Yhteensä: 5 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Ei luokiteltu
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Omenahotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Ravintola
Yökerho
Kokoustilat
Teemat
Päällä
Liikemies
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteetön kylpyhuone
 • Hotel Sorsanpesä
  Hotel Sorsanpesä on liiketoimintaan sopiva Seinäjoki hotelli joen rannalla ja lähellä kohteita Seinäjoki Areena, Lakeuden Risti ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Yksi lähistöllä oleva kiinnostava kohde on Epstorin kauppakeskus. Hotellin palvelut. Hotellin..
  Hinta alk. 59
 • Omenahotelli Seinäjoki
  Omenahotelli Seinäjoki sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä rautatieasemasta. Seinäjoen kaupat, ravintolat, yökerhot ja muut palvelut sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellissa..
  Omenahotellit Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 60
 • Cumulus City Seinäjoki
  Cumulus City Seinäjoki Pohjanmaan lakeuksilla on tunnettu villkkaasta viihde-elämästään. Tangokaupunki Seinäjoen keskustassa sijaitseva hotelli tanssittaa hotellivieraita ja lähiseudun asukkaita ympäri vuoden. Etäisyys..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 71
 • Sokos Hotel Vaakuna
  Sokos Hotel Vaakuna on niin lomailijan kuin työmatkailijankin hotelli. Kokoushuoneiden lisäksi hotellissa on 144 huonetta, joista 2 sviittiä, aulabaari, ravintola sekä kahvila.
  Hinta alk. 100
 • Sokos Hotel Lakeus
  Sokos Hotel Lakeus on kotoisa hotelli Seinäjoen keskustassa Alvar Aalto keskuksen vieressä. Hotellissa on 111 huonetta, espanjalaistyylinen pihviravintola, baari, pubi sekä lounge-alue puhumattakaan kokoushuoneista ja saunoista.
  Hinta alk. 129

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Seinäjoki hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Seinäjoki

Booking, Seinäjoki

Hotels.com Seinäjoki hotellit

Hotellimaailma - Seinäjoki

Seinäjoki Omena hotellit

Ebookers, Seinäjoki

Supersaver, Seinäjoki

Seinäjoki hotellit

Hotel SorsanpesäOmenahotelli SeinäjokiCumulus City SeinäjokiSokos Hotel VaakunaSokos Hotel Lakeus

Hotellit kartalla

Seinäjoki hotellit

Seinäjoen hotellit

Seinäjoki on rautateiden risteyksessä sijaitseva Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus. Seinäjoella vuosittain järjestettäviä suosittuja tapahtumia ovat mm. Provinssirock, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot. Toki Seinäjoelle voi tulla ihan muuten vain, nauttimaan paikallisten hotellien hyvästä tasosta ja palvelusta.

Seinäjoella on kokoonsa nähden monta erilaista hotellia, ehkäpä juuri siksi, että siellä järjestetään joka vuosi monenlaisia tapahtumia, jolloin nykyinenkään määrä hotellihuoneita ei tahdo riittää.

Perushotellit Seinäjoella

Ihan kaupungin keskustasta löytyy hyviä laadukkaita hotelleja sekä edullisempia perustason hotelleja. Ihan perushyvä hotelli on tietysti Cumulus Seinäjoki, joka sijaitsee ihan kaupungin sykkeessä. Cumulus hotellista yhden yön voi saada noin 70 eurolla, mutta palvelu siellä on kuitenkin hyvä. Omenahotellista huoneen saa toki vielä edullisemmin, mutta ilman aamupalaa. Molemmat hotellit ovat kävelyetäisyydellä rautatieasemasta sekä kaupungin ravintoloista, baareista ja kauppakeskuksista.

Ihan hyvä mutta edullinen hotelli on Hotel Sorsanpesä noin 4 kilometrin päässä keskustasta, lähellä suosittua Epstrorin kauppakeskusta. Sorsanpesä on erinomainen hotelli kokoustaa ja yöpyä liikematkalla, sillä se on hieman rauhallisempi kuin keskustan hotellit.

Paremmat hotellit Seinäjoen keskustassa

Seinäjoen keskustassa on kaksi neljän tähden hotellia, joiden taso ja palvelut yltävät minkätahansa laadukkaan hotellin tasolle. Sokos Hotel Vaakuna on suuri, lähes 150 hotellihuoneen hotelli ihan keskustassa, ja sen siistit huoneet tyydyttävät vaativammankin hotellivieraan. Hotellissa on baari ja ravintola.

Sokos Hotel Lakeus on myös kodikas hotelli ihan keskustassa. Sielläkin on yli 100 huonetta, joista varmasti löytyy palvelutasoltaan vaatimuksia vastaava huone. Hotellissa on hyvä pihviravintola, baari ja pubi sekä hyvät kokous- ja saunatilat.

Seinäjoki on muutakin kuin tangoa ja rokkia

Seinäjoella on kokoonsa nähden todella runsas valikoima kauppoja shoppailijalle, esimerkiksi H&M, Seppälä, Vero Moda, Lindex, KappAhl, Aleksi 13, Mick´s, River & Co ja monia muita. Kauppakeskuksia Seinäjoella on useita, mm. Torikeskus, Epstori ja Megakeskus.

Seinäjoki on myös tunnettu urheilukaupunki, joten siellä on vilkas urheilutarjonta. Esimerkiksi jalkapallo, pesäpallo ja lentopallo ovat suosittuja lajeja.

Musiikin ystäville Seinäjoki tarjoaa laajan kattauksen erilaisia musiikkiesityksiä ja konsertteja. Baareista tunnetuimpia on rock-henkinen Rytmikorjaamo, jossa voi nähdä tunnettuja artisteja lähes joka viikonloppu. Rytmikorjaamossa järjestetään musiikkitapahtumien lisäksi myös kokouksia, teatteriesityksiä ja messuja.

Nähtävyydet

Seinäjoella sijaitsee useita Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia, mm. Lakeuden risti ja suojeluskuntatalo. Suojeluskuntatalossa sijaitsee nykyisin suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo. Seinäjoelta voit myös kätevästi käydä Härmässä sijaitsevassa Power parkissa, josta löydät monipuolisen huvipuiston, hevoskeskuksen ja karting-radan.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä