Scandic Vierumäki

Scandic Vierumäki

Scandic Vierumäki palvelee vieraitaan monipuolisesti: hotellin ravintolasta ja kahvilasta löydät mieleisen päivällisvaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti voit tilata päivällisen huonepalvelun kautta suoraan huoneeseen. Hotellin baari on auki ja sieltä voi tilata erilaisia juomia. Hotelli tarjoaa vierailleen ilmaisen aamiaisen. Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat uima-allas sisällä, kuntokeskus, sauna ja kuntokeskus tai -sali. Kylpylän palveluihin kuuluvat kylpyläpalvelut ja kampaamo. Tässä 2.5-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille, kokoushuone ja AV-laitteet. Langaton internet-yhteys (maksullinen) on käytettävissä yleisillä alueilla. Tässä Vierumaeki -hotellissa on 11 kokoushuonetta. Asiakaspysäköinti sisältyy hintaan. Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kattoterassi, lahjaliikkeet / lehtikojut ja suksivarasto. Tämä hotelli on savuton hotelli. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Scandic Vierumäki ilmastoidussa huoneessa on tallelokerot ja faksi. Kylpyhuoneissa on suihkut. Langaton Internet-yhteys on saatavissa maksua vastaan.Asiakkaat voivat pyytää seuraavia palveluita: hieronnat huoneessa, allergiatestatut vuoteet ja herätyssoitto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset:

  • Yöpymisestä ei peritä maksua vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa samassa huoneessa yöpyvistä lapsista (ikä: 12 vuotta tai nuorempia) ja jotka käyttävät huoneessa jo olevia vuoteita.
» Kaikki Scandic Hotellit hotellit
» Kaikki Vierumäki hotellit
Hinta alk. 95€

Scandic Vierumäki sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä