Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Lapland Hotel Sky Ounasvaara on aktiivisen lomailijan ykkösmajapaikka. Ounasvaaran huipulla olevasta hotellista on helppo suunnistaa niin rinteisiin, hiihtoladulle kuin kulttuurin pariin. Lähellä olevia kohteita ovat mm. Lordin aukio, Arktikum ja Lappia-talo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Etnografinen museo ja Lapin yliopisto. Hotellin palvelut.
Hotellissa Lapland Hotel Sky Ounasvaara on tarjolla ravintola ja baari / aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä rajoitetusti. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä). Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Langaton internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä yleisillä alueilla. Hotellissa on tarjolla lentokenttäkuljetus (maksullinen palvelu). Asiakaspysäköinti sisältyy hintaan. Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat suksivarasto ja pesulapalvelut. Vierashuoneet.
Kahvin-/teenkeitin ja minibaari ovat tarjolla.Kylpyhuoneissa on suihkut, joissa on käsisuihku sekä hiustenkuivaaja. Vierashuoneissa on työpöydät sekä lisäksi puhelin. Televisio -palveluihin sisältyy maksulliset elokuvat. Siivouspalveluita (päivittäin) on saatavilla ja pyynnöstä myös herätyssoitto.Lastensänkyjä on saatavissa pyydettäessä.

Ilmoitukset:


» Kaikki Rovaniemi hotellit
Hinta alk. 169€

Lapland Hotel Sky Ounasvaara sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä