helsinki-Vantaan lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä.

Vuonna 2010 uusitun ympäristöystävällisen Radisson Blu Espoon huoneissa on moderni design ja sisustus sekä Magic Dreams -vuode. Kaikissa huoneissa on Espoon saaristoa kuvaava valokuvatapetti. Jokaisessa huoneessa on teen-/kahvinkeitin ja satelliitti-tv.

Radisson Blu Hotel Espoon oma Ranta-ravintola on erikoistunut italialaisiin ja kala- ja äyriäisruokiin. Ravintolan terassilta on näköala merelle, ja aulabaari tarjoaa rentouttavan ympäristön myöhäisillan drinkille.

Tekninen Korkeakoulu ja Kongressikeskus Dipoli ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Bussipysäkki, josta on yhteys Helsingin keskustaan ​​15 minuutin välein, on 300 metrin päässä hotellista.

 

» Kaikki Radisson hotellit
» Kaikki Espoo hotellit
Hinta alk. 58€

Radisson Blu Hotel Espoo sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä