Booking.com hotellit

Booking.com on maailman johtava online-varauksia välittävä yhtiö Ebookersin ja Hotels.comin ohella. Booking.com onkin yksi tunnetuimmista verkossa toimivista hotellien varaussivustoista. Booking.comin verkostoon kuuluu tällä hetkellä 206 357 hotellia 165 eri maassa ympäri maailmaa. Booking.comin hinnat ovat jatkuvasti edulliset, eikä sivusto veloita varausmaksua. Sivuston kautta tehdään satoja tuhansia varauksia päivittäin ja hotelliarvioista löydät yli kymmenen miljoonaa asiakasarviota. Booking.comissa voit asioida yli 40 kielellä vuorokauden ympäri, sillä yrityksellä on toimisto 42 eri maassa.
 

Booking.comin sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen ja lisäksi yritys tarjoaa hintatakuun. Mikäli löydät varauksen jälkeen Internetistä saman huoneen edullisemmalla hinnalla, tarjoaa Booking.com sinulle tämän hinnan. Palvelu takaa parhaat hinnat aina pienistä ja vaatimattomista majataloista viiden tähden ylellisiin hotelleihin. Booking.com kykenee tarjoamaan asiakkailleen helpon ja erittäin kustannustehokkaan tavan etsiä ja varata hotelleja ympäri maailmaa. Booking.comin yhteistyöhotelleista löydät hotellit niin yksityismatkailuun kuin liikematkoillekin. Tuhansien hotellien joukosta löytyy sopiva kaikille kukkaroille.
 

Varaaminen Booking.comin kautta on maksutonta. Hinnat eivät sisällä käsittelykuluja tai varausmaksuja. Usein varauksen peruminenkin on ilmaista. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse kaikissa kysymyksissä 24 tuntia vuorokaudessa useassa eri maassa. Kotisivuilta löydät myös kätevän lomakkeen sähköpostin lähettämistä varten.
 

Varaaminen

Booking hotellivarausBooking.comin sivuillan hotellin etsiminen on helppoa. Valitset kaupungin ja päivämäärät, niin hakukone näyttää sinulle kaikki vapaana olevat huoneet. Hotellia voi etsiä myös mm. hinnan, luokituksen, asiakasarvioiden tai suosituimmuuden mukaan. Hakuehdoiksi voi laittaa myös vaikka kaupunginosan tai tietyn maamerkin. Sivuilla olevan kartan avulla näet kätevästi, missä hotellit sijaitsevat. Tämä helpottaa huomattavasti hotellin valintaa. Kun olet saanut listan varattavissa olevista hotelleista, voit tiukentaa kriteereitä, jotta lista käsittäisi esimerkiksi ainoastaan perhehotelleita tai hotelleita, joissa on uima-allas.
 

Jokaisen huonetyypin kohdalla on mainittu, mitä huoneen hintaan sisältyy. Tiedoissa mainitaan myös, mikäli mahdolliset verot sisältyvät hintaan. Huoneista on myös mahdollisimman monipuoliset valokuvat.
 

Löydettyäsi sopivan huoneen painat Varaus-painiketta. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää yhteystietosi ja yöpyjien henkilötiedot. Tässä vaiheessa voit esittää myös mahdolliset lisätoiveet. Lisätoiveet voivat olla esimerkiksi erilliset sängyt tai merinäköala. Hotelli täyttää toiveesi mahdollisuuksien mukaan.
 

Suurin osa hotelleista vaatii varausta varten voimassa olevan luottokortin. Debit-korttia ei yleensä hyväksytä, mutta poikkeuksiakin on. Booking.com ei koskaan veloita luottokorttia, vaan korttia tarvitaan varauksen vahvistamiseen. Luottokorttia veloitetaan ainoastaan ennakkomaksutapauksissa tai jos hotellin ehdoissa olevia peruutussääntöjä ei ole noudatettu. Onkin tärkeää lukea ehdot tarkkaan ennen huoneen varaamista. Kaikki Booking.comin hotellit hyväksyvät MasterCardin ja Visan. Muiden korttien hyväksyminen on hotellikohtaista ja sen voi tarkastaa hotellien tiedoista.
 

Hotellit eivät yleensä vaadi takuumaksuja tai etukäteismaksuja, vaan huone maksetaan oleskelun aikana tai sen jälkeen. Tämän voi tarkistaa varausvahvistuksesta tai hotellin ehdoista ja säännöistä.
 

Booking.com hotellivarausivuVarauksen tehtyäsi sinulle annetaan PIN-koodi, jonka avulla pääset Omat varaukset -osioon. Omat varaukset -osiossa voit peruuttaa varauksesi tai muuttaa sitä. Ennen varauksen muuttamista tulee kuitenkin tarkistaa hotellin säännöt. Varausta voidaan muuttaa aina hotellille saapumiseen asti. Jotkin hotellit saattavat kuitenkin veloittaa maksuja, mikäli olet rikkonut hotellin peruutus- tai muutossääntöjä. Booking.com ei veloita mitään maksuja. Jos peruutat varauksen, sinulle lähetetään peruutusvahvistus sähköpostitse.
 

Booking.com takaa täydellisen yksityisyydensuojan kaikissa palveluissaan. Luottokorttimaksuissa käytetään kehittynyttä tekniikkaa tietojen salaamisessa. Kaikki henkilö- ja luottokorttitiedot on salattu.

 

Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä