Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Scandic Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kuntosali
Kokoustilat
Konferenssitilat
Ravintola
Teemat
Päällä
Liikemies
 • Spa Hotel Kuntoranta kylpylähotelli
  Spa Hotel Kuntoranta sijaitsee kaupungissa Varkaus, lähellä kohdetta Vesitornin näköalatasanne. Muihin alueen kiinnostaviin kohteisiin kuuluu Taipaleen kanavamuseo. Hotellin palvelut. Hotellissa Spa Hotel Kuntoranta on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari..
  Hinta alk. 77
 • Scandic Oscar
  Scandic Oscar -hotellissa nautit vaivattomasti ravintola Oscarin tai baari Oscar's Familyn antimista. Langaton internetyhteys mahdollista työasioiden sujuvan hoitamisen kokoushuoneissa ja hien saat pintaan saunaosaston yhteydessä olevassa..
  Hinta alk. 92
 • Hotel Oscar
  Scandic Oscar -hotellissa nautit vaivattomasti ravintola Oscarin tai baari Oscar's Familyn antimista. Langaton internetyhteys mahdollista työasioiden sujuvan hoitamisen kokoushuoneissa ja hien saat pintaan saunaosaston yhteydessä olevassa..
  Hinta alk. 110

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Varkaus hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Varkaus

Varkaus Trivago hotellit

Booking, Varkaus

Hotels.com Varkaus

Ebookers, Varkaus

Supersaver, Varkaus

Varkaus hotellit

Spa Hotel Kuntoranta kylpylähotelliScandic OscarHotel Oscar

Hotellit kartalla

Varkaus hotellit

Kanavakaupunki Varkauden hotellit

Varkaus on pieni kaupunki Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa. Saimaan vesistö ympäröi kaupunkia, joten maisemat Varkaudessa ovat kauniit ja vaihtelevat. Varkaus onkin suosittu kesäkaupunkikohde, jonne voi majoittua niin hotelliin, mökkiin, asuntovaunulla tai teltalla tai vaikka veneellä vierasvenesatamaan.

Varkaudessa on monipuoliset majoitusmahdollisuudet, sillä vaikka hotelleita on vain kaksi, kaupungista löytyy lisäksi vuokramökkejä sekä vuokrahuoneistoja. Varkauden hotellit ovat yllättävän tasokkaita: Scandic Varkaus on hyvä ja kohtuullisen hintainen hotelli, joka palvelee niin vapaa-ajan matkustajia kuin liikematkustajiakin. Scandic Varkaudessa on todella hyvät kokoustilat, oma ravintola sekä suuri konsertti- ja tapahtumasali, jossa järjestetään Varkauden tärkeimmät yleisötapahtumat sisätiloissa.

Kylpylähotelli Varkaudessa

Varkaudessa on myös kylpylähotelli, Spa Hotel Kuntoranta, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Saimaan rannalla. Spa Hotel Kuntorannasta löytyy uima-altaat ja liukumäet sekä ulkoaltaat, saunat ja kuntosali. Kylpylässä voi rentoutua hieronnassa ja muissa hemmotteluhoidoissa. Hotellissa on oma ravintola ja aulabaari.

Spa Hotel Kuntorannan vieressä on leirintäalue ja vierasvenesatama, joihin voi myös majoittua ja tulla viettämään aikaa kylpylän puolella. Kylpylähotellin hinnat ovat kuitenkin suhteellisen edulliset, sillä edullisimmillaan hotellissä yöpyy aikuinen kylpylän palveluilla vain 80 eurolla pe yö. Vertaile kuitenkin hotellien hinnat netistä etukäteen ja varaa ajoissa jos löydät hyvät tarjoukset!

Kaunis vesistöinen Varkaus itärajalla

Yksi Varkauden merkittävimmistä nähtävyyksistä on Taipaleen kanavan alue, jossa toimii kanavamuseo. Taipaleen kanavan alueella järjestetään vuosittain myös lumenveistokilpailut. Varkaudessa on myös monia muita kanavia, kuten Alajärven ja Pussilantaipaleen kanavat. Varkaudessa sijaitsee Suomen ainoa Mekaanisen musiikin museo, joka esittelee mekaanisen musiikin historiaa vuodesta 1850 aina nykypäivään saakka.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä