Yhteensä: 17 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Cumulus
Holiday Inn
Omenahotellit
Radisson
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Ravintola
Uima-allas
Teemat
Päällä
Liikemies
Kylpylähotelli
Perheystävällinen
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Holiday Inn Turku
  Holiday Inn Turku sijoittuu mukavasti Turun paraatipaikalle: vehreä jokiranta lähistöllä ja vain muutama korttelinväli torille ja vilkkaille ostoskaduille. Tämä keskustahotelli tarjoaa vierailleen maksuttoman Hotel..
  Hinta alk. 59
 • Omenahotelli Turku
  Omenahotelli Turku tarjoaa majoitusta mutkattoman omenakonseptin mukaisesti. Hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia kävelykadun läheisyydessä, mutta silti rauhallisella paikalla upeassa Lounais-Suomen Maalaistentalossa. Hotellin välittömästä..
  Omenahotellit Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 66
 • Forenom Apartments Turku
  Forenom Apartments Turun kautta voit vuokrata käyttöösi / yrityksesi käyttöön täysin kalustetun huoneiston. Yhteensä yli 40 huoneiston joukosta löytyy niin yksiöitä, kaksioita kuin kolmioitakin..
  Hinta alk. 69
 • Best Western Hotel Seaport
  Best Western Hotel Seaport tarjoaa Turun kävijöille ensiluokkaista majoitusta lähellä satamaa. Hotelli on rakennettu vuonna 1986 ja täysin uusittu vuonna 2003.
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 71
 • Best Western Hotel Seaport
  Best Western Hotel Seaport on liiketoimintaan sopiva Turku hotelli historiallisella alueella ja lähellä kohteita Turun satama, Turun linna ja Wäinö Aaltosen museo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Turun..
  Hinta alk. 72
 • Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
  Radisson Blu Marina Palace Hotel on korkeatasoinen hotelli, joka panostaa erityisesti ympäristöystävällisyyteen. Hotellista on upeat näköalat suoraan Turkua halkovalle Aurajoelle. Hotelli tarjoaa vierailleen ilmaisen Wi-Fi:n..
  Hinta alk. 76
 • Centro Hotel Turku
  Kaupungin Turku keskustassa sijaitseva Centro Hotel Turku on lähellä lentokenttää ja lähellä kohteita Turun kauppatori, Sibeliusmuseo ja Turun tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo..
  Hinta alk. 77
 • Scandic Julia
  Scandic Julia on moderni hotelli maineikkaassa ympäristössä. Aurajoki virtaa hotellin vieressä ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä Vähätori on hotellin naapurina. Turussa on paljon nähtävää..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 77
 • Sokos Hotel Hamburger Börs & City Börs
  Sokos Hotel Hamburger Börs & City Börs on Turun viihde-elämän sydän keskellä kaupunkia, kauppatorin laidalla. Tämän tasokkaan ja tyylikkään hotellin ravintolamaailma tarjoaa jokaiselle asiakkaalle..
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Turku Hotel
  Cumulus City Turku on vasta avattu hotelli, joka panostaa erityisesti ystävälliseen palveluun sekä viihtyisään ympäristöön. Hotellihuoneet ovat miellyttäviä, aamiaisravintola avara ja aula kutsuu vieraat..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 89
 • Ruissalo Spa Hotel kylpylähotelli
  Ruissalo Spa Hotel sijaitsee keskellä luontoa, mutta silti vain lyhyen, 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Ruissalon saarella sijaitsevasta hotellista on loistokkaat näkymät merelle ja metsään..
  Hinta alk. 94
 • Sokos Hotel Caribia
  Sokos Hotel Caribia sijaitsee 1,5 km päässä Turun keskustasta, mutta silti lähellä Turun nähtävyyksiä. Turun tuomiokirkko, Sibeliusmuseo sekä Turun yliopisto ovat kaikki lähietäisyydellä hotellista..
  Hinta alk. 95
 • Centro Hotel Turku
  Centro Hotel Turku keskellä kaupunkia on muodikas boutique-hotelli nautintoa kaipaaville vieraille. Hotellista on muutaman minuutin kävelymatka kauppatorille. Jokainen huone on uniikki, varustettuna taulu-tv:llä ja kaapelikanavilla..
  Hinta alk. 95
 • Kotimaailma Apartments Turku
  Kotimaailma Apartments Turku sijaitsee kaupungin Turku keskustassa, lähellä kohteita Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, Wäinö Aaltosen museo ja Turun kauppatori. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun taidemuseo..
  Hinta alk. 99
 • Scandic Plaza Turku
  Scandic Plaza Turku sijoittuu keskelle Turun keskustaa. Kaupungin tori ja kävelykatu mukaanlukien muut nähtävyydet ovat käden ulottuvilla tästä hotellista käsin. Kun yövyt Scandic Plaza -hotellissa, voit käydä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 99
 • Sokos Hotel Seurahuone
  Sokos Hotel Seurahuone majoittaa mukavasti niin vapaa-ajan kuin liike-elämän matkailijat. Hotelli sijaitsee lähelläe Forumin ja Hansan ostoskeskuksia Turun keskustassa. Hotellissa on 131 huonetta, joista yksi on sviitti. Lisäksi..
  Hinta alk. 107
 • Centro Hotel Turku
  Centro Hotel on laadukas, moderni hotelli Turun keskustassa. Vuonna 1974 rakennettu ja vuonna 2011 remontoitu hotelli on kävelyetäisyydellä torista, kaupoista, ravintoloista ja museoista. Hotelli on tunnettu ystävällisestä..
  Hinta alk. 129

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Turku hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Turku

Turun Trivago hotellit

Booking, Turku

Hotels.com Turku

Hotellimaailma - Turku

Turun Omena hotellit

Ebookers, Turku

Supersaver, Turku

Turun hotellit

Holiday Inn TurkuOmenahotelli TurkuForenom Apartments TurkuBest Western Hotel SeaportBest Western Hotel SeaportRadisson Blu Marina Palace Hotel, TurkuCentro Hotel TurkuScandic Julia

Hotellit kartalla

Turku hotellit

Turun hotelleissa rentoudutaan ja pikayövytään

Historiallisessa Turussa on paljon näkemisen arvoista. Lisäksi se on tärkeä laivaliikenteen solmukohta, joten Turussa käy vilske, ei pelkästään kesällä vaan talvella myös. Hotelleja siellä on useita, laidasta laitaan perushotelleista todella laadukkaisiin ja upeisiin liikehotelleihin sekä lapsiperheen suosittuihin kylpyhotelleihin.

Turun kylpylähotelleihin tullaan kaukaa

Turun suosituin kylpylähotelli on ehdottomasti Holiday Club Caribian kylpylähotelli, joka on yksi suosituimmista lapsiperheiden kylpylähotelleista. Kylpylä on monipuolinen ja siellä on tekemistä kaikenikäisille lilluttelijoille. Ravintoloita on useita, joten siellä voi syödä koko porukalla tai nauttia tunnelmallisen kahdenkeskisen illallisen.

Vanhempi väestö sen sijaan suosii Ruissalon Kylpylää, eli Ruissalo Spa Hotelia, joka sijaitsee historiallisessa ja lumoavassa Ruissalon puistossa. Ruissalossa onkin ainutlaatuiset urheilu- ja lenkkeilymaastot meren välittömässä läheisyydessä.

Upeita hotelleja keskellä kaupunkia

Keskellä historiallista Turkua on useita eritasoisia hotelleja, joista varmasti löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen sopiva hotelli. Perushotellia esimerkiksi työmatkalla kaipaavalle hyvä valinta on esimerkiksi Cumulus Turku, Holiday Inn Turku, moderni Scandic Julia, klassinen Sokos Hotel Seurahuone, Centro Hotel Turku, sillä nämä kaikki sijaitsevat aivan Turun keskustassa.

Hintatasoltaan Turun hotellit eivät paljoa poikkea muiden Suomen suurempien kaupunkien hinnoista, ovat toki tosin hieman alempana kuin Helngissä. Turunkin monet hotellit täyttyvät hetkessä silloin, kun on jokin tapahtuma tai konferenssi, joten paikka kannattaa varata ajoissa.

Hienompaa ympäristöä liikematkallaan kaipaavalle paras vaihtoehto lienee on yöpyä Radisson Blu Marina Palace Hotel Turussa, joka on itsessään jo upea ilmestys Aurajoen rannalla, varsinkin iltavalaistuksessa. Tästä neljän tähden hotellista löytyy kaikki vaativampaankin makuun.

Sataman hotellit

Turun satama on vilkas, sillä sieltä pääsee sekä Turun saaristoon että Tukholmaan ja Tallinnaan. Lisäksi sieltä lähtee rahtilaivoja eri puolille Eurooppaa. Satamassa ei kuitenkaan ole kuin yksi hotelli, Best Western Hotel Seaport. Tämä kenties siksi, että keskusta sijaitsee niin lähellä satamaa ja siksi laivamatkustajat voivat hyödyntää keskustan monia hotelleja.

Historiallinen Turku

Turku on yksi maamme vanhimmista kaupungeista. Sen arvioidaan syntyneen 1200-luvulla. 1840-luvulle saakka Turku oli myös Suomen väkiluvultaan suurin kaupunki ja toimi maan ensimmäisenä pääkaupunkina ennen vuosina 1809–1812. Turun kaupungissa asuu tällä hetkellä noin 180 000 asukasta, mutta kun lasketaan yhteen myös lähiseutu on asukkaita yli 300 000.

Turkun lähialueen kylpylöihin kuuluvat Naantalin Kylpylä, Holiday Club Caribia, Ruissalon Kylpylä ja Saaristokylpylä Kasnäs. Vaikka Turku on ennen kaikkea kesäkaupunki: jäätelön tai huurteisen nauttiminen Aurajoen varrella, vierailut Turunlinnaan ja vanhaan kaupunkiin sekä risteilyt on se myös Suomen Joulukaupunki. Turun Joulurauhan julistusta on televisoitu jo useiden vuosikymmenten ajan ja muutenkin Turun ohjelmatarjonta vilkastuu syksyisin mentäessä kohti Joulua.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä