Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Vaakunan löydät helposti Hämeenlinnan keskustasta. Hotellista pääset vaivattomasti tutustumaan esimerkiksi Sibeliuksen syntymäkotiin, kuuluisaan Hämeen linnaan tai kiinnostavaan Hattulan Kirkkoon.

Hotellin palvelut.
Hotellissa Sokos Hotel Vaakuna on tarjolla ravintola ja baari / aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä (myös lämpimiä ruokalajeja)). Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat poreallas ja sauna. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille, kokoushuone ja AV-laitteet. Ilmainen nopea langaton ja langallinen Internet-yhteys on käytettävissä yleisillä alueilla. Maksullinen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä.Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat kattoterassi ja pesulapalvelut. Hotellissa on tupakointialueet. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Sokos Hotel Vaakuna 123 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja tallelokerot. Kylpyhuoneissa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Langaton Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.Vierashuoneissa on faksi ja ilmainen sanomalehti. Satelliittikanavat ovat käytettävissä.Huoneissa on myös housuprässi ja silitysrauta / -lauta. Asiakkaat voivat pyytää seuraavia palveluita: allergiatestatut vuoteet ja herätyssoitto. Huoneen kunnostaminen on käytettävissä. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset ja maksut:
Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Itsepysäköinti: EUR10 / yö

Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.

» Kaikki Sokos Hotellit hotellit
» Kaikki Hämeenlinna hotellit
Hinta alk. 116€

Sokos Hotel Vaakuna sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä