Yhteensä: 7 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Omenahotellit
Radisson
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Wifi
Uima-allas
Ravintola
Kokoustilat
Konferenssitilat
Kuntosali
Teemat
Päällä
Liikemies
Kylpylähotelli
Rannan lähellä sijaitseva
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Tekla
  Tekla sijaitsee kaupungissa Vaasa, lähellä kohteita Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Rewell Center. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Vanha kauppahalli ja Vesitorni. Hotellin palvelut. Hotellissa Tekla on tarjolla ravintola ja baari/aulabaari..
  Hinta alk. 62
 • Best Western Hotel Vallonia
  BEST WESTERN Hotel Vallonia on viehättävä ja rauhallinen liikemies-, kokous- ja perhehotelli Vaasassa, 4 km kaupungin keskustasta. Hotellille ajelet vaivattomasti, sillä pysäköinti on maksutonta hotellin vieraille. Jos tulet lentäen, voit tilata lentokenttäkuljetuksen..
  Hinta alk. 63
 • Omenahotelli Vaasa
  Omenahotelli sijaitsee keskellä Vaasaa, rautatieaseman vieressä Hovioikeudenpuistikolla. Keskustan kaikki palvelut, kuten parhaimmat kaupat, kahvilat, pikaruokapaikat, ravintolat ja yökerhot, sijaitsevat hotellin välittömässä..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 66
 • Radisson Blu Royal Hotel Vaasa
  Radisson Blu Royal Hotellista ei tarvitse lähteä nälkäisenä: hotellissa on mm. ravintola ja baari. Sadepäivänä vieraat viihtyvät leppoisasti saunatiloissa välillä sisäuima-altaaseen pulahtaen..
  Hinta alk. 72
 • Kantarellis' Suites
  Kantarellis' Suites sijaitsee kaupungissa Vaasa, lähellä kohteita Vaasan tori, Rewell Center ja Vanha kauppahalli. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Vesitorni ja Pohjanmaan museo. Hotellin palvelut. Hotellissa Kantarellis' Suites on tarjolla..
  Hinta alk. 109
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakunan ikkunasta voit kurkata ihmisvilinää Vaasan keskustorilla. Hotelli on erinomainen valinta shoppailun ystäville: kauas ei tarvitse lähteä etsimään ostoksia, koska hotelli on osa Rewell Centreä..
  Hinta alk. 114
 • Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi
  Cumulus Resort Tropiclandia Vaasa kylpylähotellissa (ent. Rantasipi Tropiclandia) ei tarvitse huolehtia säästä. Täällä pääset viettämään ikuista kesää! Tasokkaat hotellihuoneet ja kokoustilat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 143

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Vaasa hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Vaasa

Vaasan Trivago hotellit

Booking, Vaasa

Hotels.com Vaasa

Hotellimaailma - Vaasa

Vaasan Omena hotellit

Ebookers, Vaasa

Supersaver, Vaasa

Vaasan hotellit

TeklaBest Western Hotel ValloniaOmenahotelli VaasaRadisson Blu Royal Hotel VaasaKantarellisSokos Hotel VaakunaCumulus Resort Tropiclandia Vaasa ent. Rantasipi

Hotellit kartalla

Vaasa hotellit

Vaasan ihanat hotellit

Ihanasta merellisestä Vaasasta löytyvät niin modernit tasokkaat hotellit kuin persoonalliset historialliseen tyyliin sisustetut hotellit. Vaasassa voi majoittua myös rauhallisesti maalla tai pikaisesti Omenahotellissa. Vaasa on kuitenkin paikka, jonne kannattaa varata aikaa!

Vaasan hotellit sijaitsevat useimmat ihan Vaasan keskustassa tai melko lähellä sitä. Vaasassa työ- ja liikematkalla olevallakin on useita vaihtoehtoja hotelleista, joissa yöpyä, sillä kävelyetäisyydeltä rautatieasemaltakin löytyy useita hotelleja. Lisäksi Vaasassa on lentokenttä, josta saa kuljetuksen keskustaan ja keskustan hotelleihin.

Vapaa-ajan matkustajalle Vaasassa taas on tekemistä todella paljon: on museoita, historiallisia kohteita, kuten Vanha Vaasa, ihania luontokohteita, kuten Merenkurkun saaristo. Vaasassa lomailevan kannattaa varata aikaa ja tutustua etukäteen Vaasan matkailutarjontaan netistä.

Vaasan perushotelllit

Vaasan keskustasta löytyy muutamia ihan perushotelleja, jotka tosin ovat nekin kivoja, siistejä ja palvelultaan erinomaisia, mutta hinnaltaan huokeita. Yksityinen hotelli Tekla on edullinen ja hyvä hotelli ihan Vaasan keskustassa. Hotellista löytyy yli 30 perustasoista hotellihuonetta sekä ravintola ja vaari. Halvimmillaan Teklasta voi saada yön noin 60 eurolla.

Best Western Hotel Vallonia on hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä hotelli, noin 4 kilometrien keskustasta. Hotelli on loistava hotelli esimerkiksi liikematkalla, jos ei halua yöpyä keskikaupungin vilinässä! Lentokentältä hotelliin voi tilata lentokenttäkuljetuksen.

Vaasan Omenahotelli on edullinen ja keskustan sykkeessä kuten Omenahotellit aina. Siellä ei ole palvelua eikä aamupalaa, joten aamukahville voi sitten mennä johonkin kaupungin ihanista kahviloista.

Laatuhotellit Vaasassa

Hieman laadukkaampia hotelleja Vaasasta löytyy useampia. Suuri Sokos Hotel Vaakuna on neljän tähden laatuhotelli ihan Vaasan keskustassa. Hotellissa on modernit, todella siistit ja palvelutasoltaan korkeat huoneet, kuntosalit, saunaosastot, ilmastointi joka paikassa, upeat kokoustilat.... Sokos Hotel Vaakuna kelpaa vaativammallekin asiakkaalle! Ihan vieressä on Vaasan shoppailupaikat ja vilkas tori.

Historiaa arvostavan taas kannattaa ehdottomasti yöpyä Hotel Astor Wasassa! Pieni, 42 huoneen hotelli sijaitsee keskustassa ja sen jokainen huone on sisustettu persoonallisesti, kustavilaisella tai jollain muulla mennen ajan tyylillä. Aamiaisenkin saa nauttia ihanassa kustavilaisessa salissa.

Kylpylähotelli lapsiperheille

Rantasipi Tropiclandia kylpylähotelli on todella suosittu lapsiperheiden yöpymis- ja lomailupaikka Vaasassa. Tropiclandia on todella monipuolinen sisävesipuisto ja suunniteltu niin pienille kuin isoillekin lapsille! Tropiclandian vieressä ulkopuolella taas on pieni mutta erittäin hauska huvipuisto Wasalandia, jossa lapset viihtyvät äkkiä vaikka pari päivää. Lapsiperhe voi siis hyvin varata Vaasasta vaikka viikon loman, ja jokaiselle päivälle kyllä riittää tekemistä!

Aina aurinkoinen Vaasa

Vaasa on suomenruotsalainen kaupunki merenkurkun kapeimmalla kohdalla, vain 80 kilometrin päässä Uumajasta. Vaasan kaupunkisuunnittelussa luonnolla on tärkeä rooli, joten Vaasassa on paljon kauniita viheralueita. Vaasalla on pitkä historia, sillä se on perustettu 1600-luvun alussa.

Vaasan nähtävyydet

Vaasan historiallisia nähtävyyksiä ovat mm. Korsholman linnan vallit, Mustasaaren kirkko, Pyhän Nikolaoksen kirkko ja Vanhan Vaasan rauniot. Vaasan kauppahallissa voit nauttia perinteisestä markkinatunnelmasta. Vaasasta löydät myös useita ostoskeskuksia ja erikoisliikkeitä. Lapsiperheille takuuvarmoja suosikkeja ovat huvipuisto Wasalandia ja vesipuisto Tropiclandia.

Merellinen Vaasa

Merellisestä Vaasasta pääset nauttimaan saaristoristeilyillä. Meri tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet kalastukseen, purjehdukseen ja melontaan. Luontoa voit nähdä myös monilla retkeilyalueilla, mm. Pilvilammella, Onkilahdella ja Mustikkamaalla.

Linkit

Nyt myös Vaasassa voi nauttia hotellitasoisista lasi-igluista!

Nyt myös Vaasassa voi nauttia hotellitasoisista lasi-igluista!

13.06.2017

Revontulien ihastelemiseen sängystä käsin ei tarvitse enää matkustaa Lappiin, vaan etelämpääkin löytyy nyt upea mahdollisuus tähän. Vaasan Raippaluodossa on nimittäin vuokrattavana lasi-igluja moottoroiduilla sängyillä.

Vuoden 2006 maailmaperintökohteeksi valittu Raippaluoto on saanut arvoisena majoituskohteen: upeat lasi-iglut, joiden moottorisängyssä.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä