Yhteensä: 63 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Radisson
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Kuntosali
Uima-allas
Teemat
Päällä
Liikemies
Kylpylä
Romanttinen
Kylpylähotelli
Boutique-tyyppinen
Historiallinen
Luksus
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät kulkureitit
Kuurojen tukilaitteet
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
Kyltit pistekirjoituksella tai kohotekstinä
 • Economy Hotel
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva Economy Hotel on lähellä lentokenttää ja lähellä kohteita Tallinnan tuomiokirkko, Tallinnan kaupungintalo ja Viron kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia..
  Hinta alk. 27
 • Mahtra Hostel
  Mahtra Hostel sijaitsee kaupungin Tallinna Lasnamäki -osassa, lähellä kohteita Tallinnan tv-torni, Viron taidemuseo ja Tallinnan laulujuhlien lava. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Viron messukeskus ja Kadrioru-puisto. Majoitusliikkeen..
  Hinta alk. 28
 • Lillekula Hotel
  Tallinnan keskustassa sijaitseva Lillekula Hotel on lähellä lentokenttää, A. Le Coq Arenaa, Tallinnan kaupungintaloa ja Viron messukeskusta. Hotellin palveluihin kuuluu mm. ilmainen aamiainen ja hotellissa on aulabaari ja ravintola..
  Hinta alk. 30
 • Hotel Dorell
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva Hotel Dorell on lähellä lentokenttää ja lähellä kohteita Tallinnan yliopisto, Tallinnan kaupungintalo ja Viron kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri..
  Hinta alk. 31
 • Tallink Express Hotel
  Tallink Express Hotel sijaitsee kaupungin lauttaterminaalien tuntumassa. Tämä kahden tähden hotelli sijaitsee lukuisten vierailukohteiden läheisyydessä ja tarjoaa asiakkailleen mm. maksuttoman pysäköinnin ja ravintolapalvelut..
  Hinta alk. 31
 • Tahetorni Hotel
  Tahetorni Hotel sijaitsee yhdeksän kilometrin etäisyydellä Tallinnan keskustasta, rauhallisella luonnon ympäröimällä alueella.  Hotellissa on tilavat, modernisti katetut huoneet ja hotellissa on viihtyisä..
  Hinta alk. 35
 • Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel
  Lähellä lentokenttää, Old Town Munkenhof Guesthouse - Hostel sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa ja on lähellä kohteita Kaupunginmuseo, Tallinnan kaupungintalo ja Viron kansallismuseo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan..
  Hinta alk. 35
 • Tahetorni Hotel
  Tahetorni Hotel sijaitsee kaupungissa Tallinna, lähellä kohteita Saku Suurhall ja Tallinnan eläintarha. Muihin alueen kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Hotellin palvelut. Tahetorni Hotel on hotelli..
  Hinta alk. 36
 • Center Hotel
  Center Hotel sijaitsee Tallinnassa lähellä Rotermannin ostoskeskusta. Center Hotel on lyhyesti edullinen hotelli hyvällä sijainnilla. 
  Hinta alk. 36
 • Hotel Dzingel
  Tallinnan keskustassa,  A. Le Coq Arenan läheisyydessä sijaitseva Hotel Dzingel tarjoaa majoittujilleen ilmaisen mannermaisen aamiaisen sekä langattoman internet-yhteyden. Hotellissa on ravintola ja kahvila, jotka tarjoavat monipuoliset..
  Hinta alk. 39
 • Ecoland SPA Hotel
  Rannan läheisyydessä sijaitseva Ecoland Spa Hotel on kolmen tähden yöpymispaikka. Hotellissa on kylpylä, jossa täydet palvelut, uima-allas, höyryhuone, sauna, poreallas ja kuntokeskus. Huonehintaan kuuluu langaton..
  Hinta alk. 41
 • Oru Hotel
  Oru Hotel lähellä kaikkia Tallinnan palveluita ja hotellin palveluihin kuuluvat mm. ilmainen manneraamiainen, aulabaari, vuorokauden ympäri toimiva huonepalvelu ja kokoushuoneet pienille ryhmille. Ilmainen langaton verkko on käytettävissä..
  Hinta alk. 45
 • Go Hotel Shnelli
  Go Hotel Shnelli on lähellä kohteita Toompark, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko. Hotellissa on täyden palvelun terveyskylpylä monipuolisine hoitoineen. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoushuone..
  Hinta alk. 47
 • Kreutzwald Hotel Tallinn
  Liikematkaajalle soveltuva Kreutzwald Hotel Tallinn tarjoaa asiakkailleen ilmaisen buffet-aamiaisen ja hotellin kylpylä tarjoaa monipuolisia palveluita rentoutumiseen. Tässä kolmen ja puolen tähden hotellissa on kokoustilat ja sihteeripalvelut..
  Hinta alk. 49
 • Olevi Residents
  Olevi Residents sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupunginosassa, lähellä nähtävyyksiä kuten Tallinnan tuomiokirkkoa ja Mustapäiden veljeskunnan taloa. Hotelli tarjoaa maksuttoman buffer-aamiaisen ja hotellissa on saatavilla..
  Hinta alk. 49
 • City Hotel Tallinn, Unique Hotels
  City Hotel Tallinn by Unique Hotels sijaitsee Tallinnassa Aleksanteri Nevskin katedraalin ja Tallinnan tuomiokirkon läheisyydessä. Hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen asiakkailleen ja hotelli on täysin savuton. Hotelli voi järjestää..
  Hinta alk. 49
 • Hotel Metropol
  Tallinnan Old Town -osassa sijaitseva Hotel Metropol on lähellä lukuisia turistikohteita, kuten Kaupunginmuseota ja Kaupungintalon aukiota. Hotellin ravintola ja baari tarjoavat puitteet ruokailuun aamusta iltaan ja hotellissa on sauna.    
  Hinta alk. 49
 • City Hotel Portus
  City Hotel Portus sijaitsee lähellä monia tärkeitä kohteita, kuten Tallinnan yliopistoa, Tallinnan kaupungintaloa ja Viron messukeskusta. Yöpymiseen sisältyy ilmainen aamiainen ja hotellissa on baari, ravintola ja huonepalvelu..
  Hinta alk. 51
 • Scandic Palace Tallinna
  Tutustu Tallinnan monipuoliseen kulttuuriin ja sykähdyttäviin shoppailumahdollisuuksiin ja yövy tässä keskustassa sijaitsevassa Scandic Palace Tallinna -hotellissa. Hotellin rakennus on näyttävä 1930-luvun rakennus..
  Hinta alk. 54
 • Hotel Ulemiste
  Neljän tähden veroinen Hotel Uolemiste sopii monenlaiselle matkaajalle, mutta hotellin mukaan erityisesti liikematkaajille. Hotellissa on monipuoliset mahdollisuudet ryhmille. Hotellissa on liiketoimintakeskus kokoushuoneineen ja langattomine..
  Hinta alk. 54
 • St. Olav Hotel
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva St. Olav Hotel on kävelymatkan päässä kohteista Viron historian museo / Suuren killan talo, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanterin Nevskin katedraali. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Kaupungintalon..
  Hinta alk. 54
 • Park Inn By Rd Central Tallinn
  Vuonna 1930 rakennettu hotelli on kunnostettu vastikään vuonna 2007. Hotellista on lyhyt kävekymatka kaupungin lukuisiin vierailukohteisiin ja Tallinnan satamaan. Maksuton langaton internet-yhteys ja hotellin viihtyisä kahvila ovat..
  Hinta alk. 55
 • Rocca al Mare
  Rocca al Mare on nimensä mukaisesti lähellä rantaa ja sopii erityisesti perheen kanssa matkustaville vieraille. Lähellä Tallinnan eläintarhaa ja muita suosittuja nähtävyyksiä, hotelli on ideaali aktiiviselle..
  Hinta alk. 55
 • Hotel Braavo
  Hotel Braavo sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupunginosassa Tallinna Old Townissa. Hotellissa on uima-allas, sauna, kuntokeskus -ja sali. Mannermainen aamiainen sisältyy hintaan. Hotellissa on savuttomia huoneita.      
  Hinta alk. 55
 • Meriton Old Town Hotel
  Meriton Old Town Hotel sijaitsee nimensä mukaisesti Tallinnan vanhassa kaupunginosassa Tallinnan tuomiokirkon ja Aleksanteri Nevskin katedraalin läheisyydessä. Ilmainen buffet-aamiainen kuuluu huonehintaan ja hotellin kielitaitoinen..
  Hinta alk. 56
 • Gotthard Residence
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva Gotthard Residence on lähellä kohteita Suuri rantaportti ja Pyhän Olavin kirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanterin Nevskin katedraali. Hotellin palvelut..
  Hinta alk. 58
 • Susi Hotel
  Susi Hotel sijaitsee kätevästi lentokentän ja lukuisien nähtävyyksien läheisyydessä. Yöpymiseen sisältyy ilmainen buffet-aamiainen ja ravintolasta saa toiveiden mukaan lounasta ja illallista. Hotellissa..
  Hinta alk. 58
 • Pilve Apartment Hotel
  Pilve Apartment Hotel sijaitsee kaupungin Tallinna keskustassa, lähellä kohteita Viron kansallismuseo, Aleksanterin Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Kaupungintalon..
  Hinta alk. 59
 • Hotel Old Town Maestro
  Hotel Old Town Maestro on rikkaan historian omaava city-hotelli lähellä kaikkia Tallinnan palveluita. Nauti kaupungin teattereista, museoista ja lukuisista ravintoloista tämän hotellin naapurustossa.   
  Hinta alk. 60
 • Meriton Old Town Garden Hotel
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva Meriton Old Town Garden Hotel on lähellä kohteita Mustapäiden veljeskunnan talo, Kanutin killan talo ja Viron historian museo / Suuren killan talo. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan tuomiokirkko..
  Hinta alk. 60
 • Domina Inn Ilmarine
  Tämä kaupungissa Tallinna sijaitseva rannalla oleva hotelli on lähellä kohteita Pyhän Olavin kirkko , Kaupunginmuseo ja Tallinnan tuomiokirkko . Lähistöllä ovat myös Kaupungintalon aukio ja Pyhän Nikolauksen kirkko . Hotellin palvelut. Hotellissa..
  Hinta alk. 60
 • Tallink Spa and Conference Hotel
  Tallink Spa and Conference Hotel on lähellä Tallinnan Suurta Rantaporttia ja Kaupungintalon aukiota kaupungin Lauttaterminaali -kaupunginosassa. Hotellin ravintolassa on tarjolla monipuoliset ateriointimahdollisuudet ilmaisine aamiaisineen..
  Hinta alk. 61
 • Tallink City Hotel
  Tallinnassa keskeisellä sijainnilla komeileva neljän tähden Tallink City Hotel on hyvä valinta kaupunkimatkaajalle. Hotellin asiakkaille on tarjolla ilmainen aamiainen sekä yleisillä hotellin alueilla toimiva langaton..
  Hinta alk. 62
 • Meriton Grand Conference & Spa Hotel
  Meriton Grand Conference & Spa Hotel sijaitsee lähellä monia vierailunarvoisia kohteita, kuten Pikk Hermann, Tallinnan kaupungintalo ja Aleksateri Nevskin katedraali. Hotellissa on välipalabaari/-deli ja Grand Hotel Spa Hotel -ravintolasta..
  Hinta alk. 63
 • Taanilinna Hotel
  Kolmen tähden Taanilinna Hotel sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa. Hotellin palveluihin kuuluvat kokoushuoneet ryhmille ja ilmainen nopea langaton ja langallinen Internet-yhteys on käytettävissä yleisillä alueilla..
  Hinta alk. 64
 • Tatari 53
  Tatari 53 on pieni ja kodikas hotelli kävelyetäisyydellä Tallinnan Vanhaan Kaupunkiin. Hotellissa on 36 kauniisti sisustettua edullisesti hinnoiteltua huonetta.  Hotellin ystävällinen henkilökunta takaa vierailijoilleen..
  Hinta alk. 65
 • Old Town Maestros
  Rannalla oleva Old Town Maestros sijaitsee kaupungin Tallinna keskustassa ja lähellä lentokenttää sekä kävelymatkan päässä kohteista Tallinnan kaupungintalo, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita..
  Hinta alk. 66
 • The Von Stackelberg Hotel Tallinn
  Hirveparkin ja Tallinnan tuomiokirkon läheisyydessä komeileva vuonna 2011 täysin remontoitu The Von Stackelberg Hotel Tallinn on neljän tähden hotelli. Hotellin kaikki 47 huonetta ovat ilmastoidut ja niissä on mm. taulutelevisiot..
  Hinta alk. 69
 • Hotel L'Ermitage
  Yövy tunnelmallisessa Hotel L'Ermitagessa Tallinan visiitilläsi. Hotellin huoneissa on LCD-televisiot, tallelokerot ja avattavissa olevat ikkunat. Nopea internetyhteys on asiakkaiden käytettävissä. Huonepalvelu on käytettävissä..
  Hinta alk. 74
 • Baltic Hotel Vana Wiru
  Neljän tähden Baltic Hotel Vana Wiru on korkeatasoinen liiketoimintaan sopiva hotelli ja sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa. Huonepalvelu on käytettävissä rajoitetusti, mutta hotellin baari ja ravintola takaavat..
  Hinta alk. 76
 • Oldhouse Apartments
  Rannalla oleva Oldhouse Apartments sijaitsee kaupungin Tallinna keskustassa ja lähellä lentokenttää sekä lähellä kohteita Pyhän Nikolauksen kirkko, Tallinnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan..
  Hinta alk. 77
 • My City Hotel
  Tallinnan keskustan ja lukuisten nähtävyyksien tuntumaan sijoittuva My City Hotel on neljän tähden yöpymispaikka. Huoneissa on langaton internetyhteys, puhelin ja tallelokero. Hotellissa on myös hyvät tarjonta kokoustilojen..
  Hinta alk. 78
 • Y-Residence
  Lähellä lentokenttää, Y-Residence sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa ja on lähellä kohteita Viron kansallismuseo, Tallinnan kaupungintalo ja Viron messukeskus. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aleksanteri Nevskin katedraali..
  Hinta alk. 83
 • Hotel St. Barbara
  Lähellä Tallinnan lentokenttää, Hotel St. Barbara sijaitsee kaupungin vanhassa kaupunginosassa Tallinna Old Townissa. Muita lähellä olevia kohteita ovat mm. Viron messukeskus ja Miehitysmuseo. Hotelli tarjoaa ilmaisen..
  Hinta alk. 84
 • Hotel Barons
  Tallinnan sydämessä oleva neöjän tähden Hotel Barons tarjoaa majoittujilleen ilmaisen englantilaisen aamiaisen. Hotellin vapaa-ajanpalveluihin kuuluvat sauna ja höyryhuone. Hotellissa on 65 neliömetriä kokoustilaa..
  Hinta alk. 84
 • Clarion Hotel Euroopa
  Tallinnan Lauttaterminaali -osassa sijaitseva Clarion Hotel Europa on kätevä meren kautta matkaaville. Neljän tähden omaavassa hotellissa on monipuoliset kokoustilat pienille ryhmille, kuntosali, monien palveluiden terveyskylpylä..
  Hinta alk. 88
 • Radisson Blu Olumpia
  Business-palveluillaan vakuuttava Radisson Blu Olumpia Tallinn tarjoaa ilmaisen asiakaspysäköinnin ja on sijoitettu aivan Tallinnan liiketoimintakeskuksen sydämeen. Hotellin huoneista on sykähdyttävät näköalat..
  Hinta alk. 92
 • Nordic Hotel Forum
  Hyvätasoinen Nordic Hotel Forum tarjoaa asiakkailleen ilmaisen noutopöytäaamiaisen ja on erityisesti suunniteltu liikematkaajille. Hotellissa on uima-allas, kuntokeskus, poreallas ja sauna, jotka helpottavat rentoutumaan pitkän..
  Hinta alk. 94
 • Sokos Hotel Viru
    Tallinnan keskustassa sijaitseva Sokos Hotel Viru tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut konferenssi-tiloineen ja rentouttavine saunoineen. Isossa hotellissa on 516 kylpyhuoneellista huonetta, 3 sviittiä, ravintola, baari ja yökerho.  
  Hinta alk. 96
 • Merchants House Hotel
  Merchants House Hotel on neljän tähden Tallinna Old Townissa sijaitseva hotelli. Hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen ja hotellin ravintolassa voi nauttia lounasta ja päivällistä omien mieltymyksien mukaisesti. Nopea internetyhteys..
  Hinta alk. 104
 • Swissotel Tallinn
  Estonia-teatterin läheisyydessä olevan Swisshotel Tallinn on liikematkaajan viiden tähden pysähdyspaikka. Hotellissa on uima-allas, kuntokeskus, poreallas ja sauna. Huonepalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden ja ryhmille..
  Hinta alk. 112
 • Erel-Raekoja
  Rannalla oleva Erel-Raekoja sijaitsee kaupungin Tallinna keskustassa ja lähellä lentokenttää sekä kävelymatkan päässä kohteista Kaupungintalon aukio, Tallinnan kaupungintalo ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös..
  Hinta alk. 117
 • Radisson Blu Hotel
  Radisson Blu Hotel on ideaali majoituspaikka kokousmatkaajalle. Neljän tähden hotellissa on  305 neliömetriä kokoustilaa, joihin kuuluvat mm. bankettitilat, kokoushuoneet, juhlasali ja näyttelytila. Hotelli järjestää..
  Hinta alk. 118
 • Savoy Boutique Hotel
  Täysin savuton Tallinnan Old Townissa sijaitseva Savoy Boutique Hotel on lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä. Hotelli tarjoaa ilmaiset paikallispuhelut ja concierge-palvelut asiakkailleen. Hyppää hotellin tarjoamiin..
  Hinta alk. 124
 • Hotel St. Petersbourg
  Liikematkaajan Hotel St. Petersbourg sijaitsee Tallinna Old Town -osassa. Kiinnostavien kohteiden tuntumassa oleva hotelli tarjoaa ilmaisen noutopöytäaamiaisen lämpimine ruokalajeineen ja häkellyttävän kaupunkinäköalan..
  Hinta alk. 134
 • Pikk 49 Residence
  Rannalla oleva Pikk 49 Residence sijaitsee kaupungin Tallinna keskustassa ja lähellä lentokenttää sekä kävelymatkan päässä kohteista Mustapäiden veljeskunnan talo, Tallinnan kaupungintalo ja Pyhän Olavin kirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita..
  Hinta alk. 147
 • Baltic Hotel Imperial
  Baltic Hotel Imperial on neljän tähden hotelli Tallinnan Old Townissa, jossa on liiketoimintakeskus, jonka palveluihin kuuluvat mm. kokoushuoneet pienille ryhmille ja langaton internet yhteys. Hotelli järjestää pyynnöstä..
  Hinta alk. 166
 • Humala Külalistemaja
  Humala Külalistemaja sijaitsee kaupungissa Tallinna, lähellä kohteita Tallinnan eläintarha, Aleksanterin Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Kaupungintalon aukio..
  Ei hintatietoa
 • Tallinn City Apartments
  Tallinn City Apartments sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa, lähellä kohteita Tallinnan kaupungintalo, Aleksanterin Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Kaupungintalon aukio ja Pyhän..
  Ei hintatietoa
 • Sakala
  Sakala sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa, lähellä kohteita Viron kansallisooppera, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Kaupungintalon aukio..
  Ei hintatietoa
 • Kuninga Apartments
  Lähellä lentokenttää, Kuninga Apartments sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa ja on lähellä kohteita Tallinnan kaupungintalo, Viron kansallismuseo ja Viron messukeskus. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Aleksanteri Nevskin katedraali..
  Ei hintatietoa
 • Red Group Raekoja Square 8-39
  Red Group Raekoja Square 8-39 sijaitsee kaupungin Tallinna Old Town -osassa, lähellä kohteita Kaupungintalon aukio, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän..
  Ei hintatietoa
 • Knight House
  Kaupungin Tallinna keskustassa sijaitseva Knight House on lähellä kohteita Kiek in de Kok, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Nikolauksen kirkko. Lähistöllä olevia kiinnostavia kohteita ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Kaupungintalon aukio. Majoitusliikkeen..
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Tallinna hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Tallinna

Tallinna Trivago hotellit

Hotels.com Tallinna

Booking, Tallinna

Ebookers, Tallinna

Supersaver, Tallinna

Tallinna hotellit

Economy HotelMahtra HostelLillekula HotelHotel DorellTallink Express HotelTahetorni HotelOld Town Munkenhof Guesthouse - HostelTahetorni Hotel

Hotellit kartalla


Tallinna - huipputeknologiaa ja historiaa

Historiallisten kauppiastalojen, kahviloiden ja terassien ympäröimä Raatihuoneentori on Vanhan Kaupungin ehdoton keskipiste. Vanha Kaupunki, Tallinnan hämmästyttävän hyvin säilynyt keskiaikainen keskus, on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997. Itse kaupunki taas on vuoden 2011 kulttuuripääkaupunki.

Kaupungin moninainen kirjo, sen sykkivä sydän Vanha Kaupunki vanhoine torneineen ja taloineen sekä sitä ympäröivä moderni kaupunki ihastuttaa varsinkin Kohtuotsan näköalatasanteelta Toompean mäeltä katsottuna. Huipputeknologian johtavassa kaupungissa voi siemailla kupin kahvia vaikkapa Bogapottin ateljeekahvilassa tai nauttia historiasta kävellen pitkin Vanhaa Kaupunkia – ja kuunnella samalla opastusta iPodin kuulokkeista!

Linkit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä