Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Presidentti tuo kulttuurin ja shoppailun lähelle sinua. Kampin ostoskeskuksen vieressä sijaitseva hotelli tarjoaa vieraidensa käyttöön useita erilaisia kokous- ja juhlatiloja, jotka mahdollistavat suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen. Espanjalaistyylinen á la carte ravintola Sevilla sekä Pub Adjutantti varmistavat viihtymisenne yhdessä viihderavintola Pressan kanssa. Kokouksia, majoitusta, herkuttelua ja hauskanpitoa ­– kaikkea saman katon alla. Vastaanoton yhteydessä palvelee myös Coffee Bar 24h.

Hotelli on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä Kampin ostoskeskuksesta ja 500 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Se tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi:n, alennuskuponkeja ostosten tekoa varten ja espanjalaisen ravintolan.

Kaikissa Sokos Hotel Presidentin huoneissa on minibaari, puulattiat ja ilmastointi. Joissakin huoneissa on teen ja kahvin valmistusvälineet.

Ravintola-baari Sevilla on erikoistunut tapaksiin ja sangriaan, ja Pub Adjutantti taas tarjoaa asiakkailleen rentoa ruokaa sekä live-urheilua suurilta kuvaruuduilta.

Kaikki asiakkaat saavat 10 %:n alennuksen Sokos-tavaratalossa, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotelli Presidentin henkilökunta voi antaa sinulle suosituksia aktiviteeteista tai lähistöllä sijaitsevista nähtävyyksistä, joista yksi on Helsingin taidemuseo.

» Kaikki Sokos Hotellit hotellit
» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 108€

Sokos Hotel Presidentti sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä