Cumulus hotellit

Yhteensä: 33 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Kaupungit
Päällä
Vantaa
Kuusamo
Rovaniemi
Jyväskylä
Imatra
Hämeenlinna
Nokia
Kuopio
Vaasa
Helsinki
Siuntio
Turku
Tampere
Salo
Seinäjoki
Rauma
Pori
Oulu
Mikkeli
Lappeenranta
Lahti
Kouvola
Kotka
Kemi
Joensuu
Hyvinkää
Palvelut
Päällä
Ravintola
Kokoustilat
 Konferenssitilat
Kuntosali
Uima-allas
Yökerho
Teemat
Päällä
Lentokenttähotelli
Liikemies
Rinnehotelli
Perheystävällinen
Romanttinen
Kylpylähotelli
Koko perheelle sopiva
Kylpylä
Rannan lähellä sijaitseva
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus Airport Congress Center
  Rantasipi Airport on tehokas ja täsmällinen lentokenttähotelli. Hotelli on savuton. Korkeatasoinen keittiö ja erilaiset huoneratkaisut takaavat vieraiden viihtyvyyden. Erinomaiset kokousmahdollisuudet hotellin yhteydessä toimivassa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 81
 • Cumulus Resort Rukahovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Rukahovi (ent. Rantasipi Rukahovi) on niin talvi- kuin kesäliikkujankin suosikkimajoituskohde. Hotelli sijaitsee Rukan keskustassa, rinteiden juurella. Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi lähellä kaikkea, hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 65
 • Cumulus Resort Pohjanhovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Pohjanhovi on tunnettu & pidetty hotelli Rovaniemen keskustassa. Tämä Napapiirin helmi tarjoaa mukavat yöpymispuitteet niin virkistys- kuin työmatkailijallekin. Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa runsaat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 73
 • Cumulus Resort Laajavuori kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Laajavuori on monipuolinen vaihtoehto kylpylä- tai kokouspaikkaa etsivälle. Hotellin fitness- ja wellness-palvelut sekä 6 radan keilahalli tarjoavat mukavia tapoja viettää aikaa. Maineikkaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 117
 • Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli (ent. Rantasipi) on tasokas hotelli keskellä keskustaa. Maankuulu linnahotelli ja sen yhteydessä oleva kylpylähotelli kutsuvat vieraat viihtymään Vuoksen kulttuurimaisemiin. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 108
 • Cumulus Resort Aulanko Kylpylähotelli ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Aulanko (ent. Rantasipi Aulanko) on perinteikäs, huolellisesti uusittu hotelli, joka sijaitsee keskellä kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuista Aulangon luonnonpuistoa. Rantasipi Aulanko tarjoaa majoittumisen lisäksi hienot..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 116
 • Cumulus Resort Eden kylpylähotelli Nokia ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Spa Hotel Eden on paratiisi Nokian maaperällä. Etelä-Suomen keskeisellä paikalla sijaitseva trooppinen kylpylähotelli palvelee miellyttävästi niin lomailijat kuin kokousmatkaajatkin..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 111
 • Cumulus City Centre Hotel Atlas Kuopio
  Cumulus City Centre Hotel Atlas sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin reunalla. Kun astut hotellista ulos, olet keskellä kauppoja ja ravintoloita ja satamaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vuonna 1930 rakennettu hotelli avataan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 86
 • Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa kylpylähotellissa (ent. Rantasipi Tropiclandia) ei tarvitse huolehtia säästä. Täällä pääset viettämään ikuista kesää! Tasokkaat hotellihuoneet ja kokoustilat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 143
 • Cumulus City Kallio ent. Olympia Helsinki
  Cumulus City Kallio (entinen Cumulus Olympia) tarjoaa miellyttävän majoituksen niin vapaa-ajan matkustajille kuin liikematkustuksen vuoksi yöpyville. Saman katon alta löytyy uima-, keila- ja urheiluhallit. Linnanmäen huvipuisto..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Cumulus Resort Siuntio Rantasipi kylpylähotelli
  Aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, mutta ruuhkien ja kiireen ulottumattomissa sijaitseva Siuntio on tunnettu idyllisistä kulttuurimaisemistaan. Täällä hallitsevat kansallisesti arvokkaat viljely- ja luontoalueet..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 71
 • Cumulus City Airport Vantaa
  Cumulus City Airport on miellyttävä, kodikas hotelli lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Hotellissa on runsaasti paikoitustilaa, tasokkaat huoneet ja saunaosasto kera virkistävän kuntosalin. Tarjoamme majoittuville..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Turku Hotel
  Cumulus City Turku on vasta avattu hotelli, joka panostaa erityisesti ystävälliseen palveluun sekä viihtyisään ympäristöön. Hotellihuoneet ovat miellyttäviä, aamiaisravintola avara ja aula kutsuu vieraat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Koskikatu Tampere
  Hotelli Cumulus City Koskikatu on oiva majapaikka, kun haluat yöpyä Tampereen ytimessä. Ravintolat Huviretki ja Hemingway's tarjoavat palveluitaan niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin. Hotellissa on uudenaikaiset ja viihtyisät..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus City Hämeenpuisto on valintasi, mikäli haluat majoittua Tampereella lähelle teatteria ja stadionia. Olipa tarkoitus viettää kulttuuripitoista tai sporttista vapaa-aikaa, tarjoaa Cumulus Hämeenpuisto tähän..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Salo Hotelli
  Cumulus City Salo on laadukas, tunnelmallinen hotelli, joka ystävällisesti vastaanottaa jokaisen matkaajan nauttimaan hotellin palveluista. Jokirannassa sijaitsevassa hotellissa nautit raikkaista unista savuttomassa huoneessa. Hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 87
 • Cumulus City Station Kuopio
  Cumulus City Station Kuopio on keskustahotelli vailla vertaansa. Hotelli sijaitsee lähietäisyydellä kaupungin torista ja kaupoista. Kuopio on vireä kulttuuri- ja urheilukaupunki keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Halutessasi..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 72
 • Cumulus City Kaisaniemi Helsinki
  Cumulus City Kaisaniemi on valintasi, kun etsit tasokasta hotellia, joka sijaitsee kätevästi keskustassa. Metroasema hotellin alapuolella sekä rautatieasema pienen kävelymatkan päässä takaavat vaivattomat yhteydet..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki
  Cumulus City Hakaniemi on yksi Helsingin uusimmista hotelleista. Hakaniemessä sijaitsevaan hotelliin on helppo saapua, sillä sitä ympäröi loistavat kulkuyhteydet. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu lobby bar..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 80
 • Cumulus City Seinäjoki
  Cumulus City Seinäjoki Pohjanmaan lakeuksilla on tunnettu villkkaasta viihde-elämästään. Tangokaupunki Seinäjoen keskustassa sijaitseva hotelli tanssittaa hotellivieraita ja lähiseudun asukkaita ympäri vuoden. Etäisyys..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 71
 • Cumulus City Rauma
  Kaupungin keskusta ja mainiot ravintolapalvelut houkuttelevat yöpymään hotelli Cumulus City Raumaan kanaalin rannalle, keskelle kaupunkia. Tutustu samalla Rauman vanhaan keskustaan, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Saat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Pori
  Cumulus City Pori panostaa vieraiden viihtymiseen ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelullaan. Olipa tarkoituksenasi viihtyä niin maissa, merellä kuin rannalla, on Cumulus Pori erinomainen vaihtoehto tukikohdaksi. Kaikissa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 83
 • Cumulus City Oulu
  Cumulus City Oulu sijaitsee keskellä elinvoimaista Oulua. Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään. Oulu on vireä kulttuuri-, tiede- ja urheilukaupunki. Viihtyisät huoneemme..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Mikkeli
  Cumulus City Mikkeli -hotelli keskellä kaunista järviseutua panostaa niin hyvään palveluun kuin erinomaisiin majoitustiloihin. Hotellin tasokkaat ja tunnelmalliset huoneet, hyvät kokoustilat ja maineikas keittiö tarjoavat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Lappeenranta
  Cumulus City Lappeenranta sijaitsee mukavasti keskellä kaupungin sykettä, Lappeenrannan keskustassa. Päivän saa kulumaan helposti esimerkiksi risteilemällä Saimaalla. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 3,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Lahti
  Cumulus City Lahti on koko perheen viihtyisä hotelli urheilustaan ja kulttuuristaan tunnetussa Lahden kaupungissa. Ydinkeskustasta sijaitsevasta Cumulus Lahdesta lähdet helposti ostoksille hotellin yhteydessä olevaan liikekeskukseen. Keskustaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 90
 • Cumulus City Kouvola
  Cumulus City Kouvola palvelee niin kesä- kuin talvimatkailijoitakin. Keskellä kaupunkia olevasta hotellista tavoitat helposti niin Tykkimäen huvipuiston kuin talviurheilumahdollisuudet tai vaikka teatterin. Hotellissa pääset..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Kotka
  Cumulus City Kotka on rauhallinen ja kodikas hotelli Karhulassa, vain 7 kilometrin päässä merikaupunki Kotkan keskustasta. Kotkassa voit nauttia meren lisäksi myös ainutlaatuisista kalastusmahdollisuuksista. Hotellista lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 78
 • Cumulus City Kemi
  Cumulus Kemi tarjoaa kävijoille mahdollisuuden kokea elämyksiä ja Pohjolan eksotiikkaa Perämeren pohjukassa. Saman katon alta löytyvät myös kaupungin parhaat huvittelupaikat. Lentokentälle Cumulus Kemistä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 107
 • Cumulus City Jyväskylä
  Viihtyisän hotelli Cumulus City Jyväskylän ravintolassa onnistuneet herkutteluhetket ovat taatut, onhan ravintola kaupungin suosituin. Ydinkeskustassa sijaitseva hotelli on savuton. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 25,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 69
 • Cumulus City Joensuu
  Cumulus Joensuu on uudenaikainen, vuonna 2009 avattu kaupunkihotelli keskellä Joensuun keskustaa. Vieraat voivat valita yhden tai kahden hengen huoneen sijasta myös yhden hotellin kymmenestä Superior-tason huoneesta. Kaikissa huoneissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Hämeenlinna
  Cumulus City Hämeenlinna majoittaa niin työ- kuin vapaa-ajan matkalaiset modernisti keskellä Hämeenlinnaa. Cumulus Hämeenlinnasta pääset 15 minuutissa ihastelemaan keskiaikaista Hämeen linnaa. Cumuluksesta löydät..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 76
 • Cumulus City Hyvinkää
  Cumulus City Hyvinkään kotoisa ja perinteikäs tunnelma tuo ihmiset niin läheltä kuin kaukaa nauttimaan hotellin ja sen ravintoloiden antimista. Cumulus Hyvinkää on pidetty hotelli hyvien liikenneyhteyksien varrella.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Cumulus hotellit

Cumulus-hotelliketju on tunnetuimpia hotelliketjuja Suomessa, eikä suotta: Cumulus-hotelleja on Suomessa yhteensä 26, 20 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Cumulus on tunnettu keskitason keskihintaisena mutta laadukkaana hotellina, josta saa varman ja varmasti hintaa vastaavan palvelun.

Cumulus-hotellit on suunnattu sekä liike- että vapaa-ajan matkustajille. Liikematkustajia Cumulus-hotellit suosivat erityisesti keskeisten sijaintien takia. Koko perheen lomille Cumulus-hotelleista löytyy erityisiä suosikkeja, kuten kylpylä Flamingon yhteydessä oleva hotelli.

Cumulus liikematkustajille

Paljon reissaavalle bisnesmiehelle tai -naiselle Cumulus on Suomessa erinomainen yöpymisratkaisu, sillä niitä on kaikissa Suomen suuremmissa kaupungeissa. Hotel Club Bonus -kortilla liikematkustaja pystyy lisäksi saamaan suuria etuja yöpymisten keskittämisestä sekä saamaan työreissut mahdollisimman laadukkaiksi hinta-laatusuhteeltaan.

Cumulus-hotellit tarjoavat aina vankan ja monipuolisen aamiaisen savuttomissa tiloissa. Langaton verkko on saatavilla joka hotellissa, kanta-asiakkaille ilman lisämaksua ja muille käytön mukaan laskutettuna. Hotelleista löytyvät monipuoliset TV-kanavat ja monessa hotellissa on oma kuntosali. Cumulus tarjoaa hotelliöihin pientä luksusta samaan hintaan: tyynymenun. Asiakas voi valita kolmesta eri tyynyvaihtoehdosta itselleen sopivimman.

Varsinkin suuremmissa kaupungeissa Cumuluksessa on ajateltu liikematkustajien tarpeet ja edut loppuun asti. Monessa hotellissa on vuokrattavissa monipuoliset ja nykyaikaiset kokoustilat, joissa voi järjestää tapaamisia ja kokouksia tai tehdä töitä vaikka yksin. Hotellista voi tilata tarjouilun kokouksiin.

Cumulus lapsiperheille ja vapaa-aikaan

Kylpyamme hotellissa

Cumulus-hotelli on helppo valinta kaupunkilomien viettoon. Hotellit sijaitsevat keskustoissa, joten matkat kaupungin tärkeimpiin paikkoihin ovat lyhyet. Cumulus tarjoaa myös valmiita lomapaketteja vapaa-aikaan: tanssilomia, teatteripaketteja, bilelomia, laskettelu- ja hiihtolomia ja perhelomia. Vantaan Flamingo Span yhteydessä olevaan Cumulus-hotelliin on mahdollista ostaa kylpyläpaketteja koko perheelle tai kahdenkeskiseen hemmotteluun.

Tampereen Cumulus Pinjassa teatteripaketit onnistuvat entistä paremmin, sillä hotellin yhteyteen on avattu oma teatteri. Teatteri Ohjelmatehdas on tehnyt hotellin kanssa sopimuksen, että se käyttää Pinjan upeaa Olympia-salia teatteriesityksiin. Olympia-sali palaa näin juurilleen, sillä sali on toiminut muun muassa elokuvateatterina 1980-luvulle saakka.

Hiihto- ja laskettelupaketit hotelli tarjoaa yhdessä paikallisen laskettelukeskuksen kanssa. Samalla vaivalla ja laskulla voi ostaa sekä hotelliyöt että hissiliput lähellä sijaitsevaan laskettelukeskukseen. Tanssilomilla taas huippuartistit tanssittavat hotellissa. 

Cumulus 40 vuotta

Cumulus juhlii tänä vuonna 40 vuotista taivaltaan. Tämän suomalaisen hotelliketjun omistaa Restel Oy, joka on Suomen johtavin hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel Hotel Groupiin kuuluu Cumuluksen lisäksi myös kansainväliset Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotellit Suomessa, kotimaiset Rantasipi-hotellit sekä Hotel Atlas Kuopio ja Hotelli Seurahuone Helsinki.

Juhlavuoden kunniaksi Cumulus aikoo tehdä monia uudistuksia ketjussaan. Hotelliketjun ilme aiotaan saneerata nykyaikaisemmaksi ja moderniksi. Lisäksi hotelleissa joka puolella Suomea uudistetaan ja nykyaikaistetaan hotellien tiloja. Uudistuksissa painotetaan entistä enemmän palvelujen ympäristöystävällisyyttä, ja tarkoitus onkin hankkia vähitellen kaikkiin hotelleihin Joutsenmerkki. Cumulus Hakaniemelle myönnettin viime vuonna Cumulus-ketjun ensimmäinen Joutsenmerkki.

Cumulus-ketjun suosituimmat hotellit ovat Hotelli Atlas Kuopiossa, Helsingin Cumulus-hotellit, Tampereen Cumulus-hotellit, Hotelli Cumulus Turku sekä Hotelli Cumulus Oulu.

Cumulus yhteystiedot

Cumulus hotellikohtaiset yhteystiedot löydät kunkin hotellin kotisivuilta. 

Myynnin ja markkinoinnin yhteystiedot ja -henkilöt löytyvät Restel -kotisivuilta.

Restel Oy

PL 72 00501 Helsinki

vaihde (09) 733 52

telefax (09) 733 5809

sähköposti:etunimi.sukunimi@restel.fi

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä