Scandic Oulu

Scandic Oulu


Scandic Oulu on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Oulu, lähellä kohteita Toripolliisi, Oulun kauppatori ja Mannerheimin puisto. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Oulun tuomiokirkko ja Raatin stadion. Hotellin palvelut.
Hotellissa Scandic Oulu on tarjolla ravintola ja baari / aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä rajoitetusti. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (noutopöytä). Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat sauna ja kuntokeskus tai -sali. Tässä 3.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluvat kokoushuoneet pienille ryhmille ja kokoushuone. Langaton internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä yleisillä alueilla. Tässä Oulu -hotellissa on 174 neliömetriä kokoustilaa, joihin kuuluvat bankettitilat, kokoushuoneet ja näyttelytila. Maksullinen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä.Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa kattoterassi, kielitaitoinen henkilökunta ja lahjaliikkeet / lehtikojut. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Scandic Oulu 214 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja tallelokerot. Internet-yhteys (sisältyy hintaan) on käytettävissä. Vierashuoneissa on työpöydät ja faksi sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. Televisiopalveluihin sisältyvät satelliittikanavat ja maksulliset elokuvat. Käytettävissä ovat myös ilmainen sanomalehti ja pimennysverhot. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Ilmoitukset:

» Kaikki Scandic Hotellit hotellit
» Kaikki Oulu hotellit
Hinta alk. 90€

Scandic Oulu sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä