Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee rauhallisella paikalla Munkkiniemessä, 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Yövy mukavasti tässä rantahotellissa, jota ympäröi kaunis merimaisema. Hotelli tarjoaa ilmaisen pääsyn kuntosalille, saunaan ja uima-altaalle sekä à la carte -ravintolan ja yksityisen rannan. Lähellä olevia kohteita ovat hotelli Seurasaaren ulkomuseo ja Sibelius-monumentti. Lähistöllä ovat myös Finlandia-talo ja Kansallismuseo.

Palvelut

Hotellin vieraat voivat käyttää yksityistä rantaa.Hotellissa Hilton Helsinki Kalastajatorppa on uima-allas sisällä , sauna , kuntokeskus tai -sali ja tenniskentät . Tämän 5.0-tähden hotellin liiketoiminnan palveluihin sisältyvät liiketoimintakeskus , kokoushuoneet pienille ryhmille ja sihteeripalvelut . Tässä kaupungissa Helsinki olevassa hotellissa on ravintola , baari / aulabaari ja kahvila . Kokouspalveluihin kuuluvat kokoushuoneet ja bankettitilat . Henkilökunta voi järjestää: concierge-palvelut , hääpalvelut , tilaisuuksien tarjoilut ja käännöspalvelut . Hotellissa on muun muassa seuraavat lisäpalvelut: valet-pysäköinti , kielitaitoinen henkilökunta ja pesulapalvelut .Tämä on savuton hotelli.

Vierashuoneet

Televisioissa on parhaat satelliittikanavat ja maksulliset elokuvat . Huoneissa on suoravalintapuhelimet ja tallelokerot (kannettava tietokone sopii) . Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja hygieniatuotteet (sisältyvät hintaan) . Lisäpalveluihin kuuluvat minibaari , ilmastointi ja silitysrauta / -lauta . Lisäksi vierashuoneissa on saatavissa pyydettäessä: lisäpyyhkeet / vuoteet ja herätyssoitto .Tarjolla on siivouspalveluita . Lasten sänkyjä on saatavissa. Kaikki hotellin Hilton Helsinki Kalastajatorppa vierashuoneet ovat savuttomia .

» Kaikki Hilton hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 90€

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä