Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Torni on maineikas, suosittu hotelli Helsingin ytimessä. Tämä Yrjönkadulla sijaitseva hotelli on klassikko niin paikallisten kuin muualta tulevienkin mielestä. Maineikkaan arkkitehtitoimiston vuonna 1928 suunnittelema 14-kerroksinen pilvenpiirtäjä tunnetaan persoonallisen hotellinsa, korkealuokkaisen gastronomiansa ja romanttisen tunnelmansa ansiosta. Sokos Hotel Tornin kaikki huoneet ovat uudistuneet ja niitä on kolmea eri sisustustyyliä: art deco, jugend ja huipun funktionaalinen. Myös taide ja taiteilijat ovat aina olleet mukana luomassa Sokos Hotel Tornin ainutlaatuista henkeä. Sokos Hotel Tornissa on 3 kokoustilaa ja 4 viihtyisää ravintolaa.

Tämä upea 1920-luvun hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta ja Esplanadin ostoskaduilta. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, suositun buffetaamiaisen sekä kattobaarin, jolta on panoraamanäköala kaupunkiin.

Sokos Hotel Tornin nykyaikaiset ja äänieristetyt huoneet on sisustettu 3:lla eri tyylillä, jotka ovat jugend- ja art deco -tyyli sekä funktionaalinen tyyli. Kaikissa huoneissa on LCD-TV kaapelikanavilla sekä oma kylpyhuone suihkulla. Joissakin huoneissa on oleskelualue.

Ravintola Torni tarjoaa kausittaisen ja perinteisistä suomalaisista ruoista koostuvan menun, joka on höystetty moderneilla, kansainvälisillä mauilla. Kesäisin hotellin irlantilaisen pubin terassilla esitetään elävää musiikkia ja viihdettä. Elegantissa 14. kerroksen Ateljee Barissa on säännöllisesti näytteillä nuorten suomalaisten taiteilijoiden töitä.

 

» Kaikki Sokos Hotellit hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 122€

Sokos Hotel Torni sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä