Yhteensä: 4 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Sokos Hotellit
Muut
Teemat
Päällä
Hiihtomahdollisuus
Rannan lähellä sijaitseva
 • Hotelli Vuokatti
  Hotelli Vuokatti sijaitsee rannalla kaupungissa Vuokatti, lähellä kohteita Vuokatinrinteet, Katinkulta Golf ja Angry Birds Activity Park. Yksi kiinnostava kohde on Hiukan hiekkaranta. Hotellin palvelut. Hotellin Hotelli Vuokatti ravintolassa on tarjolla..
  Hinta alk. 72
 • Holiday Club Katinkulta
  Holiday Club Katinkulta on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Vuokatti, lähellä kohteita Katinkulta Golf, Vuokatinrinteet ja Angry Birds Activity Park. Yksi alueen kiinnostavista kohteista on Hiukan hiekkaranta. Hotellin palvelut..
  Hinta alk. 98
 • Sokos Hotel SnowPolis Vuokatti
  Sokos Hotelli Vuokatti sijaitsee vain 2,5 km:n päässä Vuokatin keskustasta. Vuonna 2007 rakennetun hotellin kaikissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla. Veloton pysäköinti Snowpolis-teknologiapuistossa sekä veloton..
  Hinta alk. 142
 • Holiday Club Katinkulta
  Holiday Club Spa Katinkulta on täyden palvelun kylpylähotelli luonnonkauniissa Vuokatissa. Hotellista löytyy sekä ravintola että kahvila. Allasbaari ja baari / aulabaari ovat auki ja niistä voi tilata juomia. Vapaa-aikapalveluihin..
  Hinta alk. 157

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Vuokatti hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Vuokatti

Vuokatti Trivago hotellit

Booking, Vuokatti

Hotels.com Vuokatti

Ebookers, Vuokatti

Supersaver, Vuokatti

Vuokatti hotellit

Hotelli VuokattiHoliday Club KatinkultaSokos Hotel SnowPolis VuokattiHoliday Club Katinkulta

Hotellit kartalla

Vuokatti hotellit

Vuokatin hotellit

Vuokatti on oikea perheiden unelmakohde sekä kesäisin että talvisin, etenkin aktiiviselle perheelle Vuokatista löytyy tekemistä helposti viikoksi! Vuokatissa on lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja, niin uudesta ja tyylikkäästä hotellihuoneesta rauhalliseen mökkiin.

Vuokatissa on jopa viisi erilaista hotellia, joista hiihto- ja aktiviteettikeskuksessa vierailevat voivat päättää mieleisensä. Valikoimassa on kylpylähotelli, vanhempia sekä uudempia hotelleja, huoneistohotelleja, hotelli ihan laskettelurinteessä ja hiemna kauempana.

Vuokatin uusin hotelli on Break Sokos Hotel Vuokatti, joka on rakennettu muutama vuosi sitten. Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee ihan laskettelukeskuksen lähellä, Särkinen järven lähellä. Hotelli palvelee sekä laskettelukeskuksen että Särkisen virkistysalueen asiakkaita, kesäisin kalastus- ja talvisin laskettelun harrastajia. Hotellissa on hulppeat kokoustilat, kuntosali- ja saunatilat sekä useita ravintoloita ja baari.

Hotelli Vuokatti sijaitsee Nuasjärven rannalla, ei aivan laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Hotellin parvekkeilta ja terasseilta aukeaa upeat näköalat järvelle ja Kainuun vaaramaisemaan. Hotelli Vuokattiin on vastikään avattu upea saunamaailma ulos lammen rannalle, jossa hotellin asiakkaat pääsevät rentoutumaan ihan uudella tavalla!

Kylpylähotelli Vuokatissa

Vuokatin keskustassa on keskeisellä paikalla kenties Suomen suosituin Holiday Clubin kylpylä, Holiday Club Katinkulta. Kylpylähotellissa on ihan tavallisia hotellihuoneita 116 sekä 4 sviittiä. Lisäksi kylpylähotellissa on huoneistoja pitkin Vuokatin keskustaa. Kylpylähotellista siis todella löytyy makuupaikkoja isollekin porukalle, mutta sesonkiaikoina kannattaa varata hotellihuoneet hyvissä ajoin.

Kylpylähotelli Vuokatti on täyden palvelun kylpylähotelli hyvinvointi- ja hierontapalveluineen, monipuolisine ja laadukkaine kylpylöineen sekä harrastusmahdollisuuksineen. Vuokatissa voi lasketella, golfata, pelata tennistä ja muita ulkopelejä, sisätiloissa on kuntosalit ja muut liikuntasalit, Vuokatin maastoissa risteilee satoja kilometrejä huippulaadukkaita latuja. Monissa ravintoloissa ja baareissa tulee tyydytettyä nälkä ja jano.

Vuokatin hotellien ja Katinkullan kylpylähotellien hintoja kannattaa etukäteen vertailla ja katsoa tarjouksia ja alennuskoodeja, joita varsinkin sesongin ulkopuolella hyvin löytyy. Holiday Clubilta saa myös edullisia tutustumistarjouksia ja -viikonloppuja.

Vuokatti - Liikkujan matkakohde

Vuokatti sijaitsee n. 30 km päästä Kajaanista, joka tarjoaa hyvät kulkuyhteydet saavuitpa mistä päin Suomea tahansa. Juna-, bussi- sekä lentoyhteydet toimivat ympäri vuoden. Vuokatissa voit harrastaa monipuolisesti eri urheilulajeja. Vuokatin laskettelurinteet ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Kolmentoista laskuettelurinteen lisäksi Vuokatissa voit hiihtää perinteisempää murtomaahiihtoa 150 km latuverkostossa. Ohjelmapalveluyritykset järjestävät lisäksi ohjattua toimintaa huskysafarista melontaan ja muihin seikkailuihin. Sadepäivistä pitää huolen Katinkullan kylpylä sekä muut sisäharrasteet.

Vuokatti tarjoaa monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Hotelleista, mökeistä sekä caravanalueista löytyy varmasta jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lähikaupungit Kajaani ja Sotkamo täydentävät lisäksi Vuokatin ostos- ja majoitustarjontaa.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä