Rivoli Jardin Hotel

Rivoli Jardin Hotel

Rivoli Jardin Hotel on erinomainen valinta kaikille liikematkaajille ja kokousympäristöä tarvitseville. Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä kauppatoria, Presidentinlinnaa ja Esplanadin puistokatua. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Senaatintori ja Finlandia-talo. Hotellin palvelut.
Hotellissa Rivoli Jardin Hotel on tarjolla kahvila ja baari / aulabaari. Huonepalvelu on käytettävissä rajoitetusti. Hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen (noutopöytä) joka aamu: breakfast room. Viihdepalveluihin kuuluu sauna. Tässä 4.0-tähden hotellissa on liiketoimintakeskus ja sen palveluihin kuuluu kokoushuone. Langaton internet-yhteys (maksullinen) on käytettävissä yleisillä alueilla ja majoitusliikkeellä hotelli onInternet-yhteyspiste. Ilmainen vieraspysäköinti on saatavilla rajoitetusti saapumisjärjestyksessä.Hotellin lisäpalveluihin kuuluvat kielitaitoinen henkilökunta ja valuutan vaihto. Tämä hotelli on savuton hotelli. Vierashuoneet.
Majoitusliikkeen Rivoli Jardin Hotel 55 ilmastoidussa huoneessa on minibaari ja tallelokerot. Kaikissa huoneissa on erillinen oleskelualue ja työpöydät. Nopea langallinen ja langaton Internet-yhteys on saatavissa maksua vastaan.Vierashuoneissa on faksi ja ilmainen sanomalehti sekä lisäksi suoravalintapuhelimet. LCD-televisio -palveluihin sisältyvät satelliittikanavat ja maksulliset elokuvat. Huoneissa on myös ikkunat voi avata ja hiustenkuivaaja.

Ilmoitukset ja maksut:
Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet joko palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Aikainen sisäänkirjautuminen: EUR 50
  • Myöhäinen uloskirjautuminen: EUR 50
  • Nopea langallinen Internet-yhteys liiketoimintakeskuksessa: EUR 2 (15 minuuttia, hinnat saattavat vaihdella)
  • Langaton Internet-yhteys yleisillä alueilla: EUR 7 per hour (hinnat saattavat vaihdella)
  • Huoneessa nopea langallinen Internet-yhteys: EUR 10 per 24-hour p

» Kaikki Helsinki hotellit
Hinta alk. 118€

Rivoli Jardin Hotel sijainti kartalla

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä