Cumulus Resort hotellit

Yhteensä: 8 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Kuusamo
Rovaniemi
Jyväskylä
Imatra
Hämeenlinna
Nokia
Vaasa
Siuntio
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Rinnehotelli
Perheystävällinen
Liikemies
Romanttinen
Kylpylähotelli
Koko perheelle sopiva
Kylpylä
Rannan lähellä sijaitseva
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus Resort Rukahovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Rukahovi (ent. Rantasipi Rukahovi) on niin talvi- kuin kesäliikkujankin suosikkimajoituskohde. Hotelli sijaitsee Rukan keskustassa, rinteiden juurella. Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi lähellä kaikkea, hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 65
 • Cumulus Resort Pohjanhovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Pohjanhovi on tunnettu & pidetty hotelli Rovaniemen keskustassa. Tämä Napapiirin helmi tarjoaa mukavat yöpymispuitteet niin virkistys- kuin työmatkailijallekin. Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa runsaat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 73
 • Cumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Laajavuori on monipuolinen vaihtoehto kylpylä- tai kokouspaikkaa etsivälle. Hotellin fitness- ja wellness-palvelut sekä 6 radan keilahalli tarjoavat mukavia tapoja viettää aikaa. Maineikkaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 117
 • Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli (ent. Rantasipi) on tasokas hotelli keskellä keskustaa. Maankuulu linnahotelli ja sen yhteydessä oleva kylpylähotelli kutsuvat vieraat viihtymään Vuoksen kulttuurimaisemiin. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 108
 • Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Aulanko (ent. Rantasipi Aulanko) on perinteikäs, huolellisesti uusittu hotelli, joka sijaitsee keskellä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuista Aulangon luonnonpuistoa. Rantasipi Aulanko tarjoaa majoittumisen lisäksi hienot..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 116
 • Cumulus Resort Eden kylpylähotelli Nokia ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Spa Hotel Eden on paratiisi Nokian maaperällä. Etelä-Suomen keskeisellä paikalla sijaitseva trooppinen kylpylähotelli palvelee miellyttävästi niin lomailijat kuin kokousmatkaajatkin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 111
 • Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa kylpylähotellissa (ent. Rantasipi Tropiclandia) ei tarvitse huolehtia säästä. Täällä pääset viettämään ikuista kesää! Tasokkaat hotellihuoneet ja kokoustilat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 143
 • Cumulus Resort Siuntio Rantasipi kylpylähotelli
  Aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, mutta ruuhkien ja kiireen ulottumattomissa sijaitseva Siuntio on tunnettu idyllisistä kulttuurimaisemistaan. Täällä hallitsevat kansallisesti arvokkaat viljely- ja luontoalueet..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 71

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tietoa Cumulus Resort hotelleista

Cumulus Resort hotellit ovat entisiä Rantasipi hotelleja ja kylpylähotelleja. Rantasipi ketjun hotellit yhdistettiin Cumulus brändin alle vuoden 2017 alusta, kun Restel halusi uudistaa omistamiaan hotelleja ja brändejä. Nyt Cumulus hotellit ja Rantasipi hotellit kuuluvat samaan Cumulus City & Resort hotellibrändiin.

Cumulus Resort hotelleja ja kylpylähotelleja on yhteensä 11 eri puolilla Suomea: Cumulus Resort -kylpylähotellit Aulanko Hämeenlinnassa, Eden Nokialla, Laajavuori Jyväskylässä, Ikaalisten Kylpylä Ikaalisissa, Siuntion kylpylä, Imatran Valtionhotelli sekä Cumulus Resort -hotellit Airport Congress Center Vantaalla, Pohjanhovi Rovaniemellä, Polar Rovaniemellä, Rukahovi Rukatunturilla ja Tropiclandia Vaasassa.

Cumulus Resort kylpylähotellit

Cumulus Resort kylpylähotellit ovat koko perheen hotelleja, joissa on jokaiselle jotakin. Paitsi perheiden suosiossa kylpylähotellit ovat todella suosittuja myös kaikenlaisiin kuntoutuslomiin, joita järjestetään niin työikäisille kuin eläkeläisillekin. Esimerkiksi Ikaalisten kylpylä ja Nokian Eden ovat todella monipuolisia kuntoutushotelleja, joissa on loistavat wellness-palvelut hierontoineen, kuntosaleineen, kunto-ohjaajineen, personal trainereineen... Sama tilanne on myös Laajavuoressa, Aulangolla sekä Siuntiossa.

Cumulus Resort hotelleja voi kyvällä syyllä kutsua vauvasta vaariin hotelleiksi. Jokaisessa kylpylähotellissa on todella huomioitu paitsi lapsiperheet myös aktiviteettia eri ikäluokille. On tansseja, karaokea, lasten tapahtumia, lastenhoitopalvelua, kesä- ja talviaktiviteettia kylpylähotellin ulkopuolellakin. Kylpylähotelli Laajavuori sijaitsee Laajavuoren laskettelurinteiden vieressä, ja aivan hotellin kyljestä lähtee myös loistavat hiihtoladut. Kesäisin Laajavuori tarjoaa kivat, mäkiset ja vaihtelevat ulkoilu- ja juoksumaastot.

Kylpylähotellit ovat myös todella suosittuja juhla- ja sesonkiaikoina, kuten pikkujouluaikaan. Erityisen suosittuja pikkujouluja järjestetään kylpylähotelli Aulangossa Hämeenlinnassa (kuva vasemmalla), joka on upea juhlapaikka muutenkin, niin kesällä kuin talvellakin. Aulangon pikkujouluissa esiintyjät ovat usein suosituimpia artisteja ja meno sen mukainen!

Tropiclandia Vaasassa taas on upea vesipuisto lapsille, pienten lasten paratiisi! Tropiclandia välittömässä läheisyydessä on myös Wasalandian huvipuisto, jossa vierähtää helposti päivä kaikenikäisillä lapsilla. Vaasa onkin loistava lapsiperheen aktiviteettilomakohde, sillä kahdeksi päiväksi on jo hotellin ja huvipuiston puolesta todella aktiivista tekemistä.

Cumulus Resort hotellit

Muut Cumulus Resort hotellit ovat niin ikään todella laadukkaita ja palvelultaan tasokkaita hotelleja. Hotelli Rukahovi Rukatunturilla tarjoaa tasokkaan majoittumisen talvilomalla tai muuten hiihtoa tai laskettelua Rukalla haaveileville. Rukatunturi on monipuolinen ja laadukas laskettelu- ja talviurheilupaikka, jossa esimerkiksi hiihtolatuja ja ensimmäisiä rinteitä avataan nykyään jo syyslomien aikaan! Rukatunturi sijaitsee Kuusamossa.

Rovaniemen Cumulus Resort hotellit Pohjanhovi ja Polar tarjoavat tasokasta majoitusta Napapiirin turisteille ja matkailijoille, kesällä ja talvella. Rovaniemellä riittää tekemistä kyllä, etenkin lasten kanssa, mutta myös ilman lapsia. Joulupukin pajakylässä ja Santaparkissa vierähtää äkkiä pari päivää seikkaillen, poroja silittäen ja koiravaljakkokyydistä nauttien.

Cumulus Resort hotellien varaus

Cumulus Resort hotellien huoneiden varaus onnistuu niin netissä kuin puhelimellakin. Hotellihuoneen voi maksaa etukäteen tai sisään- tai uloskirjautuessa. Cumulus Resort hotellien hinnat eivät juuri yleensä laske, joten ne kannattaa varata hyvissä ajoin. Toki tarjouksia ja alennuksia näihinkin hotelleihin on voimassa aika ajoin, ja näitä kannattaa ehdottomasti seurata. Alennuskoodilla voit saada huoneen kylpylähotellista todella edullisesti. Viime hetken varauksia ei juuri kuitenkaan kannata harrastaa näiden hotellien kohdalla, hinnassa et ainakaan säästä. Paras hinta löytyy yleensä joitakin kuukausia ennen lomaa, mikäli loma on sesonkina, varaus kannattaa tehdä puolta vuotta aiemmin.

Brändiuudistuksen myötä mitkään varaukset ja hinnat eivät muuttuneet. Mikäli olet varannut huoneen Rantasipi-hotelista, se on edelleen voimassa ihan samalla tavalla ja samoilla hinnoilla kuin varaus on tehty.

 

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä