Yhteensä: 7 hotellia
 • Hinta |
 • Nimi |
 • Tähtiluokitus
Tähtiluokitus
Päällä
Hotelliketju
Päällä
Cumulus
Scandic Hotellit
Sokos Hotellit
Muut
Palvelut
Päällä
Ravintola
Yökerho
Kokoustilat
Teemat
Päällä
Liikemies
Rinnehotelli
Esteettömän kulun palvelut
Päällä
Esteettömät huoneet
Esteettömät kulkureitit
Esteetön kylpyhuone
Pääsy suihkuun pyörätuolilla
 • Cumulus Resort Pohjanhovi ent. Rantasipi
  Cumulus Resort (ent. Rantasipi) Pohjanhovi on tunnettu & pidetty hotelli Rovaniemen keskustassa. Tämä Napapiirin helmi tarjoaa mukavat yöpymispuitteet niin virkistys- kuin työmatkailijallekin. Rantasipi Pohjanhovi tarjoaa runsaat..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 73
 • City Hotel
  City Hotel Rovaniemi sijaitsee kivenheiton päässä Lordi-aukiolta keskellä Rovaniemeä. Hotellista on lyhyt matka niin Arktikumiin kuin Lappia-talollekin. Lähistöllä sijaitsevat myös Lapin yliopisto ja Etnografinen..
  Hinta alk. 79
 • Scandic Rovaniemi
  Scandic Rovaniemi sijaitsee keskeisellä paikalla napapiirin läheisyydessä Rovaniemellä. Hotellista saavutat helposti niin joulupukin pajakylän kuin lentokentänkin, molempiin on hotellista vain 8 km matka! Kun vierailet..
  Booking Hotels.com (FI)
  Hinta alk. 89
 • Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
  Sokos Hotel Vaakuna saa vieraat viihtymään Rovaniemellä. Tämä 4 tähden tasokas hotelli viihdyttää vieraitansa kahden ravintolan, pubin, baarin sekä yökerhon voimin. Hotellissa on erittäin tasokkaat..
  Hinta alk. 132
 • Santa's Hotel Santa Claus
  Santa's Hotel Santa Claus keskellä Rovaniemen keskustaa on kaikkien suosikkihotelli. Hotellista kävelet kätevästi niin Lordin aukiolle kuin Lappia-talolle tai Arktikumiin.
  Hinta alk. 138
 • Lapland Hotel Sky Ounasvaara
  Lapland Hotel Sky Ounasvaara on aktiivisen lomailijan ykkösmajapaikka. Ounasvaaran huipulla olevasta hotellista on helppo suunnistaa niin rinteisiin, hiihtoladulle kuin kulttuurin pariin. Lähellä olevia kohteita ovat mm. Lordin aukio..
  Hinta alk. 169
 • Santa Claus Holiday Village Rovaniemi
  Santa Claus Holiday Village on upouusi, vuonna 2011 avattu lomakylä Rovaniemellä. Paritalomökeissä on olohuone, 2 vuodetta, minikeittiö tarvikkeineen, wc, kylpyhuone sekä tietysti sauna. Lomakylässä on kaikkiaan..
  Ei hintatietoa

Hotellien hinta tai tarjoushinta on viitteellinen. Ajankohta sekä majoituksen pituus vaikuttavat hintaan.

Rovaniemi hotellit kartalla

Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Hotellilinkit Rovaniemi

Rovaniemi Trivago hotellit

Booking, Rovaniemi

Hotels.com Rovaniemi

Hotellimaailma - Rovaniemi

Ebookers, Rovaniemi

Supersaver, Rovaniemi

Rovaniemi hotellit

Cumulus Resort Pohjanhovi ent. RantasipiCity HotelScandic RovaniemiSokos Hotel Vaakuna RovaniemiSantaLapland Hotel Sky OunasvaaraSanta Claus Holiday Village Rovaniemi

Hotellit kartalla

Rovaniemi hotellit

Rovaniemen hotellit

Rovaniemellä, tässä etenkin turistien suosituimmassa talvikohteessa on majoituksessa harvinaisen paljon valinnan varaa. Ydinkeskustasta löytyy useampi hotelli sekä hostelli, leirintäalue sekä lukuisia Bed&Breakfast paikkoja ympäri Rovaniemeä. Ounasvaaran laskettelukeskuksessa on mökkikyliä ja huoneistoja, joita voi vuokrata, Joulupukin Pajakylässä samoin. Extremeä kaipaaville hyiset yöt lasikattoisissa iglussa tai lumihotellissa revontulten alla tarjoavat elämyksiä.

Rovaniemen keskustan hotellit

Harvassa Rovaniemen kokoisessa kaupungissa on yhtä paljon hotelleja kuin Rovaniemellä. Rovaniemi onkin varsinkin talvella hyvin aktiivinen paikka, joten hotellihuoneita kyllä tarvitaan. Keskustan hotellt palvelevat hyvin niin liike- kuin vapaa-ajan matkailijoita, sillä Rovaniemelle on hyvät liikenneyhteydet junalla ja lentokoneella.

Keskustan hotelleista varsinkin ulkomaisten turistien suosiossa on Hotel Santa Claus, joka on tunnelmallinen viihtyisä ja laadukas hotelli ihan Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotel Santa Claus on myös työmatkailjoiden suosiossa, sillä sen kodikkuus sekä hyvät palvelut lämmitettyine autohalleineen tekevät liikematkasta joustavan ja mukavan. Myös City Hotel Rovaniemi on ihan Rovaniemen keskustassa. Se on kodikas ja siisti hotelli, jonka keittiötä ei ole turhaan kehuttu herkulliseksi...

Rovaniemen hotellien lippulaiva lienee kuitenkin upea neljän tähden hotelli, Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, jossa kehtaa majoittaa vaativammatkin vieraat! Hotelli on kansainvälinen ja vieraanvarainen ja sisustettu upeasti lappilaista luontoa, värejä ja henkeä esilletuoden.

Scandic Rovaniemi on myös yksi keskustan hotelleista, hyvä, laadukas hotelli hyvällä aamupalalla ja loistavalla palvelulla. Hotellista löytyvät niin kuntosalit kuin saunaosastotkin, jotka ovat hotellivieraiden vapaassa käytössä. Vanha ja lähes legendaarinen hotelli Rantasipi Hotel Pohjanhovi löytyy niinikään edelleen Rovaniemen keskustan katukuvasta, kauniin Kemijoen rannalta. Hotelli Pohjanhovissa ovat tottuneet yöpymään myös pohjoisesta Lapista kaupunkiin tulevat paikalliset. Rantasipi Polar on taas sesonkihotelli, joka palvelee vain talviaikaan turisteja rauhallisessa hotellissa, vaikka onkin ihan keskustassa.

Ounasvaaran ja Joulupukin Pajakylän hotellit

Rovaniemen keskustasta Joulupukin Pajakylään sekä Ounasvaaran laskettelu- ja hiihtokeskukseen matkaa ei ole paljon, noin kymmenen kilometriä, joten vierailu kaikissa olennaisissa paikoissa onnistuu keskustan hotelleista käsin. Joskus on kuitenkin kiva yöpyä maalla rauhallisemmassa paikassa. Rauhallisia paikkoja löytyy esimerkiksi lukuisista yksityisistä majoituspaikoista sekä lomahuoneistoista ja mökeistä.

Joulupukin Lomakylästä löytyy hotellitasoista mökkimajoitusta sekä lomahuoneistoja, joten siellä voi yöpyä todella laadukkaasti ilman mitään ennakkovalmisteluja. Ounasvaaran hiihtokeskuksessa taas on parikin hotellia, Lapland Hotel Sky Ounasvaara ollessa niistä laadukkain. Hotelli sijaitsee upealla paikalla, Ounasvaaran huipulla, ja täältä onnistuukin upeasti niin revontulien ihastelu kuin laskettelukin rinteissä. Chalet Hotel Rovaniemi taas sijaitsee Ounasvaaran alapuolella ja palvelee aktiivisia lomailijoita.

Rovaniemi - Pohjoisen helmi

Rovaniemi on napapiirin tuntumassa sijaitseva Joulupukin virallinen kotikaupunki. Rovaniemi on myös Lapin maakuntakeskus ja Suomen toiseksi pohjoisin kaupunki. Suosittuja kohteita Rovaniemellä ovat muun muassa Arktikum, Joulupukin Pajakylä, Santa Park ja Ounasvaaran hiihtokeskus. Rovaniemellä sijaitsee myös Lapin yliopisto, jossa on neljä tiedekuntaa.

Rovaniemellä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Rovaniemeltä löydät mm. Lapin urheiluopiston, Lapin balettiopiston, jalkapallohallin, jääkiekkohallin ja hiihtokeskuksen. Matkailijoille järjestetään ympäri vuoden erilaisia safareita ja luontoseikkailuita, joilla pääset kokemaan Lapin luontoa.

Rovaniemen keskustasta löydät monipuolisen valikoiman kauppoja, ravintoloita, baareja ja muita palveluja. Nuorten suosimia baareja ovat esimerkiksi Tivoli ja Legenda. Irish times pubissa voit nauttia erikoisjuomista ja hyvästä musiikista. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen on Kahvila Kauppayhtiö Valtakadulla, jonka rento retrohenkinen ilmapiiri ja hyvät ruuat saavat varmasti viihtymään.

Linkit


Suomen hotellit paikkakunnittain

Suurimmat kaupungit:
 
Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Tampere hotellit, Vantaa hotellit, Turku hotellit, Oulu hotellit, Jyväskylä hotellit, Lahti hotellit, Kuopio hotellit, Kouvola hotellit
Etelä-Suomi: Helsinki hotellit, Espoo hotellit, Vantaa hotellit, Lahti hotellit, Lappeenranta hotellit, Hämeenlinna hotellit, Kotka hotellit, Porvoo hotellit, Hyvinkää hotellit, Hamina hotellit, Maarianhamina hotellit
Länsi-Suomi: Tampere hotellit, Turku hotellit, Jyväskylä hotellit, Pori hotellit, Vaasa hotellit, Seinäjoki hotellit, Salo hotellit, Kokkola hotellit, Rauma hotellit, Ikaalinen hotellit
Itä-Suomi: Kuopio hotellit, Joensuu hotellit, Mikkeli hotellit, Savonlinna hotellit, Varkaus hotellit, Iisalmi hotellit, Imatra hotellit
Oulun lääni: Oulu hotellit, Kuusamo hotellit, Kajaani hotellit, Vuokatti hotellit, Ukkohalla hotellit
Pohjois-Suomi: Rovaniemi hotellit, Kemi/Tornio hotellit, Levi hotellit
Hotelliketjut: Hotellimaailman hotellit, Scandic Hotels -ketjun hotellit, Hotels.com hotellit

 
Varaahotelli.fi - Hotelli helposti netistä