Cumulus City hotellit

Yhteensä: 24 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Kaupungit
Päällä
Kuopio
Helsinki
Vantaa
Turku
Tampere
Salo
Seinäjoki
Rauma
Pori
Oulu
Mikkeli
Lappeenranta
Lahti
Kouvola
Kotka
Kemi
Jyväskylä
Joensuu
Hämeenlinna
Hyvinkää
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Yökerho
Ravintola
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Lentokenttähotelli
Liikemies
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus City Centre Hotel Atlas Kuopio
  Cumulus City Centre Hotel Atlas sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin reunalla. Kun astut hotellista ulos, olet keskellä kauppoja ja ravintoloita ja satamaankin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vuonna 1930 rakennettu hotelli avataan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 86
 • Cumulus City Kallio ent. Olympia Helsinki
  Cumulus City Kallio (entinen Cumulus Olympia) tarjoaa miellyttävän majoituksen niin vapaa-ajan matkustajille kuin liikematkustuksen vuoksi yöpyville. Saman katon alta löytyy uima-, keila- ja urheiluhallit. Linnanmäen huvipuisto..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Cumulus City Airport Vantaa
  Cumulus City Airport on miellyttävä, kodikas hotelli lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Hotellissa on runsaasti paikoitustilaa, tasokkaat huoneet ja saunaosasto kera virkistävän kuntosalin. Tarjoamme majoittuville..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Turku Hotel
  Cumulus City Turku on vasta avattu hotelli, joka panostaa erityisesti ystävälliseen palveluun sekä viihtyisään ympäristöön. Hotellihuoneet ovat miellyttäviä, aamiaisravintola avara ja aula kutsuu vieraat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Koskikatu Tampere
  Hotelli Cumulus City Koskikatu on oiva majapaikka, kun haluat yöpyä Tampereen ytimessä. Ravintolat Huviretki ja Hemingway's tarjoavat palveluitaan niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin. Hotellissa on uudenaikaiset ja viihtyisät..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus City Hämeenpuisto on valintasi, mikäli haluat majoittua Tampereella lähelle teatteria ja stadionia. Olipa tarkoitus viettää kulttuuripitoista tai sporttista vapaa-aikaa, tarjoaa Cumulus Hämeenpuisto tähän..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Salo Hotelli
  Cumulus City Salo on laadukas, tunnelmallinen hotelli, joka ystävällisesti vastaanottaa jokaisen matkaajan nauttimaan hotellin palveluista. Jokirannassa sijaitsevassa hotellissa nautit raikkaista unista savuttomassa huoneessa. Hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 87
 • Cumulus City Station Kuopio
  Cumulus City Station Kuopio on keskustahotelli vailla vertaansa. Hotelli sijaitsee lähietäisyydellä kaupungin torista ja kaupoista. Kuopio on vireä kulttuuri- ja urheilukaupunki keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Halutessasi..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 72
 • Cumulus City Kaisaniemi Helsinki
  Cumulus City Kaisaniemi on valintasi, kun etsit tasokasta hotellia, joka sijaitsee kätevästi keskustassa. Metroasema hotellin alapuolella sekä rautatieasema pienen kävelymatkan päässä takaavat vaivattomat yhteydet..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Hakaniemi Helsinki
  Cumulus City Hakaniemi on yksi Helsingin uusimmista hotelleista. Hakaniemessä sijaitsevaan hotelliin on helppo saapua, sillä sitä ympäröi loistavat kulkuyhteydet. Tämän modernin hotellin palveluihin kuuluu lobby bar..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 80
 • Cumulus City Seinäjoki
  Cumulus City Seinäjoki Pohjanmaan lakeuksilla on tunnettu villkkaasta viihde-elämästään. Tangokaupunki Seinäjoen keskustassa sijaitseva hotelli tanssittaa hotellivieraita ja lähiseudun asukkaita ympäri vuoden. Etäisyys..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 71
 • Cumulus City Rauma
  Kaupungin keskusta ja mainiot ravintolapalvelut houkuttelevat yöpymään hotelli Cumulus City Raumaan kanaalin rannalle, keskelle kaupunkia. Tutustu samalla Rauman vanhaan keskustaan, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Saat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Pori
  Cumulus City Pori panostaa vieraiden viihtymiseen ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelullaan. Olipa tarkoituksenasi viihtyä niin maissa, merellä kuin rannalla, on Cumulus Pori erinomainen vaihtoehto tukikohdaksi. Kaikissa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 83
 • Cumulus City Oulu
  Cumulus City Oulu sijaitsee keskellä elinvoimaista Oulua. Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään. Oulu on vireä kulttuuri-, tiede- ja urheilukaupunki. Viihtyisät huoneemme..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Mikkeli
  Cumulus City Mikkeli -hotelli keskellä kaunista järviseutua panostaa niin hyvään palveluun kuin erinomaisiin majoitustiloihin. Hotellin tasokkaat ja tunnelmalliset huoneet, hyvät kokoustilat ja maineikas keittiö tarjoavat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 79
 • Cumulus City Lappeenranta
  Cumulus City Lappeenranta sijaitsee mukavasti keskellä kaupungin sykettä, Lappeenrannan keskustassa. Päivän saa kulumaan helposti esimerkiksi risteilemällä Saimaalla. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 3,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Lahti
  Cumulus City Lahti on koko perheen viihtyisä hotelli urheilustaan ja kulttuuristaan tunnetussa Lahden kaupungissa. Ydinkeskustasta sijaitsevasta Cumulus Lahdesta lähdet helposti ostoksille hotellin yhteydessä olevaan liikekeskukseen. Keskustaan..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 90
 • Cumulus City Kouvola
  Cumulus City Kouvola palvelee niin kesä- kuin talvimatkailijoitakin. Keskellä kaupunkia olevasta hotellista tavoitat helposti niin Tykkimäen huvipuiston kuin talviurheilumahdollisuudet tai vaikka teatterin. Hotellissa pääset..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Cumulus City Kotka
  Cumulus City Kotka on rauhallinen ja kodikas hotelli Karhulassa, vain 7 kilometrin päässä merikaupunki Kotkan keskustasta. Kotkassa voit nauttia meren lisäksi myös ainutlaatuisista kalastusmahdollisuuksista. Hotellista lentokentälle..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 78
 • Cumulus City Kemi
  Cumulus Kemi tarjoaa kävijoille mahdollisuuden kokea elämyksiä ja Pohjolan eksotiikkaa Perämeren pohjukassa. Saman katon alta löytyvät myös kaupungin parhaat huvittelupaikat. Lentokentälle Cumulus Kemistä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 107
 • Cumulus City Jyväskylä
  Viihtyisän hotelli Cumulus City Jyväskylän ravintolassa onnistuneet herkutteluhetket ovat taatut, onhan ravintola kaupungin suosituin. Ydinkeskustassa sijaitseva hotelli on savuton. Keskustaan 0,0 km, lentokentälle 25,0 km.
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 69
 • Cumulus City Joensuu
  Cumulus Joensuu on uudenaikainen, vuonna 2009 avattu kaupunkihotelli keskellä Joensuun keskustaa. Vieraat voivat valita yhden tai kahden hengen huoneen sijasta myös yhden hotellin kymmenestä Superior-tason huoneesta. Kaikissa huoneissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84
 • Cumulus City Hämeenlinna
  Cumulus City Hämeenlinna majoittaa niin työ- kuin vapaa-ajan matkalaiset modernisti keskellä Hämeenlinnaa. Cumulus Hämeenlinnasta pääset 15 minuutissa ihastelemaan keskiaikaista Hämeen linnaa. Cumuluksesta löydät..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 76
 • Cumulus City Hyvinkää
  Cumulus City Hyvinkään kotoisa ja perinteikäs tunnelma tuo ihmiset niin läheltä kuin kaukaa nauttimaan hotellin ja sen ravintoloiden antimista. Cumulus Hyvinkää on pidetty hotelli hyvien liikenneyhteyksien varrella.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 84

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tietoa Cumulus City hotelleista

Cumulus City hotellit tarkoittavat samaa kuin entiset Cumulus hotellit, mutta Cumuluksen ja Rantasipi-hotellien brändiuudistuksen jälkeen Cumulus-hotelleja kutsutaan Cumulus City hotelleiksi ja Rantasipi-hotelleja Cumulus Resort hotelleiksi. Brändiuudistus tuli voimaan 2017 vuoden alusta eikä vaikuta varauksiin tai hintoihin mitenkään.

Brändiuudistus kuuluu Restelin, eli ketjun omistajan, laajoihin uusiin linjauksiin, joihin kuuluu myös hotellien saneeraukset ja uudistukset. Suosituimmissa ja ruuhkaisimmissa hotelleissa onkin tehty viimeisen viiden vuoden aikana suuria saneerauksia ja laajennuksia. Muun muassa Turun Cumulus Coty hotellissa tehtiin suuri laajennus, jonka myös huoneiden määrä kolminkertaistui yli 300 huoneeseen. Cumulus City Turku onkin yksi ketjun suosituimmista hotelleista.

Laajoja saneerauksia tehdään kevään 2017 aikana myös muun muassa Cumulus City Airport Vantaalla, jossa saneerataan kaikki huoneet kerros kerrokselta, ja Jyväskylässä.

Cumulus City hotelleja 25 eri puolissa Suomea

Cumulus city hotelleja on todella kattavasti kaupungeissa ympäri Suomen, yhteensä 25, joista viisi sijaitsee Helsingin ja Vantaan alueella. Lisäksi Cumulus City hotelleja on Tampereella Koskikadulla ja Hämeenpuistossa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kemissä, Kotkassa Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Raumalla, Salossa, Seinäjoella, Turussa sekä Kuopiossa keskustassa ja asemalla. Uusi nimi, Cumulus city, sopii varsin hyvin entiselle Cumulus ketjulle, sillä onhan kyseessä nimenomaan kaupunkihotellien ketju, jossa panostetaan hyvään sijaintiin ja joustavaan palveluun. Ketjun hotellit on suunnattu ennen kaikkea kaupunkilomailijoille, bisnesmatkailijoille tai muuten kaupungissa asioiville.

Cumulus City hotellit

Cumulus hotelleista ehdottomasti suosituimpia ovat suurten kaupunkien hotellit, kuten Cumulus city airport Vantaa hotelli Helsinki-Vantaan lentokentällä. Hotelli on joustava palveluiltaan, joten se sopii erinomaisesti lentomatkustajille joko ennen tai jälkeen lennon tai vaikka välilennon ajaksi. Sieltä saa muun muassa joustavasti aamupalaa.

Cumulus city hotelli Turussa on myös todella suosittu, Turun toiseksi suurin hotelli nykyään. Se on hyvällä paikalla aivan keskustassa, ja hyvällä maulla sisustettu ja saneerattu. Hotellissa on todella hyvät neuvottelutilat ja kokoustilat, upea uusi saunaosasto uima-altaineen sekä kaksi laadukasta ravintolaa.

Cumulus City hotelleissa halutaan tehdä asiakkaan matka ja yöt niin helpoiksi ja mukaviksi kuin mahdollista. Siksi esimerkiksi aamiaista saa vastaanotosta myös myöhemmin, silloin kun itse haluat. Mikäli haluat nukkua aamulla pitkään etkä ehdi puffet-aamiaiselle, ei hätää, nuku niin pitkään kuin haluat ja hae aamupalasi vastaanotosta kun sinulle sopii. Samoin sisään- ja uloskirjautumiset voi tehdä joustavasti aamusta iltamyöhään.

Cumulus City hotellien tarjoukset ja alennukset

Cumulus City hotelleihin voi löytyä todella hyviä alennuksia ja tarjouksia netistä, kannattaa katsoa mahdolliset alennuskoodit ennen huoneen varausta. Varauksen voi tehdä usein myös ilman maksua, ja maksaa huone vasta paikan päällä, joten tällöin varauksen peruutus onnistuu helpommin ilman rahojen palautusta.

Paras hinta Cumulus City hotellihuoneista löytyy mitä todennäköisimmin juuri netistä. Toki voit aina myös soittaa suoraan hotelliin ja varata huoneen sieltä, mutta alennukset ja kampanjat ovat todennäköisemmin juuri netin kautta tehdyissä varauksissa parhaat. Voit myös säästää hinnassa varaamalla päivää pari ennen matkaa, jolloin hotelli on saattanut laskea huoneiden hintoja korottaakseen hotelllin täyttöastetta. Muista kuitenkin, että ennen suuria tapahtumia ja messuja kannattaa huone varata hyvissä ajoin!

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä