Yhteensä: 16 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Holiday Inn
Omenahotellit
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Ravintola
Uima-allas
Kokoustilat
Kuntosali
Esteettömät kulkureitit
Yökerho
Teemat
Päällä
Liikemies
Romanttinen
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Dream Hostel Tampere
  Dream Hostel Tampere sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampere-talo, Kalevan kirkko ja Tampereen tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aleksanterin kirkko ja Tampereen taidemuseo. Majoitusliikkeen palvelut. Viihdepalveluihin..
  Hinta alk. 20
 • Finn Rooms
  Finn Rooms sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampereen yliopisto, Aleksanterin kirkko ja Tampereen tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tampereen taidemuseo ja Kalevan kirkko. Majoitusliikkeen palvelut. Finn Rooms..
  Hinta alk. 45
 • Norlandia Care Tampere Hotel
  Norlandia Care Tampere Hotel kutsuu vieraat viihtymään Tampereelle! Hotellin läheisyydessä on niin Tampereen jäähalli, Tampere-talo kuin Tampereen yliopistokin. Lyhyen matkan päässä olevia kiinnostavia kohteita..
  Hinta alk. 63
 • Holiday Inn Tampere
  Holiday Inn Tampere keskustan ytimessä on korkeatasoinen business-hotelli. Hotellista pääset sujuvasti esimerkiksi kongressipaikkanakin tunnettuun Tampere-taloon. Vieressä myös vapaa-ajan matkustajan suosikkikohteet. Kaikissa..
  Hinta alk. 66
 • Scandic Rosendahl
  Scandic Rosendahl -hotelliin saavut Tampereen keskustasta 10 minuutin ajomatkan jälkeen. Perillä vierasta odottaa upea järvimaisema. Rentoudu saunassa ja sisäuima-altaassa tai kuntoile kuntoilukeskuksessa. Nauti perinteisiä..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 67
 • Omenahotelli Tampere
  Omenahotelli Tampere sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee Hämeenkatu 7:ssa, johon on helppo palata shoppailun ja syönnin jälkeen. Lähiympäristöstä löydät kaikki..
  Omenahotellit Hotels.com
  Hinta alk. 75
 • Holiday Club Tampereen Kylpylähotelli
  Holiday Club Tampereen Kylpylä on liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungissa Tampere, lähellä kohteita Tampereen tuomiokirkko, Kalevan kirkko ja Näsinneula. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat..
  Hinta alk. 80
 • Scandic Tampere City
  Scandic Tampere City on tasokas keskustahotelli Tampereen ytimessä vastapäätä rautatieasemaa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, kuten lähellä sijaitsevaan tuomiokirkkoon, jalkaisin hotellista käsin. Käy..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 85
 • Cumulus City Koskikatu Tampere
  Hotelli Cumulus City Koskikatu on oiva majapaikka, kun haluat yöpyä Tampereen ytimessä. Ravintolat Huviretki ja Hemingway's tarjoavat palveluitaan niin hotellin vieraille kuin paikallisillekin. Hotellissa on uudenaikaiset ja viihtyisät..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Holiday Inn Tampere
  Hotelli Cumulus Rautatienkatu tilalla toimii nykyisin Holiday Inn Tampere. Hotelli on Tampereen uusin ja keskeisin hotelli. Hotelli sijaitsee käytännössä rautatieasemalla - sisäänpääsy kätevästi laiturilta..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 85
 • Hotel Victoria
  Hotel Victoria on valintasi, mikäli haluat majoittua hyvälle paikalle keskelle Tamperetta. Hotellista on vain 100 metrin matka rautatieasemalle. Huonehintaan kuuluu buffet-aamiainen ja maksuton Wi-Fi. Asiakkaat voivat käyttää..
  Hinta alk. 86
 • Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
  Cumulus City Hämeenpuisto on valintasi, mikäli haluat majoittua Tampereella lähelle teatteria ja stadionia. Olipa tarkoitus viettää kulttuuripitoista tai sporttista vapaa-aikaa, tarjoaa Cumulus Hämeenpuisto tähän..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Scandic Tampere Station
  Scandic Tampere Station on vuonna 2012 Tampereen rautatieaseman välittömään läheisyyteen avattu hotelli. Hotellissa on 207 huonetta, joista 12 sopii liikuntarajoitteisille. Viidessä huoneessa on oma sauna.
  Hinta alk. 112
 • Sokos Hotel Ilves
  Sokos Hotel Ilves on tunnettu hyvästä palvelustaan ja erinomaisesta sijainnista. Tasokas 4 tähden hotelli sijaitsee kauniissa rantamaisemassa Tampereen ydinkeskustassa. Hotelli on lähellä kohteita Tampereen yliopisto , Tampere-talo..
  Hinta alk. 120
 • Sokos Hotel Tammer
  Sokos Hotel Tammer on Tampereen keskustassa toimiva hotelli, joka palvelee mielellään niin vapaa-ajan kuin liike-elämänkin matkailijoita. Hotelli on liiketoimintaan sopiva ja sijaitsee kaupungin Tampere keskustassa, lähellä..
  Hinta alk. 121
 • Sokos Villa Tampere
  Tampereen Sokos Villa -hotellin sijainti on erinomainen. Hotelli sijaitsee Tampereen keskustassa ja vain kivenheiton päässä hotellista on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, mm. Tampere-talo, Tampereen yliopisto ja Lenin-museo..
  Hinta alk. 158

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tampere hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Tampere

Tampereen Trivago hotellit

Booking, Tampere

Hotels.com Tampere

Hotellimaailma - Tampere

Tampereen Omena hotellit

Ebookers, Tampere

Supersaver, Tampere

Tampereen hotellit

Dream Hostel TampereFinn RoomsNorlandia Care Tampere HotelHoliday Inn TampereScandic RosendahlOmenahotelli TampereHoliday Club Tampereen KylpylähotelliScandic Tampere City

Hotellit kartalla


Tampereen hotellit netistä • Hotellitarjoukset

Tampere on tunnelmallinen jouluna

Tampere on vilkas pikkukaupunki, josta löytyy hotelli joka makuun!

Tampere on Suomen suurimpia kaupunkeja ja eräs maamme tärkeimpiä teollisuuskeskittymiä. Tampereella sijaitsevat myös eräät Suomen suosituimmista matkailunähtävyyksistä, kuten Särkänniemen huvipuisto. Yliopistokaupunkina Tampere houkuttelee myös paljon konferenssivieraita, ja vilkkaiden halpalentoyhteyksien ansiosta yhä useampi Suomeen saapuva ja Suomesta lähtevä matkailija kulkee Tampere-Pirkkalan lentoaseman kautta. Näin Tampereen hotellit vastaanottavat paljon erilaisia matkailijoita ympäri vuoden.

Tampereen keskusta-alue on verraten pieni, joten kävelemällä pääsee siellä melkein jokaiseen matkailijaa kiinnostavaan paikkaan. Pienten lasten kanssa liikkuessa on tosin auto kätevin tapa matkustaa ympäri kaupunkia. Samoin jos haluaa vierailla Tampereen ympäristön nähtävyyksissä kuten Ideapark-ostoskeskuksessa, on autolla liikkuminen lähes välttämätöntä. Tällöin ei hotellin sijainti ole niin kriittinen. Näin voivat majoituspaikkana tulla kysymykseen mitä erilaisemmat Tampereen hotellit. Suosituimmista vierailukohteista esimerkiksi Särkänniemi on tottunut ottamaan vastaan autolla liikkuvia vierailijoita, ja niinpä siellä on hyvin parkkitilaa myös vilkkaimpana kesäsesonkina. Sama pätee liikematkustajaan, koska useimmat Tampereen seudun suurista teollisuuslaitoksista sijaitsevat muutenkin keskustan ulkopuolella.

Shoppailukaupunki Tampere on ihanteellinen, sillä kaikki kivat liikkeet on kävelyetäisyydellä. Katso shoppailuopas Tampereelle. Varsinkin joulun aikaan Tampere valtavine valoineen on ihanan tunnelmallinen paikka.

Yö Tampereella hotellissa maksaa n. 70-80 euroa

Tampereella on yli 30 hotellia ja retkeilymajaa. Kuten monessa muussakin kaupungissa Suomessa, puuttuvat myös Tampereelta mm. Keski-Euroopassa tavalliset halvat hotellit, joissa huoneet maksavat 40 – 50 euroa yö. Hotellihuoneesta Tampereella joutuu maksamaan yleensä vähintään 70-80 euroa yö. Monesti huoneesta voi joutua maksamaan enemmän kuin vastaavasta huoneesta vaikkapa Helsingissä. Tätä halvempaa majoitusta tarvitsevan täytyy yleensä turvautua retkeilymajoihin tai lähialueen vaihtoehtoihin. Esimerkiksi Tampereen ympäristön pikkupaikkakunnilla on tarjolla vaikkapa maatilamajoitusta, jotka sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Tampereen alueella on muistettava, että julkinen liikenne ei ole yhtä kattavaa kuin vaikkapa Helsingin seudulla, eikä yhtään sen halvempaa. Niinpä autottomalle matkailijalle tarjoavat mukavimmat olot edelleen ne Tampereen hotellit, jotka sijaitsevat keskustassa.

Tampereen keskusta-alueella halvinta majoitusta tarjoavat säännöllisimmin itsepalvelukonseptilla toimivat Omenahotellit, joita kaupungissa on kaksi. Omenahotellit tarjoavat pelkistettyjä huoneita, joissa on matkailijalle kaikki välttämättömin. Niihin mahtuu jopa neljä henkeä, joten perheen tai kaveriporukan kanssa matkustettaessa ovat ne erittäin varteenotettava vaihtoehto. Muut Tampereen hotellit kuuluvat lähinnä tuttuihin ketjuihin kuten Sokos, Scandic ja Cumulus. Näiden taso ja palvelutarjonta on sama kuin muuallakin samojen ketjujen hotelleissa Suomessa. Ne ovat mukavia sekä loma- että liikematkailijoille, nettiyhteyksineen, saunoineen ja runsaine huoneen hintaan sisältyvine buffet-aamiaisineen.

Varsinaisia loistohotelleja ei Tampereella ole (ja koko Suomessakin on niitä vain yksi: Kämp Helsingissä). Sen sijaan esimerkiksi kylpylähotelleja löytyy sekä Tampereelta että lähiympäristöstä. Tampereen lähiympäristöstä löytyy myös hotelleja, jotka sijaitsevat kätevästi golfkentän vieressä. Myöskään varsinaisia historiallisia elämyksiä eivät Tampereen hotellit tarjoa, ja näitä hakevan matkailijan on turvauduttava Tampereen ympäristökuntiin, joista löytyy useita vanhoihin taloihin tehtyjä hotelleja ja muuta majoitusta.

Varaa huoneesi Tampereelta ajoissa

Tampereen hotellit ovat varsin täysiä vilkkaimpana loma- ja konferenssiaikana, eli toukokuusta syyskuuhun. Tampereella pidetään myös eri alojen merkittäviä ammattimessuja, jotka houkuttelevat kymmeniä tuhansia kävijöitä kaupunkiin ympäri Suomea ja jopa ulkomaita myöten. Myös tällöin hotellit täyttyvät nopeasti ja huoneiden hinnat nousevat kattoon. Tämän vuoksi hotellivaraus on Tampereelle syytä tehdä ajoissa. Muuten voivat Tampereen hotellit tarjota matkailijalle ”ei oota.” Pahimmassa tapauksessa voi ainoa vaihtoehto olla yöpyminen esimerkiksi Hämeenlinnassa tai jopa Helsingissä, jonne on Tampereelta parhaimmillaan vain puolentoista tunnin junamatka.

Kuten muuallakin maailmassa, saa Tampereen hotelleihin parhaat hinnat eri varaussivustojen tai matkatoimistojen kautta, ellei kyseessä ole hotellin tai hotelliketjun oma erikoistarjous.

Tampereen hotellit lyhyesti

• Tampereella on yli 30 hotellia ja retkeilymajaa

• Tampereen hotellihinnat voivat olla Helsinkiäkin korkeampia

• Tampereen hotellit ovat vilkkaimmillaan toukokuusta syyskuuhun sekä suurten messujen aikaan

• Halvimmat huonehinnat saa Tampereenkin hotelleihin netin tai matkatoimiston kautta

Suomen kolmanneksi suurin kaupunki Tampere tunnetaan yleisesti Särkänniemestä ja Pohjoismaiden toiseksi korkeimmasta näköalatornista Näsinneulasta, mutta se tarjoaa myös paljon muutakin. Tampereen historia alkaa 1700 -luvun lopulta, jolloin Kustaa III perusti Tampereen. Jo 1800 -luvulla Tampere kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista kaupungeista teollistumisen myötä. Tampereella sijaitsee paljon kulttuurihistoriallisesti ja arkkitehtuurisesti tärkeitä rakennuksia ennen kaikkea Tammerkosken läheisyydessä, missä sijaitsee muun muassa aikanaan Suomen suurin tehdas, tekstiiliteollisuusyhtiö Finlaysonin konepaja ja valimo.

Tampereella on noin viitisen kymmentä eri museota, joiden joukossa mielenkiintoisia erikoismuseoita kuten Jääkiekkomuseo, Kenkämuseo, Vakoilumuseo, Muumilaakso tai maailman ainoa Lenin-museo. Tampere tarjoaa kulttuurin lisäksi loistavia ruokailu ja yöelämä paikkoja. Kaupungissa voi nauttia myös runsaasta urheilu- ja muita aktiviteeteistä ympärivuotisesti. Jo pelkästään golfratoja Tampereelta ja sen lähialueilta löytyy kymmenkunta ja uimaratojakin miltei 40. Tampereen lähimaastoissa on mielenkiintoisia kävelyreittejä ja matkalla voi piipahtaa vaikka yhdellä Tampereen viinitiloista.

Linkit

Tampereelle ennennäkemätön hotelli: osa huoneista peliaitioita

Tampereelle ennennäkemätön hotelli: osa huoneista peliaitioita

03.10.2017

Tampereella kilisteltiin tänään historiallisen päätöksen puolesta: jo kymmenen vuotta suunniteltu hanke suurareenakonseptista aloitetaan jo nyt lokakuussa. Areenan päälle rakennetaan Suomessa ennennäkemätön hotelli, jota alkaa loutsata Lapland Hotels.

Jo vuonna 2021 kiekkofaneilla on mahdollisuus kokea ihan uudenlainen kiekkoelämys: Tampereen uudella areenalla.. » Lue lisää

Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan

Sokoshotelli Torni avattiin Tampereen keskustaan

17.10.2014

Tampereen maamerkiksi suunniteltu tornihotelli on viimein vihitty käyttöön tämän viikon keskiviikkona. 88 metriä korkea musta vapaasti aukoitettu rakennus viestii yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta ja haluaa tarjota myös sellaista palvelua asiakkailleen.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere avattin.. » Lue lisää

» Kaikki hotellialan uutiset

Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä