Yhteensä: 10 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Hilton
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Uima-allas
Hääpalvelut
Ravintola
Kuntosali
 Konferenssitilat
Konferenssitilat
Yökerho
Teemat
Päällä
Liikemies
Hääpaikka
Romanttinen
Lentokenttähotelli
Kylpylähotelli
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Kuurojen tukilaitteet
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Hämeenkylän Kartano
  Hämeenkylän Kartano (Hämeenkylä Manor) sijaitsee lyhyen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä ja Helsingin keskustaankin on vain 25 minuutin ajomatka. Hotellin vieraana voit heti aamusta pulahtaa..
  Hinta alk. 62
 • Best Western Airport Hotel Pilotti
  Best Western Airport Hotel Pilotti sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ilmainen kyyditys hotellilta lentokentälle takaa vaivattoman siirtymisen aamuin illoin. Hotelli tarjoaa myös..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 74
 • Airport Hotel Bonus Inn
  Airport Hotel Bonus Inn on hotelli kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Viiden minuutin matkan hotellilta lentokentälle taitat sujuvasti hotellin tarjoaman ilmaisen lentokenttäkuljetuksen kyydissä..
  Hinta alk. 76
 • Cumulus Airport Congress Center
  Rantasipi Airport on tehokas ja täsmällinen lentokenttähotelli. Hotelli on savuton. Korkeatasoinen keittiö ja erilaiset huoneratkaisut takaavat vieraiden viihtyvyyden. Erinomaiset kokousmahdollisuudet hotellin yhteydessä toimivassa..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 81
 • Cumulus City Airport Vantaa
  Cumulus City Airport on miellyttävä, kodikas hotelli lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Hotellissa on runsaasti paikoitustilaa, tasokkaat huoneet ja saunaosasto kera virkistävän kuntosalin. Tarjoamme majoittuville..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Sokos Hotel Vantaa
  Sokos Hotel Vantaa on suosittu kohtaamispaikka Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan välittömässä läheisyydessä. Sokos Hotel Vantaan 5 ravintolan ravintolamaailma tarjoaa puitteet viihtymiselle ja hotellin..
  Hinta alk. 107
 • Glo Hotel Airport Helsinki
  GLO Hotel Airport on ainoa hotelli Helsinki-Vantaan lentokentällä ja siksi erinomainen valinta esimerkiksi jatkolentoa odottavalle tai aikaisella lennolla matkustavalle. Lentokenttähotelli sijaitsee kentän palvelukerroksessa terminaalissa..
  Hotel Glo Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 111
 • Hilton Helsinki Airport
  Hilton Helsinki Airport hotellista kävelet katettua käytävää pitkin sulavasti suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Hotelli tarjoaa vierailleen aikaisen aamiaisen klo 3.30 lähtien. Äänieristetyt huoneet..
  Hinta alk. 117
 • Sokos Hotel Flamingo
  Sokos Hotel Flamingo vastaa tarpeisiisi, etsitpä niin rentouttavaa hetkeä kiireisenä liikematkapäivänä tai viihdettä ja vauhtia vapaa-aikaasi. Hotelli sijaitsee viihdekeskus Flamingon ja kauppakeskus Jumbon yhteydessä..
  Hinta alk. 118
 • Forenom Apartments Airport
  Forenom Apartments Airport
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Vantaa hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Vantaa

Vantaan Trivago hotellit

Booking, Vantaa

Hotels.com Vantaa

Hotellimaailma - Vantaa

Ebookers, Vantaa

Supersaver, Vantaa

Vantaan hotellit

Hämeenkylän KartanoBest Western Airport Hotel PilottiAirport Hotel Bonus InnCumulus Airport Congress Center Cumulus City Airport VantaaSokos Hotel VantaaGlo Hotel Airport HelsinkiHilton Helsinki Airport

Hotellit kartalla


Vantaan hotellit keskittyvät lentokentälle

Suomen suurin ja ehdottomasti tärkein lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentokenttä tuo ehdottomasti suurimman osan Suomen turisteista Suomeen. Se on erittäin tärkeä solmukohta, lähtöpiste tai päätepiste, jossa yöpyvät jatkolentoa odottavat, kotimaasta lähtevät, aikaista lentoa odottavat tai liikematkailijat.

Vantaan hotellitarjonta onkin suuri, tosin se keskittyy lentokentän lähelle. Nyt, kun kehärata on avattu, eli lähijunarata suoraan lentokentältä Helsignin kestustaan, on selvää, että Vantaan hotellien etulyöntiasema lentokenttäasiakkaiden majoittajana murtuu vähitellen.

Lentokenttähotellit

Välittömässä lentokentän läheisyydessä sijaitsee Glo Hotel Vantaa sekä neljän tähden hotellit Hilton Helsinki Airport ja Rantasipi Airport. Nämä sopivat esimerkiksi jatkolentoa odottaville päiväunipaikaksi tai kotimaasta lähteville, joiden lento on todella aikaisin aamulla. Aamupalan saa esimerkiksi soviteltua näissä hotelleissa siihen aikaan kun sen tarvitsee. Samoin sisään pääsee kirjautumaan mihin aikaan tahansa vuorokaudesta.

Lähellä lentokenttää sijaitsevat Airport Hotel Bonus Inn, Sokos Hotel Vantaa sekä Cumulus Airport. Kaikki nämä sijaitsee viiden minuutin matkan päässä lentokentältä.

Vantaan muut hotellit

Vantaalla on upea ja tasokas kylpylä, Flamingo, jossa on neljän tähden hotelli Sokos Hotel Flamingo. Tämä hotelli on huikea paikka pitää esimerkiksi usean päivän liiketapaamisia tai kokouksia, sillä lopuksi voi mennä rentoutumaan kylpylän lukuisiin saunoihin ja altaisiin. Kauppakeskus Jumbon läheinen sijainti antaa myös tekemistä, jos lomalla käy aika pitkäksi.

Vantaa - Suomen keskeisin kaupunki

Jos kaikki tiet Italiassa johtavat Roomaan, johtavat ne Suomessa Vantaalle. Vantaalle saavut helposti joko autolla, junalla, linja-autolla tai lentäen. Kaupunki sijaitsee Helsingin välittömässä läheisyydessä ja on maamme neljänneksi suurin kaupunki. Vantaa mielletään usein Helsingin nukkumalähiöksi, mutta se on paljon muuta. Vantaalla sijaitsee useita suuria ostoskeskuksia kuten Jumbo ja aika kuluu hyvin myös viihdekeskus Flamingossa. Liike-elämän kannalta Vantaa on myös keskeisessä roolissa: siellä sijaitsee useiden yritysten pääkonttorit. Lapsiperheiden kannattaa suunnata Vantaalla Heurekaan, mikä on maamme suurin tiedekeskus. Myös nuorille ja nuorille aikusille Vantaa tarjoaa runsaasti tapahtumia. Yksi kesän suurimmista tapahtumista on Ankkarock.

Linkit

Sokos hotelli Vantaa laajentaa meren rantaan

Sokos hotelli <b>Vantaa</b> laajentaa meren rantaan

30.05.2013

Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Sokos Hotel Vantaa hakee kaavamuutosta laajentaakseen Tikkurilantien ylle kohti merenrantaa. Laajennus toisi hotelliin lisää 134 huonetta ja 4500 kerrosneliötä.

Vantaan Sanomien mukaan neuvotteluja on käyty jo vuoden päivät. Syksyllä on tarkoitus aloittaa kaavamuutoksen teko.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä