Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

Radisson Blu Royal Hotellista piipahdat nopeasti ostoksilla Kampin ostoskeskuksessa. Hotellin lähellä on useita nähtävyyksiä, esimerkiksi Sibelius-akatemiaan ja Kiasmaan on vain lyhyt kävelymatka. Lähistöllä ovat myös Parlamenttirakennus ja Kansallismuseo . Hotellin palvelut.
Tässä kaupungissa Helsinki olevassa hotellissa on ravintola ja baari / aulabaari . Hotellissa on liiketoimintakeskus . Kokouspalveluihin kuuluvat juhlasali , kokoushuoneet ja bankettitilat . Hotellissa on muun muassa seuraavat lisäpalvelut: sauna , concierge-tiski ja kielitaitoinen henkilökunta .Tämä on savuton hotelli . Vierashuoneet.
Televisiossa on kaapeli kanavat ja maksulliset elokuvat .Huoneissa on tallelokero ja suoravalintapuhelimet sekä ilmainen vastaajapalvelu. Kylpyhuoneissa on käsisuihku , puhelimet , meikkaus-/parranajopeilit ja hiustenkuivaaja .Lisäpalveluihin kuuluvat minibaari , ilmastointi ja silitysrauta / -lauta . Tarjolla on siivouspalveluita . Kaikki hotellin Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki vierashuoneet ovat savuttomia .

Ilmoitukset ja maksut:

  • Kaikkien hotellin vierashuoneissa olevien henkilöiden pitää olla kirjautuneena hotellin.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Lisävuode: EUR 32 / yö
  • Vauvansänky: EUR 17 / yö

Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.

» Kaikki Radisson hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 76€

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä