Yhteensä: 3 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Kokoustilat
Uima-allas
Ravintola
Yökerho
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
 • Cumulus City Salo Hotelli
  Cumulus City Salo on laadukas, tunnelmallinen hotelli, joka ystävällisesti vastaanottaa jokaisen matkaajan nauttimaan hotellin palveluista. Jokirannassa sijaitsevassa hotellissa nautit raikkaista unista savuttomassa huoneessa. Hotellissa..
  Booking Hotels.com
  Hinta alk. 87
 • Hotel Fjalar Salo
  Hotel Fjalar Salo on idyllinen pieni hotelli luonnonläheisyydessä vain kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Hotellin 20 huonetta ja neuvottelu- ja kokoustilat, sekä saunaosasto uima-altaalla takaavat viihtyvät..
  Hinta alk. 132
 • Sokos Hotel Rikala
  Sokos Hotel Rikala sijaitsee keskeisellä paikalla Salonjoen välittömässä läheisyydessä. Hotelli on tunnettu Salon viihde-elämän mekka. Hotelli tarjontaan kuuluu 69 huonetta, ravintola, baari, yökerho..
  Hinta alk. 155

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Salo hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Salo

Salo Trivago hotellit

Booking, Salo

Hotels.com Salo

Hotellimaailma - Salo

Ebookers, Salo

Supersaver, Salo

Salo hotellit

Cumulus City Salo HotelliHotel Fjalar SaloSokos Hotel Rikala

Hotellit kartalla

Salo hotellit

Salon hotellit ja majoitus

Kukapa uskoisi, että pieni Salo Turun eteläpuolella on joskus ollut hyvin merkittävää aluetta Suomessa? Sen uskoo kyllä sitte, kun Salossa vierailee, sillä sen verran läsnä historia on Salossa joka puolella. Salon erikoisuutena ovat lukuisat kartanot sekä ruukkikylät, joista muutamassa voi yöpyäkin. toki pienestä Salosta löytyy myös perinteiset kaupunkihotellit.

Jos saa suositella Saloa matkailukohteena, suosittelemme vierailemaan Salossa kesällä, sillä kesällä se on parhaimmillaan, kuten on moni muukin paikka Suomessa. Kesällä on huikeaa yöpyä esimerkiksi idyllisessä Mathildedalin ruukkikylässä etelä-Salossa, sieltä löytyy ainakin ihana Hotelli Ruukin Majatalo, meren äärellä.

Kaupunkihotellit Salossa

Ihan Salon keskustassa on useampi laadukas hotelli, joissa viihtyvät niin liikematkalla olevat kuin vapaa-ajan matkustajatkin. Original Sokos Hotel Rikala on suuri hotelli ihan Salon keskustassa, joen rannalla. Hotellista voi valita ihan perustason huoneen tai superior huoneen.

Cumulus Salo taas on hyvin peruskaupunkihotelli keskellä Saloa. Sieltä löytyvät edulliset perustason huoneet sekä aulabaari. Tämäkin hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla joen rannassa.

Hotel Fjalar on kaunis, persoonallinen pieni hotelli kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Siellä on 20 yksilöllistä huonessa, uima-allas sekä hyvät sauna- ja kokoustilat. Hotel Fjalar panostaa hyvään palveluun ja maittavaan ruokaan.

Kartanotunnelmaa Salossa

Salo on Halikonlahden pohjukassa sijaitseva merenrantakaupunki. Salon maaseudulla sijaitsee useita vanhoja kartanoita, mm. Joensuu, Wiurila ja Vuorentaka. Monet kartanoista ovat yksityiskäytössä, mutta Wiurilan kartanossa on matkailutoimintaa, mm. hostel, golf-kenttä, ratsastuskoulu, ravintola, museo, ja kartanopuoti. Wiurilan kartano on Museoviraston valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listalla.

Museot ja kirkot

Taiteen ja historian ystäville Salosta löytyy esimerkiksi Veturitallin taidemuseo, Salon tuotanto- ja kulttuurihistoriallinen museo SAMU ja Meritalon museo. Salossa on myös useita vanhoja kirkkoja, mm. Engelin suunnittelema Uskelan kirkko sekä Perniön ja Perttelin keskiaikaiset kivikirkot.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä