Hellsten Helsinki Senate

Hellsten Helsinki Senate

Hellsten Helsinki Senate on tunnelmallinen 3 tähden hotelli Helsingin keskustassa. Hotellin läheisyydessä on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Uspenskin katedraali, Presidentinlinna ja Senaatintori. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Helsingin tuomiokirkko ja Ateneumin taidemuseo. Hotellin palvelut.
Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Nopea internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä yleisillä alueilla. Maksullinen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä. Hotellin lisäpalveluihin kuuluu pesulapalvelut. Tämä hotelli on savuton hotelli. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Hellsten Helsinki Senate 52 huoneessa on kahvin-/teenkeitin. Huoneista on seuraava näköala: kaupunki tai piha-alue. Hotellin huoneissa on keittonurkkaus, jossa on liesituuletin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Kylpyhuoneissa on suihkut, joissa on käsisuihku. Nopea langallinen Internet-yhteys sisältyy huonehintaan.Vierashuoneissa on työpöydät sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. Televisiopalveluihin sisältyvät satelliittikanavat. Siivouspalveluita (viikottain) on saatavilla ja pyynnöstä myös hiustenkuivaaja.Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset ja maksut:

  • Yöpymisestä ei peritä maksua vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa samassa huoneessa yöpyvistä lapsista (ikä: 17 vuotta tai nuorempia) ja jotka käyttävät huoneessa jo olevia vuoteita.
  • Kaikkien hotellin vierashuoneissa olevien henkilöiden pitää olla kirjautuneena hotellin.

Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Lemmikkieläimet: EUR15 / viikko, korkeintaan EUR 15 / käynti

Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua.


» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 100€

Hellsten Helsinki Senate sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä