Yhteensä: 126 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Best Western
Hilton
Omenahotellit
Radisson
Scandic Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Teemat
Päällä
Liikemies
Romanttinen
Historiallinen
Boutique-tyyppinen
Luksus
LGBT-ystävällinen
Hiihto
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
Kuurojen tukilaitteet
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
 • Interhostel
  Interhostel sijaitsee kaupungin Tukholma Tukholman keskusta -osassa, lähellä kohteita Strindberg-museo, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman linna. Majoitusliikkeen..
  Hinta alk. 20
 • Belman Hostel
  Belman Hostel sijaitsee kaupungin Tukholma Stadshagen -osassa, lähellä kohteita Karlbergin linnan puisto, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna..
  Hinta alk. 22
 • Hotel Micro
  Hotel Micro sijaitsee kaupungin Tukholma Norrmalm -osassa, lähellä kohteita Tegnerlunden-puisto, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman linna. Hotellin..
  Hinta alk. 30
 • Urban Hostels Gamla Stan
  Kaupungin Tukholma keskustassa sijaitseva Urban Hostels Gamla Stan on kävelymatkan päässä kohteista Livrustkammaren, Tukholman kuninkaanlinna ja Kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Kuninkaallinen..
  Hinta alk. 30
 • Reimersholme Hotel
  Reimersholme Hotel sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Trekanten-järvi, Tukholman kaupungintalo ja Tukholman linna. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Kuninkaallinen ooppera. Majoitusliikkeen..
  Hinta alk. 44
 • Alexandra Hotel
  Alexandra Hotel sijoittuu mukavasti keskelle muodikasta Södermalmin kaupunginosaa Tukholmassa. Lähietäisyydeltä löydät niin Tukholman kaupunginmuseon kuin Kuninkaanlinnankin. Lähistöllä olevia kiinnostavia..
  Hinta alk. 48
 • Rygerfjord hotel & hostel
  Rygerfjordin hotelli & hostelli on 47 kabinetin asuntolaiva keskellä Tukholmaa. Kabineteissa on pesuallas, suihkut erillisissä tiloissa huoneiden ulkopuolella. Laivassa on yksi kapteeninkabinetti, jossa wc/suihku ja TV. Kapteeninkabinettiin..
  Hinta alk. 52
 • Rex Petit
  Rex Petit sijaitsee kaupungin Tukholma Norrmalm -osassa, lähellä kohteita Tukholman observatoriomuseo, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kaupungintalo ja Kansallismuseo. Hotellin..
  Hinta alk. 59
 • Vanadis Hotell
  Vanadis Hotell on tunnelmallinen hotelli Vasastaden -kaupunginosassa. Kulttuuri, kaupat, ravintolat - kaikki lähietäisyydellä. Hyvät yöunet takaavat hyvän ja onnistuneen vierailun! Hotellissa on tarjolla ilmainen aamiainen..
  Hinta alk. 59
 • Hotell Anno 1647
  Hotell Anno 1647 toivottavaa vieraat tervetulleeksi Tukholmaan kielitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan voimin. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholman Södermalmin kaupunginosassa. Lähistöllä olevia..
  Hinta alk. 64
 • Columbus Loft
  Columbus Loft sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Katarina-kirkko, Tukholman linna ja Kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Vasa-museo ja Kuninkaallinen ooppera. Hotellin palvelut. Ilmainen aamiainen..
  Hinta alk. 67
 • Scandic Anglais
  Scandic Anglais on korkean tason hotelli Tukholman ydinkeskustassa. Hotelli on suosittu niin paikallisten, kuin muualta tulevienkin vieraiden keskuudessa. Hotellilta on lyhyt etäisyys ostosalueille ja kaupungin viihde-elämään. Suositut..
  Hinta alk. 68
 • Hotel Birger Jarl
  Hotel Birger Jarl on perinteikäs 4 tähden hotelli Tukholman Norrmalmilla. Kiinnostaako esimerkiksi observatoriomuseo? Sen ja kaupungin muut nähtävyydet tavoitat helposti tästä hotellista. Hotellin Hotel Birger Jarl päivällisvaihtoehtoja..
  Hinta alk. 68
 • Connect Hotel City
  Connect Hotel Cityn erinomainen sijainti Tukholman keskustassa on riittävä peruste tämän hotellin varaamiseen! Lähellä on kaikki näkemisen arvoinen, kuten kuninkaanlinna ja kaupungintalo. Hotellin palvelut. Hotellin..
  Hinta alk. 68
 • Hotel Stureparken
  Hotel Stureparken sijaitsee kaupungin Tukholma Östermalm -osassa, lähellä kohteita Stureparken, Kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo. Hotellin palvelut. Hotelli..
  Hinta alk. 71
 • Ersta Konferens & Hotell
  Ersta Konferens & Hotell on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Fjällgatanin näköalapaikka, Mosebacke torg ja Medborgarplatsen. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Fotografiska-valokuvamuseo..
  Hinta alk. 74
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Elite Hotel Stockholm Plaza tarjoaa viihtyisän majoitusvaihtoehdon kun etsit hotellia Tukholman sykkeestä. Östermalmilla sijaitsevasta hotellista on lyhyt matka niin Kuninkaalliseen oopperaan kuin Kansallismuseoonkin. Lähistöllä..
  Hinta alk. 75
 • Crystal Plaza Hotel
  Crystal Plaza Hotel on erinomainen valinta, haitpa hotellia vapaa-ajan matkallesi tai sopivaa kokoushotellia Tukholman keskustasta. Lähellä hotellia on useita mielenkiintoisia kohteita, kuten Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo..
  Hinta alk. 75
 • Colonial Hotel
  Colonial Hotel takaa viihtymisesi Tukholmassa. Norrmalmin kaupunginosassa sijaitseva hotelli on oiva kiintopiste, kun haluat tutustua kaupunkiin. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat Strindberg-museo, Tukholman kaupungintalo..
  Hinta alk. 77
 • Scandic Bromma
  Scandic Bromman rauhallisessa miljöössä ei uskoisi majoittuvansa vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tukholman sykkeestä. Rentoutuminen hotellin patiolla ja tasokkaissa huoneissa on ylellisyys, josta on mukava nauttia..
  Hinta alk. 77
 • Mosebacke Hostel
  Mosebacke Hostel tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista majoitusta hyvällä paikalla Tukholman keskustassa. Ilmainen wifi on käytettävissä hostellin yleisillä alueilla. Huonetyyppejä on joka lähtöön! Mosebacke..
  Hinta alk. 78
 • Hellstens Malmgård
  Hellstens Malmgård on kuin uusi vuoden 2011 täydellisen peruskorjauksen jälkeen. Tästä savuttomasta hotellista suuntaat kulkusi kätevästi niin kaupungintalolle kuin kansallismuseoonkin. Hellstens Malmgård..
  Hinta alk. 78
 • Hotel Tegnerlunden
  Hotel Tegnerlundenin kattoterassilta voit ihailla tunnelmallista Tukholmaa. Tästä Norrmalmilla sijaitsevasta, savuttomasta hotellista on vain kivenheitto lukuisiin nähtävyyksiin. Valloita Tukholma kätevästi keskustasta..
  Hinta alk. 78
 • Central Hotel
  Central Hotel sijaitsee Tukholman sydämessä kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta Sergels Torista. Lähistöllä on myös useita muita kiinnostavia kohteita, kuten Kulttuuritalo ja Kuninkaallinen ooppera. Hotellin..
  Hinta alk. 79
 • Hotel Hornsgatan
  Hotel Hornsgatan tarjoaa yksilöllistä ja monipuolista palvelua jokaiselle vieraalleen. Hotel Hornsgatanin sijainti on erinomainen Tukholman keskustassa. Hotelli suosittelee lämpimästi tutustumista läheisiin kohteisiin, kuten..
  Hinta alk. 79
 • Biz Apartment Gärdet
  Biz Apartment Gärdet on liiketoimintaan sopiva huoneistohotelli ja sijaitsee kaupungin Tukholma Ladugardsgardet -osassa, lähellä kohteita Tukholman Frihamnen-terminaali, Tukholman linna ja Tukholman kaupungintalo. Muihin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat..
  Hinta alk. 79
 • Lord Nelson Hotel
  Lord Nelson Hotel on majoitusliikkeiden helmi Tukholman vanhassa kaupungissa, Gamla Stanissa. Kapeita katuja kulkien tavoitat vanhan kaupungin ihastuttavan tunnelman. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat Kuninkaallinen ooppera..
  Hinta alk. 79
 • Hotel Esplanade
  Hotel Esplanade on kaunis uusbarokki-tyylinen hotelli Tukholman viihtyisässä Östermalmin kaupunginosassa. Hotellin välittömästä läheisyydestä löydät useita kiinnostavia kohteita, kuten Kuninkaallinen..
  Hinta alk. 80
 • Hotel Söder
  Hotel Söder on trendikäs Art Deco hotelli Södermalmilla. Oletko jo tutustunut Vita Bergen-puistoon tai Mariaberget-puistoon? Ne, sekä monta muuta nähtävyyttä, ovat lähietäisyydellä tästä hotellista. Hotellin..
  Hinta alk. 80
 • Scandic Victoria Tower
  Scandic Victoria Tower on yksi Tukholman, tai oikeastaan koko Ruotsin tasokkaimmista hotelleista. Hotellin 34 kerrosta on kaikki sisustettu hyvällä maulla ja ajatuksella viihtymisestä. Scandic Victoria Tower -hotelli sijaitsee Kistan..
  Hinta alk. 80
 • 2kronor Hotel C.I.T.Y
  Keskustahotelli 2kronor Hotel C.I.T.Y. sijaitsee Tukholman Norrmalmin kaupunginosassa. Hotellista käsin tutustut kätevästi muun muassa Strindberg-museoon, Aadol Fredrikin kirkkoon ja Tukholman observatoriomuseoon. Myös Tukholman..
  Hinta alk. 82
 • Scandic Täby
  Scandic Täby on tasokas hotelli 10 minuutin päässä keskustan vilinästä. Kun haluat shoppailla, suuntaa askeleesi 1,6 kilometrin päähän kaupungin suurimpaan kauppakeskukseen. Työ sujuu kuin tanssi hotellin..
  Hinta alk. 82
 • Best Western Time Hotel
  Best Western Time Hotel on erityisesti liikematkaajille ja liiketoimintaan suunnattu hotelli Tukholman Vasastadenin kaupunginosassa. Hotellista käsin tutustut kätevästi esimerkiksi kävellen Tukholman kaupunginkirjastoon, kaupungintaloon..
  Hinta alk. 85
 • Scandic Sjöfarthotellet
  Scandic Sjöfarthotellet on todellinen rantahotelli keskellä kaupunkia. Södermalmin kaupunginosa on erinomainen matkaajia ajatellen. Sen keskeinen sijainti tuo lähellesi kaupungin tapahtumat ja nähtävyydet. Scandic Sjöfartshotellet..
  Hinta alk. 85
 • Scandic Star Sollentuna
  Scandic Star Sollentuna sijaitsee 15 minuuttia keskustasta pohjoiseen. Ostoksille sujahdat nopeasti hotellin vieressä sijaitsevaan yhteen kaupungin suurimmista kauppakeskuksista. Sollentuna Centrumissa on liikkeitä jokaiseen tarpeeseen, yhteensä..
  Hinta alk. 85
 • Stockholm Inn Hotel
  Stockholm Inn Hotel sijaitsee kaupungin Tukholma Norrmalm -osassa, lähellä kohteita Stockholm City Conference Centre, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman linna ja Kansallismuseo..
  Hinta alk. 86
 • Mälardrottningen Hotel
  Mälardrottningen Hotel sijaitsee Tukholman viehättävässä Gamla Stanin kaupunginosassa. Hotellissa on kielitaitoinen henkilökunta ja ilmainen aamiainen noutopöydästä. Tukholman kuuluisimmat nähtävyydet..
  Hinta alk. 88
 • Best Western Hotel Karlaplan
  Best Western Hotel Karlaplan on viihtyisä 4 tähden hotelli Tukholman Östermalmilla. Hotellin välittömässä läheisyydessä ovat niin Tukholman olympiastadion, Vasa-museo kuin Kansallismuseokin. Lähistöllä..
  Hinta alk. 88
 • Scandic Malmen
  Scandic Malmen on helmi Tukholman ytimessä, keskellä tapahtumia, ostospaikkoja ja ruokailumahdollisuuksia. Södermalmin kaupunginosasta löydät paljon tutustumisen arvoisia paikkoja, kuten Tukholman parhaat liveklubit &ndash..
  Hinta alk. 88
 • Best Western Hotel Bentley
  Best Western Hotel Bentley on aistikas hotelli Tukholman Norrmalmilla. Läheltä löydät useita tutustumiskohteita, kuten Kuninkaallisen oopperan, Kuninkaanlinnan ja Kansallismuseon. Myös Strindberg-museo ja Tukholman kaupungintalo..
  Hinta alk. 88
 • Adlon Hotel
  Adlon hotelli sijaitsee Tukholman keskustassa pienen kävelymatkan päässä kuuluisasta Sergelin torista ja Kulttuuritalosta. Lähellä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin parlamentti. Hotellin..
  Hinta alk. 88
 • Hotel Hansson
  Hotel Hanssonin ikkunoista on näköala suoraan Tukholman sykkivään keskustaan. Vasastadenin kaupunginosassa sijaitsevasta hotellista saavutat nopeasti useita nähtävyyksiä, kuten Tukholman kaupunginkirjaston, Kuninkaallisen..
  Hinta alk. 89
 • Scandic Alvik
  Scandic Alvik on hotelli tapahtumien keskipisteessä. Kulttuuri, shoppailu, nähtävyydet - kaikki lähietäisyydellä hotellista, Tukholman keskustakin vain 5 kilometrin päässä hotellista. Metro ja bussi kuljettavat..
  Hinta alk. 89
 • Scandic Infra City
  Scandic Infra City on monipuolisten palveluiden hotelli keskeisellä sijainnilla. Hotellista ajaa keskustaan 20 minuutissa ja Arlandan lentokentälle on vain 15 minuutin matka. Hotellissa on pohjoismaiden suurin trooppinen puutarha. Hotellissa..
  Hinta alk. 89
 • Hotel Norrtull
  Hotel Norrtull on täyden palvelun hotelli liiketapaamisia tai lomapäiviä ajatellen. Sijainti on keskeinen ja palveluita on monipuolisesti. Läheltä löydät useita nähtävyyksiä. Hotellin Hotel Norrtull..
  Hinta alk. 91
 • Scandic Järva Krog
  Scandic Järva Krog on vapaa-ajan matkaajien ihanteellinen rentoutumispaikka vain 10 minuutin päässä Tukholman keskustasta. Hotellin erinomainen bistro tarjoaa makuelämyksiä muun muassa ruotsalaisten makujen voimin. Voit..
  Hinta alk. 91
 • Hotel Oden
  Hotel Oden on viehättävä 3 tähden hotelli Tukholman keskustassa Odenplanilla. Hotelli on rakennettu vuonna 1972 ja vuonna 2010 täysin uudistettu. Korkean tason yöpymistä tunnelmallisessa ympäristössä..
  Hinta alk. 94
 • Hotel Aldoria
  Hotel Aldoriassa majoitut mukavasti ja tasokkaasti Tukholman keskustassa. Hotelli on remontoitu kokonaan vuonna 2011. Hotellin lähellä olevia kohteita ovat mm. Vasaparken, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä..
  Hinta alk. 94
 • HTL Kungsgatan
  HTL Kungsgatan sijaitsee kaupungin Tukholma Norrmalm -osassa, lähellä kohteita Hötorgshallen, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna. Hotellin..
  Hinta alk. 96
 • Scandic Kungens Kurva
  Scandic Kungens Kurva hotelli sijaitsee nimensä mukaisesti Kungens Kurvan alueella, vain lyhyen ajomatkan päässä keskustan vilinästä. Sisäuima-allas ja sauna tarjoavat rentouttavan lepohetken vierailullesi. Tapaa..
  Hinta alk. 96
 • Elite Hotel Arcadia
  Elite Hotel Arcadia on täysin uudistettu liiketoimintaan sopiva hotelli Tukholman ydinkeskustassa. Vapaa-ajan matkaajille hotellin läheisyydestä löytyy tutustumisen arvoisia kohteita, kuten Tukholman kaupunginkirjasto, Tukholman..
  Hinta alk. 97
 • Lilla Rådmannen
  Lilla Rådmannen tarjoaa miellyttävän majoitusvaihtoehdon Tukholman Norrmalmilla. Hotellihuoneen hintaan kuuluu aamiainen noutopöydästä. Hotellissa on kattoterassi, josta voit ihastella Tukholman nähtävyyksiä..
  Hinta alk. 97
 • Comfort Hotel Stockholm
  Comfort Hotel Stockholm on virkeä täyden palvelun hotelli Norrmalmilla Tukholmassa. Hotellin lähiympäristössä on monia tutustumisen arvoisia kohteita, kuten Tukholman kuninkaanlinna ja Kansallismuseo. Hotellin palvelut. Hotellissa..
  Hinta alk. 97
 • Scandic Ariadne
  Scandic Ariadne sijaitsee rauhallisessa Gärdetin kaupunginosassa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Miellyttävät näköalat, lyhyet etäisyydet ja korkeatasoinen palvelu takaavat viihtymisesi..
  Hinta alk. 97
 • Mornington Hotel Stockholm City
  Mornington Hotel Stockholm City on tasokas hotelli Tukholman Östermalmilla. Hotelli on on remontoitu täydellisesti vuonna 2010. Tästä hotellista käsin tutustut kätevästi Tukholman kuuluisiin nähtävyyksiin..
  Hinta alk. 98
 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel on hotelli sinulle, joka etsit palvelua ja hyvää sijaintia. Tämä liiketoimintaankin sopiva hotelli sijaitsee Tukholman Vasastaden -kaupunginosassa, lähellä kohteita Vasaparken, Tukholman kaupunginkirjasto..
  Hinta alk. 98
 • Best Western Kom Hotel
  Best Western Kom Hotel on valintasi, kun etsit viihtyisää hotellia keskeiseltä paikalta. Tukholman Norrmalmilla sijaitsevasta hotellista on lyhyt matka Kansallismuseoon ja kuninkaanlinnaan. Lähellä on lisäksi  Aadolf..
  Hinta alk. 98
 • Årstaviken Hotell
  Årstaviken Hotell sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Södersjukhuset, Fotografiska-valokuvamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kaupungintalo ja Tukholman keskiaikamuseo..
  Hinta alk. 98
 • Scandic Foresta
  Scandic Foresta -hotellin sijainti on erinomainen, nähtävyydet lähellä ja ulkoilumahdollisuudet kulman takana. Lidingön saarelle kauniiden maisemien keskelle matkustaa keskustasta 15 minuutissa. Scandic Foresta -hotelli antaa..
  Hinta alk. 101
 • Scandic Upplands Väsby
  Scandic Upplands Väsby on aktiivilomailijoiden hotelli. Urheilumahdollisuudet ovat lukuisat hotellin lähietäisyydellä, muun muassa Wäsbyn golfklubi on lyhyen ajomatkan päässä hotellista. Vilundaparkenissa on suuri..
  Hinta alk. 101
 • Scandic Park
  Scandic Park on erinomainen hotelli jokaiselle matkaajalle, olitpa kaupungissa sitten liike-elämän tuomana tai vapaa-aikaa viettämässä. Keskeinen sijainti Östermalmilla tuo lähellesi kaupungin suosituimmat nähtävyydet.Lähde..
  Hinta alk. 102
 • Flyghotellet
  Flyghotellet Bromman sijainti on täydellinen Tukholman vierailua ajatellen. Tämän vuonna 1956 rakennetun ja vuonna 2007 peruskorjatun hotellin lähin metroasema on vain parinsadan metrin päässä. Metrolla matkaat muutamassa..
  Hinta alk. 103
 • Omenahotelli Tukholma
  Omenahotelli Tukholma sijaitsee kaupungin Tukholma Tukholman keskusta -osassa, lähellä kohteita Norra Bantorget, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman..
  Hinta alk. 103
 • Sky Hotel Apartments Stockholm
  Sky Hotel Apartments Stockholm on erinomainen valinta, kun haluat yöpyä keskustassa lähellä kaupungin sydäntä, sykkivää ydinkeskustaa. Suosittelemme tutustumaan hotellin lähellä oleviin Tukholman lukuisiin..
  Hinta alk. 105
 • Rica Hotel Kungsgatan
  Rica Hotel Kungsgatan on hotelli vertaansa vailla. Keskeinen sijainti (Norrmalm) ja langaton internetyhteys muiden palveluiden ohella takaavat vieraiden viihtyvyyden. Kiinnostaako nähtävyydet? Konserthuset, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman..
  Hinta alk. 106
 • Scandic Norra Bantorget
  Scandic Norra Bantorget on täyden palvelun hotelli Tukholman Norrmalmin kaupunginosassa. Etkö tiedä, mitä kaupungissa tekisit? Tutustumisen arvoisia kohteita löytyy hotellin lähiympäristöstä, esimerkiksi..
  Hinta alk. 106
 • Villa Källhagen
  Villa Källhagen on business- ja lomamatkustajien keidas keskellä Tukholmaa. Kiinnostaako museot, ostokset tai ruokailu hyvissä paikoissa? Kaikki on lähellä tästä hotellista käsin katsottuna. Hotellin Villa..
  Hinta alk. 106
 • Clarion Collection Hotel Tapto
  Clarion Collection Hotel Tapto on 3.5 tähden hotelli Tukholman ydinkeskustassa. Mikäli mieli tekee tutustua Tukholman olympiastadioniin tai vaikka Vasa-museoon, onnistuu se helposti hotelli Taptosta. Lähistöllä olevia kiinnostavia..
  Hinta alk. 107
 • Clarion Hotel Stockholm
  Clarion Hotel Stockholm on valintasi, kun etsit liiketoimintaan sopivaa hotellia Tukholmasta. Hotelli sijaitsee Södermalmin trendikkäässä kaupunginosassa, lähellä kohteita Tukholman kaupunginmuseo, Tukholman kuninkaanlinna..
  Hinta alk. 107
 • Elite Eden Park Hotel
  Elite Eden Park Hotel on tasokas 4 tähden hotelli muodikkaassa Östermalmin kaupunginosassa keskellä Tukholmaa. Hotelli sopii erinomaisesti myös liiketoimintaan. Kiinnostavia kohteita hotellin läheisyydessä ovat esimerkiksi..
  Hinta alk. 108
 • Hotel Bakfickan
  Hotel Bakfickan on pieni, viihtyisä hotelli Norrmalmin kaupunginosassa Tukholmassa. Aamiaisen jälkeen voit lähteä kävellen tutustumaan kaupunkiin, aloittaen lähikohteista, kuten kaupungintalosta tai kuninkaanlinnasta. Hotellissa..
  Hinta alk. 108
 • Gustav Vasa Hotel
  Gustav Vasa Hotellin tunnelman lisäksi hotellin sijainti on erinomainen. Kaikki Tukholman tunnetuimmat nähtävyydet, kuten kuninkaanlinna ja kuninkaallinen ooppera, ovat muutamien minuuttien päässä hotellista. Hotellissa..
  Hinta alk. 109
 • Wasa Park Hotel
  Wasa Park Hotel on pieni, idyllinen hotelli Tukholman Norrmalmilla. Kun haluat henkilökohtaista palvelua ja tunnelmallisen ilmapiirin hyvällä paikalla, valitse Wasa Park. Hotellissa hotelli on tarjolla ilmainen aamiainen (mannermainen..
  Hinta alk. 110
 • Best Western Premier Hotell Kung Carl
  Best Western Premier Hotell Kung Carl on tunnelmallinen hotelli lähellä Tukholman keskustaa, Östermalmilla. Hotellin lähistöllä ovat muun muassa Nordiska Kompaniet Kuninkaallinen draamateatteri ja Berzelii park. Niin ikään..
  Hinta alk. 110
 • Clarion Collection Hotel Wellington
  Clarion Collection Hotel Wellington on kansainvälinen, 4 tähden hotelli Tukholman Östermalmilla. Kiinnostavia kohteita hotellin lähiympäristössä ovat niin Kuninkaallinen draamateatteri, Kansallismuseo kuin Kuninkaallinen..
  Hinta alk. 111
 • Freys Hotel
  Freys Hotel tarjoaa majoitusta Tukholman keskustassa, vain muutamien askelien päässä Kulttuuritalosta ja muista keskustan nähtävyyksistä. Hotellin Freys Hotel ravintolassa on tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen..
  Hinta alk. 111
 • Rex Hotel
  Rex Hotel tarjoaa vierailleen majoitusta Tukholman Norrmalmilla. Yöpymisen lisäksi hotelli tarjoaa useita lisäpalveluita. Nähtävyydet ovat helposti tavoitettavissa tästä hotellista käsin. Tässä 3.0-tähden..
  Hinta alk. 114
 • Victory Hotel
  Victory Hotel on on tasokas 4 tähden hotelli keskellä Tukholman vilinää, mutta silti rauhallinen yöpymispaikka muualta tuleville matkaajille. Hotellissa on erinomaiset kokouspalvelut ja nähtävyydet lähietäisyydellä. Hotellin..
  Hinta alk. 115
 • Elite Hotel Marina Tower
  Elite Hotel Marina Tower erittäin tasokas ja miellyttävä hotelli keskellä Ruotsin pääkaupunkia. Mikäli hotellin lukuisat virkistysmahdollisuudet tulevat hetkessä tutuksi, suuntaa kulkusi lähellä olevaan..
  Hinta alk. 118
 • Columbus Hotell
  Columbus Hotell on monipuolisten palveluiden hotelli Tukholman Södermalmilla. Mielenkiintoiset kohteet, kuten kuninkaanlinna ja kansallismuseo ovat vain kivenheiton päässä hotellista. Hotellin palvelut. Päivällisvaihtoehtoja..
  Hinta alk. 119
 • Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen
  Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen on tasokas hotelli Tukholman ydinkeskustassa. Vain muutama minuutti etuovelta ja olet kaupungintalolla tai vaikkapa kuninkaanlinnaa ihastelemassa. Hotellin palvelut. Tässä kaupungissa Tukholma..
  Hinta alk. 123
 • Hilton Stockholm Slussen
  Hilton Stockholm Slussen on ylellinen 5 tähden hotelli Södermalmin elinvoimaisessa kaupunginossa. Hotelli sopii niin bisnes- kuin lomamatkaajillekin. Lähellä hotellia on niin Tukholman kaupunginmuseo, Tukholman pörssi kuin..
  Hinta alk. 125
 • Hotel Hellsten
  Hotel Hellsten on lomailijoiden ja business-ihmisten suosima hotelli Norrmalmilla. Kuninkaanlinna, kuninkaallinen ooppera, observatoriomuseo - kaikki lyhyen etäisyyden päässä hotellista! Vapaa-aikapalveluihin kuuluvat sauna ja kuntokeskus..
  Hinta alk. 125
 • First Hotel Amaranten
  First Hotel Amaranten tarjoaa 4 tähden majoitusta Tukholman keskustassa. Tästä hotellista käsin on helppo lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin, kuten oopperaan tai kuninkaanlinnaan. Hotellin palvelut. Hotellissa..
  Hinta alk. 127
 • Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
  Radisson Blu Royal Viking Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Tukholmaa. Tämä täyden palvelun hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, ostosalueita ja ravintoloita. Muutamassa minuutissa pääset..
  Hinta alk. 128
 • Best Western Farsta Strand
  Farsta Strand Hotel and Conference on erinomainen hotelli lähellä Tukholman kansainvälistä messukeskusta. Hotelli sijaitsee Farstassa, lähellä Skogskyrkogårdenia. Muihin alueen kiinnostaviin kohteisiin kuuluu esimerkiksi..
  Hinta alk. 131
 • Hotel M/S Monika
  M/S Monika sijaitsee kaupungin Tukholma keskustassa, lähellä kohteita Västermalmsgallerian-ostoskeskus, Tukholman kaupungintalo ja Kuninkaallinen ooppera.Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman linna ja Kansallismuseo. Hotellin..
  Hinta alk. 133
 • Lady Hamilton Hotel
  Lady Hamilton Hotel sijaitsee keskellä Tukholman keskustaa. Hotelli on erityisesti liiketoimintaan sopiva, lomakylä-tyylinen 4 tähden hotelli. Hotellin lähistöllä on useita nähtävyyksiä, kuten Tukholman..
  Hinta alk. 133
 • Nordic Sea Hotel
  Nordic Sea Hotel on erinomainen hotelli liikematkaajille keskellä Tukholmaa. Norrmalmilla sijaitseva hotelli on tunnettu korkeasta palvelutasostaan. Hotelli on lähietäisyydellä suosituista nähtävyyksistä, kuten Ruotsin..
  Hinta alk. 135
 • Nordic Light Hotel
  Nordic Light Hotel on tasokas designhotelli Tukholman keskustan välittömässä läheisyydessä. Hotelli sopii erinomaisesti sekä liikematkaajille kuin vapaa-ajan viettäjillekin. Hotellin läheisyydestä löydät..
  Hinta alk. 136
 • Hotel Stureplan
  Hotel Stureplan kutsuu matkailijat viihtymään kauniiseen Tukholmaan! Tämän 4 tähden hotellin läheisyydestä löydät niin nähtävyyksiä, kuin kauniita maisemia. Kävellen tutustut kätevästi..
  Hinta alk. 137
 • Hotel Riddargatan
  Hotel Riddargatan on kansainvälinen hotelli, joka sopii erinomaisesti myös liiketapaamisiin ja kokouksiin. Östermalmin kaupunginosasta suunnistat helposti katselemaan läheisiä nähtävyyksiä. Hotel Riddargatan..
  Hinta alk. 138
 • Scandic Continental
  Scandic Continental -hotellin sijainti päärautatieasemaa vastapäätä on erinomainen jokaista Tukholman matkaajaa ajatellen. Olipa suunnitelmasi käydä ostoksilla tai tutustua nähtävyyksiin, tästä..
  Hinta alk. 139
 • Ta Inn Hotel
  Ta Inn Hotel on vuonna 2000 rakennettu hotelli erinomaisella paikalla Tukholmassa. Lähin metropysäkki on vain parinsadan metrin päässä hotellista. Metrolla pääset muutamassa minuutissa keskustaan. Tarjoamme mukavaa..
  Hinta alk. 140
 • Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad on ihastuttava 4 tähden hotelli veden äärellä. Lähistöltä löytyy niin Globen-areena kuin Kansallismuseokin. Hotelli sopii erityisesti liikematkaajille, kuitenkaan..
  Hinta alk. 144
 • Queens Hotel
  Queens Hotel sijaitsee vuonna 1850 rakennetussa, vuonna 2008 remontuidussa kiinteistössä. Moderni sisustus kilpailukykyiseen hintaan vanhassa miljöössä. Korkeatasoinen palvelu yhdistettynä loistavaan sijaintiin saa vieraat..
  Hinta alk. 151
 • Scandic Sergel Plaza
  Scandic Sergel Plaza -hotelli on lähellä kaikkea, tekipä mielesi tutustua kaupungin nähtävyyksiin tai kuluttaa aikaa shoppailen ja hyvästä ruoasta nauttien. Päärautatieasema sijaitsee vain muutaman minuutin..
  Hinta alk. 151
 • Rica Hotel Gamla Stan
  Rica Hotel Gamla Stan sijaitsee mukavasti keskellä Tukholman vanhaa kaupunkia, Gamla Stania. Viehättävä ympäristö ja tunnelmallinen hotelli takaa viihtymisesi Tukholmassa. Lähellä olevia kiinnostavia kohteita..
  Hinta alk. 152
 • Berns Hotel
  Berns Hotel on sopiva hotelli niin liikematkaajille kuin vapaa-ajan reissaajillekin. Hotelli sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä Berzeliin puistosta, Gustav Adolfin torista ja Kuninkaallisesta oopperasta. Muihin kiinnostaviin..
  Hinta alk. 157
 • Miss Clara by Nobis
  Miss Clara by Nobis sijaitsee kaupungin Tukholma Norrmalm -osassa, lähellä kohteita Stockholm City Conference Centre, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kaupungintalo ja Tukholman..
  Hinta alk. 157
 • Radisson Blu Waterfront Hotel
  Radisson Blu Waterfront Hotel on valintasi, kun haluat yöpyä keskeisellä paikalla viihtyisässä hotellissa. Nähtävyydet ovat lähellä, ostoksille pääset kädenkäänteessä ja ravintolassa..
  Hinta alk. 158
 • Radisson Blu Strand Hotel, Stockholm
  Radisson Blu Strand Hotel keskeinen sijainti Tukholman keskustassa hurmaa jokaisen kävijän välittömästi. Hotelli on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään ja tasokkaasta palvelustaan. Lähellä on useita..
  Hinta alk. 158
 • Sheraton Stockholm Hotel
  Sheraton Stockholm Hotel ylellinen 5 tähden hotelli Tukholman ydinkeskustassa. Tasokas palvelu, kylpylä hotellissa, kaupat kävelyetäisyydellä ja lukuisat ravintolat hotellin lähiympäristössä takaavat vieraiden..
  Hinta alk. 163
 • Hotel Diplomat
  Hotel Diplomatin sijainti on erinomainen Tukholman Östermalmilla. Hotelli sopii liiketoimintaan, mutta majoittaa miellyttävästi myös lomamatkaajat. Lähellä hotellia on useita kiinnostavia kohteita, kuten Kuninkaallinen..
  Hinta alk. 163
 • Hotel Skeppsholmen
  Hotel Skeppsholmen on kotoisa 4 tähden hotelli Tukholman keskustassa. Tästä hotellista ei palveluita puutu! Myös sijainti on ihanteellinen kaupungin nähtävyyksiä ajatellen. Hotellin Hotel Skeppsholmen ravintolassa..
  Hinta alk. 164
 • Hotel Rival
  Hotel Rivalin kielitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään Tukholman Södermalmille. Täältä sinun on helppo lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin, kuten Kuninkaanlinnaan..
  Hinta alk. 167
 • Stallmästaregården Hotel
  Stallmästaregården Hotellin sijainti on ihanteellinen veden äärellä Tukholman Vasastaden-kaupunginosassa. Kun olet päivän kierrellyt nähtävyyksiä, voit rentoutua hotellissa esimerkiksi surffaten hotellin..
  Hinta alk. 167
 • Story Hotel
  Story Hotellin etuovelta lähtien voit tuntea Tukholman ainutlaatuisen tunnelman. Tekipä mielesi tutustua nähtävyyksiin tai kierrellä muuten vain kaupungilla, teet sen helposti juuri tästä hotellista käsin. Hotellin..
  Hinta alk. 171
 • Best Western Hotel Terminus
  Best Western Hotel Terminus on vuonna 1909 rakennettu ja vuonna 1998 täysin peruskorjattu hotelli parhaalla paikalla Tukholman sydämessä. Vieressä ovat niin juna-asema kuin lentokenttäbussitkin. Hotelli on tunnelmaltaan intiimi..
  Hinta alk. 176
 • Langholmen Hotell
  Langholmen Hotell on historiaa huokuva hotelli Tukholmassa. Vanhaan vankilaan rakennetussa hotellissa on muun muassa vuonna 1866 avattu galleria. Vankila suljettiin vuonna 1975 ja hotelli avattiin vuonna 1989 kahden vuoden remontoinnin jälkeen..
  Hinta alk. 178
 • Grand Hôtel Stockholm
  Kaupungin Tukholma keskustassa sijaitseva Grand Hôtel Stockholm on kävelymatkan päässä kohteista Kansallismuseo, Tukholman keskiaikamuseo ja Kuninkaallinen ooppera. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo..
  Hinta alk. 187
 • First Hotel Reisen
  First Hotel Reisen on 5 tähden, täyden palvelun hotelli Tukholman kauniissa keskustassa veden äärellä. Tämä liiketoimintaankin sopiva hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteista..
  Hinta alk. 187
 • Hotel Sven Vintappare
  Hotel Sven Vintappare sijaitsee ihastuttavassa Tukholman vanhassa kaupungissa kapeiden katujen ympäröimänä. Vanhasta kaupungista löydät lukuisia nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinnan ja keskiaikamuseon. Hotellissa..
  Hinta alk. 187
 • Nobis Hotel
  Nobis Hotel on 5 tähden hotelli Tukholman Norrmalmin kaupunginosassa. Tämä ylellinen, luksustason hotelli takaa mieluisan majoituksen jokaiselle vieraalleen, lisäpalveluita unohtamatta. Hotelli sijaitsee keskellä nähtävyyksiä..
  Hinta alk. 193
 • Brommavik Hotel
  Completely new renovated 4 star hotel, located close to Stockholm/Bromma Airport and Sundbyberg commuter train station. All rooms have a modern design modern and are elegant decorated. Guests have access to free parking. Conference facilities, Close..
  Hinta alk. 196
 • Clarion Hotel Sign
  Clarion Hotel Sign tarjoaa mutkatonta, mukavaa majoitusta Tukholman Norrmalmilla, mutta on myös erinomainen hotelli liiketoimintaa ajatellen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kohteita Strindberg-museo, Tukholman kaupungintalo..
  Hinta alk. 201
 • Rica Hotel Stockholm
  Rica Hotel Stockholm on valintasi, kun etsit mukavaa majapaikkaa Tukholman keskustan lähettyviltä. Norrmalmilla sijaitseva hotelli on erinomainen kiintopiste nähtävyyskierroksille tai vaikkapa ostosreissulle. Lähistöllä..
  Hinta alk. 203
 • Melody Hotel
  Kaupungin Tukholma keskustassa sijaitseva Melody Hotel on kävelymatkan päässä kohteista Tivoli Gröna Lund, Skansen ja Vasa-museo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Fotografiska-valokuvausmuseo ja Prince Eugen Waldemarsudde -museo. Hotellin..
  Hinta alk. 206
 • Hotel Zinkensdamm
  Hotel Zinkensdamm on miellyttävä 3 tähden hotelli Tukholman Sädermalmilla. Tukholman lukuisat nähtävyydet sijaitsevat vain kivenheiton päässä tästä hotellista. Kuninkaallinen ooppeta ja Riddarholmenin..
  Hinta alk. 216
 • Scandic Grand Central
  Scandic Grand Central tuo Tukholman vierailullesi tuulahduksen meri-ilmaa. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä ja lähellä lentokenttää. Scandic Grand Central -hotelli..
  Hinta alk. 221
 • Yasuragi Hasselludden
  Yasuragi Hasselludden on rauhallisuuden keidas, jossa vieraat voivat nauttia japanilaisista kylvyistä, energiaa antavista aktiviteeteistä ja lukuisista hoidoista. Kahdessa luksustason ravintolassa voit nauttia parhaimmista japanilaisista..
  Hinta alk. 351
 • Ett Hem
  Ett Hem on elegantti, vuonna 1910 rakennettu hotelli (uudistettu vuonna 2012) Tukholman Östermalmilla. Hotellin nimi "Ett Hem" tarkoittaa kotia, mikä sopii tämän miellyttävän hotellin tunnelmaan loistavasti..
  Hinta alk. 422
 • Grand Hotel Stockholm
  Grand Hotel Stockholm sijaitsee arvokkaassa, vuonna 1874 rakennetussa kiinteistössä. Hotelli on täysin uudistettu vuoden 2011 aikana. Historia ja upea sijainti veden äärellä tuo tälle keskustan hotellille sen ansaitsemaa..
  Hinta alk. 595
 • Reimersholme Annex
  Reimersholme Annex sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Trekanten-järvi, Tukholman kaupungintalo ja Tukholman linna. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo. Hotellin palvelut..
  Ei hintatietoa
 • Luxury Apartments
  Luxury Apartments sijaitsee kaupungin Tukholma Tukholman keskusta -osassa, lähellä kohteita Stockholm City Conference Centre, Kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tukholman kaupungintalo..
  Ei hintatietoa
 • Skanstulls Hostel Stockholm
  Skanstulls Hostel Stockholm sijaitsee kaupungin Tukholma Södermalm -osassa, lähellä kohteita Ringenin ostoskeskus, Fotografiska-valokuvamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Skansen ja Kansallismuseo. Majoitusliikkeen..
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tukholma hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Tukholma

Tukholma Trivago hotellit

Hotels.com Tukholma

Tukholma Omena hotellit

Booking, Tukholma

Ebookers, Tukholma

Supersaver, Tukholma

Tukholma hotellit

InterhostelBelman HostelHotel MicroUrban Hostels Gamla StanReimersholme HotelAlexandra HotelRygerfjord hotel & hostelRex Petit

Hotellit kartalla


Trendikäs Tukholma

Vehreät puistot ja metsät, siintävän sininen vesistö ja kauniit rakennukset – niistä on Skandinavian pääkaupunki tehty. Neljälletoista saarelle rakennetun Tukholman sydän on sen vanha keskus, Gamla Stan, jonka ylpeytenä loistavat Kuninkaanlinna ja Suurkirkko. Gamla Staniakin takuuvarmemmin matkailijan mieleen jää Tukholman hengästyttävän kaunis luonto, josta voi nauttia ei vain puistoissa vaan myös pyöräily- ja kävelyreiteillä, luonnonsuojelualueilla tai vaikka uimalla luonnonvesissä.

Tukholma on loistava valinta myös lapsiperheille; Junibacken suosio Lindgrenin satuhahmoineen vetää melkein vertoja rakastetulle ulkoilmamuseo Skansenille, joka sisältää mm. Lil-Skansenin eläintarhan. Kaupunki ei viehätä kauneudellaan vain päivisin; Tukholman yöelämä on vilkkainta koko Pohjolassa. Muotoilun johtava kaupunki hurmaa ostosmahdollisuuksillaan ja käytännönläheisellä ruotsalaisella muodillaan.

Linkit

Uusi hotelliketju Pohjoismaihin, ensimmäinen avataan Tukholmaan

Uusi hotelliketju Pohjoismaihin, ensimmäinen avataan Tukholmaan

27.09.2013

Scandic Hotels lanseeraa uuden hotelliketjun Pohjoismaihin. Uusi HTL-hotelliketju satsaa keskustapaikkoihin ja huippudesigniin.

Tukholmaan Kungsgatanille avataan ensi vuoden toukokuussa ensimmäinen Scandicin sisaryhtiön HTL:n hotelli. Scandicilla on tarkoitus avata 20 HTL-hotellia Pohjoismaiden suurimpiin kaupunkeihin seuraavan viiden vuoden aikana.

HTL-hotellien idea on karsia turha, asiakkaiden.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset
 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä